پاتوق ورودی های 93

ROJO

New member
سلام به همه دوستان گلم:ad54ad:

چه اونایی که از دوماه قبل کنکور تا حالا با هم بودیم، چه اونایی که بعد از کنکور باهاشون اشنا شدیم و چه اونایی ک شاید بما اضافه شن

این تاپیکو باز کردم که مثل اعضای ی خانواده تمام این دو سال ارشدو با هم باشیم، مشکلات و سوالات و غم و شادی رو با هم شریک بشیم و به امید روزی که ورودی های ارشد 93 میخوان برای مقطع بالاتر اماده بشن...:thanks:

به امید موفقیت همه
پیش به سوی ی اینده ی روشن
:smilies-azardl (113

scientist

New member
منم اووومدم هوررااا به همه دوستانی که قبول شدن ونتیجه تلاششونو دیدن تبریک میگم :ad54ad::a2d3:

shiny

New member
بجه ها بیاین یه کاری کنیم اسم دانشگاهارو بنویسیم بعد کسایی هم که قبول شدن اون دانشگارو جلوش بنویسیم

abtin13

New member
والا من از الان غم دکترا برم داشته.تو دفترچه امسال 2تا دانشگاه که سال قبل برمیداشتن(اصفهان و شیراز) رو حذف کردن.دو سال دیگه می خوان چیکار کنن:14:
از فردا بشینیم برای دکترا بخونیم:thumbsdownsmileyani

sepideeee

New member
به به چه جای بسیار نیکی بنیان نهاده شد ... آورین روجویی :bunnyearsmiley:
آبتین شما هم ناراحت نباش ... همین ارشدش قبولیشو باید شاکر خدا باشیم .. تا دو سال دیگه خدا بزرگه . .. ایشاله پورکاظمی هم سرش به سنگ میخوره :))

abtin13

New member
ای بابا.کل برنامه ریزی های ما که به لطف بعضی ها توکل به خداس.اینم روش:j58r36j3gcr4suxymup

sepideeee

New member
بچه ها کی میدونه این ریز نمرات و دانش نامه اینا چیه؟؟ مگه همون مدرک لیسانس کافی نیست ؟؟ :1dco2x0p1lilzhfpg1t

abtin13

New member
دانش نامه همون مدرک اصلیه.ریزنمره هم کل نمرات دوران لیسانس.مدرک موقت هم قبول میکنن ولی باید حتما باید ریزنمره هم باشه در مورد مدرک اصلی هم بهتره که ریزنمره باشه ممکنه بعضی جاها ادا در بیارن

Arshida

New member
بچه ها کی میدونه این ریز نمرات و دانش نامه اینا چیه؟؟ مگه همون مدرک لیسانس کافی نیست ؟؟
:1dco2x0p1lilzhfpg1t

مدرک لیسانس ی گواهی موقت هست.
دانش نامه رو که به این راحتیا بهت نمیدن.
ریز نمرات هم یه برگه هست که تمامی نمرات این 8 ترم با معدل و ... داخلش اومده.ریزنمرات رو همراه با گواهی موقت میتونی سریع بگیری

sepideeee

New member
گواهی موقت رو دارم .. ولی واسه ی ریز نمرات از کلمه ی یا استفاده کرده یعنی باشه و نباشه مهم نیست :)) بابا این همه راه بکوبیم بریم دنبال ریز نمرات یعنی؟؟

ROJO

New member
بچه ها کی میدونه این ریز نمرات و دانش نامه اینا چیه؟؟ مگه همون مدرک لیسانس کافی نیست ؟؟ :1dco2x0p1lilzhfpg1t

ایده ی من برای دونستن اینکه اینا چی چی ان:

حالو میرم دانشگا خودشون میدونن سالای قبل دادن دیگه، بلدن:riz481:

abtin13

New member
البته احتیاط، در موقع برخورد با وزارت بهداشت واجب عینی هستش ولی اگه احیانا ریزنمره هم ازت بخوان می شه راضیشون کرد تا ریزنمره رو بعدا براشون باری،منتها ریزنمره هم عین مهریه اس، کی داده کی گرفته :))

sepideeee

New member
بابا اخه دانشگاه ما کار راه نمی ندازه که .. الان برم میگه برو از دانشگاهی که قبول شدی یه چیزی بیار ببینم راست میگی یا نه :25r30wi:

shiny

New member
rokho man be zabane shirazi ham mosalatam nega:applause::aamoo velom bokon chichi mikhan inoo sey sare ali

abtin13

New member
rokho man be zabane shirazi ham mosalatam nega:applause::aamoo velom bokon chichi mikhan inoo sey sare ali

البته "عامو ولم بکو" همیشه تاثیر نداره.بعضی وقتا باید از "حالو که چیتو شه" استفاده کنید که اگه اینم اثر نداشت باید از "باش رو چیشم" استفاده کرد یعنی باش تا صبح دولتت بدمد.
روهو نزنی منو.من از همون عنفوان کودکی علاقه خاصی به شیرازی ها داشتم.ها کاکو

abtin13

New member
خوب میگه فتوشاپه :25r30wi:

اون وقت باید حضوری بیام با این تحفه ها گفتمان کنم.تا نباشد چوب تر فرمان نبر گاو و خر:black_eyed:. ولی فک نکنم بدتر از دانشگاه ما باشه.من با اون وضعیت بغرنج امور فارغ التحصیلان دانشگای خودمون 2 ساعته ریزنمره گرفتم:thumbsupsmileyanim:

بالا