hamidehjoon
New member
من و هاوش و سارا بهشتی
زهرا توانبخشی
مثل اینکه یگانه هم کاشان
تو چی کار کردی حمیده؟؟
تبریک میگم عزیزم
من قبول نشدم
شب خوش
من و هاوش و سارا بهشتی
زهرا توانبخشی
مثل اینکه یگانه هم کاشان
تو چی کار کردی حمیده؟؟
مرسی ... شب تو هم خوشتبریک میگم عزیزم
من قبول نشدم
شب خوش
بچه ها من دیگه خوشحال نیستم، ذوقم ته کشید
الان نگرانم برم ارشد ازم سوال بپرسن یهو بلد نباشم:smiliess (7):
اره تورو یادم رفتمنم زنجان قبول شدم حمیده جوون))))))
شما هم ایشالله سال بعد جزو قبولیایید . :smilies-azardl (113
من نه تلاش درست حسابی داشتم نه پشتکار ! فقط امید داشتم به قبولی ! یکی از رموز موفقیتم همینه .:25r30wi:
اره تورو یادم رفت![]()
دلارام فکر نکنم ولی ظرفیت مارو زیاد کرده باشنا :sdasdasd:
باشه .. در صددش میباشمسپیده راستی ژیان خریدی? هاوش و سارا هم سوار کن بعد کلا.س برین دور دور![]()
منم زنجان قبول شدم حمیده جوون))))))
شما هم ایشالله سال بعد جزو قبولیایید . :smilies-azardl (113
من نه تلاش درست حسابی داشتم نه پشتکار ! فقط امید داشتم به قبولی ! یکی از رموز موفقیتم همینه .:25r30wi:
خب چندتا دیگه از رموزهای موفقیتت رو واسه این ملت بگو دیگه استفاده کنن ... فقط یه رموز به چه درد میخوره آخه ...:21:
خب حال و احوال آش خورها و ترم اولی های 93 چطور میباشد؟ زودی فردا برید دفتر و مداد و پاک کن بخرید ...آفرین..:tonguesmiley:....دیگه تنبلی تموم شدا ... ارشد سخته ...خوب درس بخونیدا
اخ خوب شد گفتی من باید برم اِتد بخرم با جوراب :25r30wi: البته با یه کلیپس مخصوص ارشد :25r30wi:
رموز دیگم رو در جای مناسبش رونمایی خواهم کرد !
شما حتما پستای منو پیگیر باش !
coming soon ...
:thumbsupsmileyanim:
اخ خوب شد گفتی من باید برم اِتد بخرم با جوراب :25r30wi: البته با یه کلیپس مخصوص ارشد :25r30wi:
خب حال و احوال آش خورها و ترم اولی های 93 چطور میباشد؟ زودی فردا برید دفتر و مداد و پاک کن بخرید ...آفرین..:tonguesmiley:....دیگه تنبلی تموم شدا ... ارشد سخته ...خوب درس بخونیدا
اقاا مکسین خیلی آش خورده هااااا.قشنگ مشخصهههه
آش چی خوردی؟؟؟![]()
اقاا مکسین خیلی آش خورده هااااا.قشنگ مشخصهههه
آش چی خوردی؟؟؟![]()
خلاصه ما گذروندیم دیگه ..نوبت آش خوردن شما ست دیگه ...بخورید و بیاشامید که شما را گوارا باد ...
- - - Updated - - -
خلاصه ما گذروندیم دیگه ..نوبت آش خوردن شما ست دیگه ...بخورید و بیاشامید که شما را گوارا باد ...![]()