سلطان صدا از دید تو؟ ابی
برند مورد علاقت تو موبایل؟ سامسونگ گلکسی
برند مورد علاقت تو لپ تاپ؟ اپل
برند مورد علاقت تو تبلت؟ اپل
برند مورد علاقت تو لباس؟متنوع.بستگی داره ب لباسش.
برند مورد علاقت تو مانتو؟گوکسی
برند مورد علاقت تو شال و روسری؟تیتی
برند مورد علاقت تو کفش؟اسکیچرز
برند مورد علاقت تو تو وسایل صوتی تصویری؟سونی
برند مورد علاقت تو خودرو؟هیوندا
برند مورد علاقت تو آنتی ویروس؟کسپر اسکای.ند
برند مورد علاقت تو دوربین؟کنون
دو تا مورد دیگه بگو که من نگفتم و در موردشون برند مورد علاقت رو بگو؟
چرا آدم تو خواب سرفه میکنه ولی عطسه نمیکنه؟چونکه زیرا
به نظرت وقتی میگن خر نفهم، خرها رو به ۲ دسته فهیم و نفهم تقسیم کردن؟اره. دقیقن همینطوره خخخخ
به کی میگن خوش اومدی؟ کسی که داره میاد یا کسی که داره میره؟هردوش.منتها استعاره تو دومی نهفته س.دومی ینی دفه اخرت باشه اومدی.دیگه نیای اینجا :thumbsdownsmileyani
سخت ترین کاری که تو زندگیت انجام دادی چی بوده؟انتخاب شهر واسه کنکور امسال.هنوزم شک دارم کارم درس بوده یا نععع
هیجان انگیز ترین كاری كه كردی چی بوده؟تو خابگا بود.خیلی دل داشتم اونوقتا خدایی.اگه خاستین براتون تعریف میکنم
ازشکست می ترسی یا نه؟ چرا؟بله.بشدت
آخرین باری که با خدا عاشقانه حرف زدی کی بوده و چی بهش گفتی؟همین دیروز.بهش گفتم عاشقققتم تورو خدا جون من یه کاری کن یه دانشگا خوب قبول شم
تو دفتر زندگی هر کسی سطر هایی وجود دارن که آدم دلش می خواد با یه پاک کن پاکشون کنه ، دوست داری اون پاک کن غیر از خودت دست کی باشه؟ باهاش چیو پاک کنه؟دست مامانم.
اگه مجبور باشی با کسی باشی ولی خیلی هم رو مخت باشه چیکار میکنی که کمتر عذاب بکشی؟ باهاش حرف نمیزنم مخاطب خودم قرارش نمیدم تا طرف بفهمه رو مخمه.زیاد ازینکارا کردم :motat:
یه دعا؟ همه جوونااا شاد باشن و خوشبخت شن.
آخرین لحظه ی زندگیته .. مرگ رو به وضوح جلوی چشمات می بینی ، می فهمی که دیگه باید این دنیا رو ترک کنی ، اما دم آخر بهت اجازه داده میشه سه تا آرزو کنی تا برآورده بشه ، تو چه آرزوهایی می کنی ؟(ب جز این ک مرگت تاخیر بیفته) 1_همه کسایی ک دوسشون دارمو حتمنن واسه باره اخر ببینم و بغلشون کنم 2_ازشون میخام هیچوخ فراموشم نکنن و ازم ب نیکی یاد کنن همیشه 3_از همشون و همینطوز از خدا بخام هر بدی و گناهی کردم منو ببخشن
سه تا "چــــرا" که توی زندگيت وجود داره و هنوز جوابي براشون پيدا نكردي؟1_چرا ایرانیا انقد متقلب و فریبکار و بدجنسن؟ 2_چرا من رتبم انقد بد شد؟اخه چرا واقععععن؟ 3_چرا راه رسیدن ب ارامش و خوشبختی انقدددد طولانیه؟؟ پیر میشیم خووووو :13:
اگه 5 روز قرار باشه تنها باشي كجا رو واسه تنها بودن تو اين 5 روز انتخاب ميكني ؟ چرا؟یه کلبه دنج و ساکت وسط جنگلای شمال.خیلی ارامشه اونجارو دوس دارم.و هوای مه گرفته .کنارش ی برکه ام باشه.وااااااووو
چقدر شخصيت واقعيت به شخصيتي كه اينجا داري نزديكه؟خیلییییی.همینطورم تو واقعیتم
فك ميكني واقعيت مستقل از حقيقته؟نه.بهم ربط مسقیم دارن کامللن
اگه بهت بگن 1 ساعت دیگه زنده نیستی چیکار می کنی؟اگه کسیو دوس داشته باشم (عاشقش باشم ) ترجیح میدم کنار اون باشم تا با ارامش بمیرم
روزهات رو معمولا چجور میگذرونی؟ب سختییی.خخخخ
یک عکس که خیلی بهش علاقمندی رو اینجا بذار؟ چیزی خاصی ندارم تو لپ تاب.شرمنده پسرم
با چه چیزهای حال میکنی؟ interested هات چیا هستن؟خیلی چیزا.قبلن گفتم علایقمو
اسمگولی کیه؟
اگه یه روزی صبح بلند بشی و ازتختت بیای پایین ولی ببینی که جسمت هنوز روتخت خوابیده(یعنی مردی)چی کار میکنی..؟گریه میکنم سعی میکنم برگردم تو جسسمم
تا حالا اتفاق گنده ای تو زندگیت افتاده که به قول تو فیلما! یهو مسیر زندگیتو عوض بکنه؟بله
با اینا یه جمله بساز:
عشق.سگ.پدرسوخته.تافت مو.الاغ.توالت.چایی نبات.5+1.کاپشن.آخوند.ایمنی شناسی.بمیرم واست.ستاره :***
اشتباهی که هرگز تکرار نمیکنی؟اعتماد بیجا ب ادما
اگه قرارباشه یه سفرمفتی بری ترجیح میدی باکی وکجاباشه؟ با کسی ک دوسش دارم باشه و برم ایتالیا.البته اون کلبه ک گفتمم خوبه
اگه توی یه مهمونی رودربایستی دار غذایی که ازش متنفری رو جلوت بذارند چیکار میکنی؟از گلوم پایین نمیره.بهش ورمیرم تا همه غذاشونو بخورن.بعد زود بشقابمو برمیدارم تو سطل خالیش میکنم کسی نفهمه

یه کاری که تو زندگیت کردی که بعدش احساس شجاعت و غرور کردی؟اعتصاب کردیم تو خابگا.یکی از سردسته هاشم من بودم
اسم بهترین بازی که تو عمرت کردی چی بوده؟بازی مجازی منظورته؟؟کندی کراش
کجای بدنت اگه ضخم بشه خیلی اذیت میشی؟ من میگم کف دست.کف پا بنظرم بدتره
اگه به کسی معذرت خواهی بزرگ بدهکار باشی چطوری میخوای واسش جبران کنی؟ میرم ی کادو براش میخرم بوسش میکنم از دلش درمیارم.اگه خیلی ازم ناراحت باشه گریه مم میگیره.اونوخ خودش میبخشتتتم خخخخخ