hebe.nurse
New member
قربونت برم...ارررره... افرین... کار خوبی میکنی...))
دعا کن ما هم نتیجه ارشدمون خیر باشه...
اره... خودمم دوسش دارم...)
من باور دارم تلاش هیشکی بی پاداش نمی مونه. بسپرینش به خدا خودش میدونه چه کنه . ایشالا که جز خیر نیست ....
قربونت برم...ارررره... افرین... کار خوبی میکنی...))
دعا کن ما هم نتیجه ارشدمون خیر باشه...
اره... خودمم دوسش دارم...)
اره... واقعا درست میگی... ممنوونم عزیزم...من باور دارم تلاش هیشکی بی پاداش نمی مونه. بسپرینش به خدا خودش میدونه چه کنه . ایشالا که جز خیر نیست ....![]()
آخ آخ این ندا هم از اون بی معرفتاست، بهش بگو با تمام وجود ازش متنفرم :mad_majidonline:stf نداجون که هم خوابگاهیمه
و دوسه تا از دوستان پرستار هم دانشکده ای حاضر که هرازگاهی دانشکده می بینمشون و سلام علیک داریم . همینا فعلا
اووو یــههه بیـبیباید تاپیک رو اپدیت کرد...من اگه تهران قبول شم بطور خودمعرف صندلی داغ رو پذیرا هستم![]()
این پست مال اون تاپیک کدوم بچه ها رو دیدنه من منتقل کردم اینجا:
آخ آخ این ندا هم از اون بی معرفتاست، بهش بگو با تمام وجود ازش متنفرم :mad_majidonline:
سلام به همه.....دست بزنین شادی کنین....تولد مدیر خان میباشد....مدیر جان تولدت مبارک تولدت مبارک....:ad54ad:
سلام سلام صدتا سلامسلام دوستاى گلم...
احسان تولدت مبارک....ايشالا صد ساله شى....
مرسی سحر، تولد خودت مبارکهوووووو هوووووو... تولد تولد تولدت مباااارک...)))
انشاالله همیشه شاد و سالم و خوشبخت باشی...
حلال کن شوخی میکنم باهات...))
مگه جونمو از سر راه آووردم حلالش می کنی؟ مگه جون سوسکه که میدیش دست این جلاد خونخوار حشره خوار!! :mad_majidonline:کلوچه جونی حلال.....شوخی که سهله اگه کشتیشم حلاله:bunnyearsmiley:
والا همسرخودمه دوست دارم خونشو حلال کنم.....جهت اطلاع گفتم![]()
eeeeeeehsan![]()
تولـــــدت مبـــــــارکــــــــــــــــــــــــ
مرسی بچه ها شرمنده کردین، تولد خودتون مبارک.این احسان کجاست؟ ... چرا نمیاد پذیرایی کنه؟ .... ما زحمت کشیدیم از راه دور و نزدیک تشریف آوردیم
پیچی دلت خوشه هااا.. دریغ از یه دونه همون کلاه بوغی! یه دونه فقط صبح اول صبح تو تلگرام تبریک گفتن :|احسان پیداش نیست
گمونم مامانش واسش تولد گرفته... الانم یکی از اون کلاه بوقیا سر شه نشسته داره شمع فوت میکنه...
خب اشکال نداره، اونم 3تا هست ولی خیلی دوسشون دارم. خودم رو اگه میشه مورد توجه قرار بده :black_eyed:تو دهات ما رسمه به عمه جماعت کاری نداریم.... بیشتر جماعت دایی ها مورد توجهه