من از کل کشور خبر ندارم ....تو تهران که همچین چیزی نمیگیم....دیدم ندا گفت سر جهیزیه....که کلا تو زبان فارسی غلط هست:65d6a5d6s:
اینم کیک تولدم بچه ها
فقط احسان تو چشاتو درویش کن اون بالاهارو دید نزن بلا;-)
![]()
تولد تولد تولدت مبارک آسمون جان
برایت بهترین ها رو آرزو میکنم امیدوارم امروز و هرروزت جزو ماندگارترین و قشنگ ترین روزهایت باشد.
اینم یه کیک خوشگل
![]()
اینم یه کادوی ناقابل به دوست خوووبم
![]()
![]()
![]()
خوب معلومه تویی احسان;-)
الهی قربون تو برم نفسم.دنیا رو هم به پات بریزم کمه عشقم.انشالله همیشه سالم و شاد باشی کنار من و عزیزات .و همیشه خنده رو لبت باشه عمرم.و به همه ی خواسته های کوچیک و بزرگت برسی و خیر آبجیم تو دلخواسته هاش باشه.واست بهترینارو آرزو دارم آبجی نازمممممممآبجی نازم حسابی امروز زحمت کشیدی...انشالله تولد خودت جبران کنممم
عاششششقتممم دربست...
- - - Updated - - -
آبجی نازم حسابی امروز زحمت کشیدی...انشالله تولد خودت جبران کنممم
عاششششقتممم دربست...
:25r30wi:
چرا اینقدر دلت از من پره؟؟
محض اطلاعتون ما باهم تفاهم داریم، از گل بهم نازک تر نمیگیم تا چش تو یکی درآد![]()
چرا احسان رو انتخاب کردی؟؟:sad:قسمت ما هم این بود دیگه ...عیب نداره...
چرا میخوای با دستای خودت،خودنو بدبخت کنی؟؟خودتو ناراحت نکن...به جاش شما ها از شرش خلاص میشید دیگه:14:
روزی چند دست میخوای احسانو کتک بزنی؟؟سه وعده خوبه دیگه!!؟؟؟صبح.ظهر.شب
اگه احسان چی کار کنه خونه راش نمیدی؟؟کلا هر کاری بکنه خونه راهش نمیدم.بره تو انبار بخوابه....
ظرفای ناهارو احسان فقط باید بشوره یا شامم هست؟؟کلا همه کارها با احسانه...
اگه قول بده لباسارم خودش بشوره و شما زحمت خرید ماشین لباسشویی رو به خودتون ندید از کتکاش کم نمیشه؟؟حالا با وساطت شما شاید یه ذره کمتر زدمش....
واه واه چه هیولاوشی بودم خودم خبر نداشت (15):
من از کل کشور خبر ندارم ....تو تهران که همچین چیزی نمیگیم....دیدم ندا گفت سر جهیزیه....که کلا تو زبان فارسی غلط هست:65d6a5d6s: