پاتوق ورودی های 93

ROJO

New member
بچه ها من دیگه خوشحال نیستم، ذوقم ته کشید :)

الان نگرانم برم ارشد ازم سوال بپرسن یهو بلد نباشم:smiliess (7):

دل آرام

New member
منم زنجان قبول شدم حمیده جوون :)))))))

شما هم ایشالله سال بعد جزو قبولیایید . :smilies-azardl (113
من نه تلاش درست حسابی داشتم نه پشتکار ! فقط امید داشتم به قبولی ! یکی از رموز موفقیتم همینه .:25r30wi:

دل آرام

New member
بچه ها من دیگه خوشحال نیستم، ذوقم ته کشید :)

الان نگرانم برم ارشد ازم سوال بپرسن یهو بلد نباشم:smiliess (7):

وایی اره منم همینطور
کلی کتاب میخواستم این تابستون بخونم نشد همش ویلون و سیلون بودیم دیگه ! الانم هر چی هم خونده بودم واسه کنکور پریده :wacsmiley:

ROJO

New member
الان من فقط با متدهای جدید اعتراض اشنام:25r30wi:
شماره ی مسئولینم حفظم:j58r36j3gcr4suxymup

sepideeee

New member

من نه تلاش درست حسابی داشتم نه پشتکار ! فقط امید داشتم به قبولی ! یکی از رموز موفقیتم همینه .:25r30wi:
اره تورو یادم رفت :whistle:
دلارام فکر نکنم ولی ظرفیت مارو زیاد کرده باشنا :sdasdasd:

ROJO

New member
سپیده راستی ژیان خریدی? هاوش و سارا هم سوار کن بعد کلا.س برین دور دور:whistle:

mexin

Well-known member
خب حال و احوال آش خورها و ترم اولی های 93 چطور میباشد؟ زودی فردا برید دفتر و مداد و پاک کن بخرید ...آفرین..:tonguesmiley:....دیگه تنبلی تموم شدا ... ارشد سخته ...خوب درس بخونیدا

mexin

Well-known member

خب چندتا دیگه از رموزهای موفقیتت رو واسه این ملت بگو دیگه استفاده کنن ... فقط یه رموز به چه درد میخوره آخه ...:21:

دل آرام

New member
خب چندتا دیگه از رموزهای موفقیتت رو واسه این ملت بگو دیگه استفاده کنن ... فقط یه رموز به چه درد میخوره آخه ...:21:

رموز دیگم رو در جای مناسبش رونمایی خواهم کرد !
شما حتما پستای منو پیگیر باش !
coming soon ...

:thumbsupsmileyanim:

sepideeee

New member
خب حال و احوال آش خورها و ترم اولی های 93 چطور میباشد؟ زودی فردا برید دفتر و مداد و پاک کن بخرید ...آفرین..:tonguesmiley:....دیگه تنبلی تموم شدا ... ارشد سخته ...خوب درس بخونیدا

اخ خوب شد گفتی من باید برم اِتد بخرم با جوراب :25r30wi: البته با یه کلیپس مخصوص ارشد :25r30wi:

mexin

Well-known member
اخ خوب شد گفتی من باید برم اِتد بخرم با جوراب :25r30wi: البته با یه کلیپس مخصوص ارشد :25r30wi:

یه جفت چکمه هم لازمه ها ...آخه شهیدبهشتی نیست شمال تهران هست هی فرت و فرت برف و بارون میباره از اول مهر دیگه ...:tonguesmiley:

Ana67

Well-known member

اقاا مکسین خیلی آش خورده هااااا.قشنگ مشخصهههه
آش چی خوردی؟؟؟:p

mexin

Well-known member

خلاصه ما گذروندیم دیگه ..نوبت آش خوردن شما ست دیگه ...بخورید و بیاشامید که شما را گوارا باد ...:whistle:

- - - Updated - - -

خلاصه ما گذروندیم دیگه ..نوبت آش خوردن شما ست دیگه ...بخورید و بیاشامید که شما را گوارا باد ...:whistle:

Ana67

Well-known member

- - - Updated - - -

خخخخخخخخخ
دفتر فانتزی هم میییدنننن؟؟؟؟

بالا