ااااااای جانم...چ عالییییی.پرچم دخترا همیشه بالاس مخصوصن از نوع بهمنییییشمینا جون منم بهمنی م ! چقدر خوب ! ما خیلی ماهیم ، میدونی که :28:
غیر مستقیم گفتی من فوضولم؟ :| یعنی دیگه فوضولی نکنم؟فوضول هستی؟اصلااااا.از ادم فضولم بشدت بدم میاد
اول اینکه خواب درسته، نه خاب..قشنگ ترین خوابی که دیدی؟خاب یکیو دیدم ک خیلی زیاد دوسش دارم والان بین ما نیست.خیلی واقعی بود.چند ساعتی ک خاب بودم حس میکردم واقعا پیشمه.
این دقیقن یعنی احسان تو آدم نیستی :|کدوم یک از کاربرا مهمترن واست یا بهتره بگم وقتی پستشون رو میبینی حتمن جواب میدی؟حتمن ک جواب نمیدم اما بیشتر با kolouche , immunity
امان از سربازی!الکی!شایدم ....احسانم دیگ داره میره خدمت مقدس اخ اخ چ شود...:smiliess (8):......فردا رای گیری برای خلع قدرت احسان وتاج گذاری فردی جدید است:black_eyed:
یعنی ما بوقیم نه!! :|دوست داری کدوم بچه های انجمن رو از نزدیک ببینی؟چنتاشونو بله.مثلا immunity .kolouche رم ک زیاد دیدمش
یه عکس ازش بگیر بذار ببینیم.دست خطط چطوریه؟قشنگه.شکسته مینویسم
نامرد سر صندلی داغ من اینقدر سوال نپرسید!! :65d6a5d6s:متولد چنده بهمنی دخترم؟؟))
بهمنیا خیلی مثل همن.. مامانم بهمنین..)
فوتبالی ای؟؟.. داخلی و خارجی کدوم تیما؟؟
خب دخترم بوگووو ببینم.. اشپزی ک بلدی.. خیاطیت چطوره؟؟...
یک جک خنک تعریف کن .. خیلی دوس دارم جک خنک..))
کلا دختر مرتبی هستی یا شولوغ پولوغ؟
وقتی سوار وسایل شهرباری میشی و خیلی میترسی چیکار میکنی؟.. مثلا من خودم در مواقع ترس تو شهربازی ب جای جیغ، میخندم .. تو چی؟
وقتی از ته دل میخندی چشات اشک میاد؟
یعنی ما بوقیم نه!! :|
قراره من عروس سحر اینا شم خووو :sarma:نامرد سر صندلی داغ من اینقدر سوال نپرسید!! :65d6a5d6s:
چه کرده ای مینا با این سحر؟؟