پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
انگار حواستون نیستا مث اینکه 13ساعت و 7 دقیقه و 24 ثانیه دیگه نتایج میادااااا

کسی نیس جواب بده انگار ما بریم یعنی

منکه جواب دادم فدات شم ;))
امروز فرداست که میاد. حالا خودت بیشتر خبر داری دیگه، 13 ساعت دیگه میگی میاد.
برو تاپیک نظرات شرکت کننده بپرس بچه ها اونجا بیشتر سر میزنن جواب میدن.
اینجا بیشتر واسه خوشگذرونیه تا بحث های ارشد و نتایج و اینا. :rose:

eeeeeeehsan

New member
رمزشب جان توبگو الان چه کاری از دست ما برمیاد...بجزگذراندن وقت...
مارشتمون ایمنیه فک کنیم بالاتاپیک زده باشه ها...:whistle:

چرا دروغ میگی؟؟ تو مگه نگفتی ژنتیک امتحان دادی؟؟
83917_sarcastic.gif

بی مزه!!

eeeeeeehsan

New member
سوال من:
چـرا تو دین مسیحیت و کلاً ادیان دیگه همه یه کتاب دینی دارن، مثلاً همین انجیل دین مسیحیت و همه به اون عمل میکنن و دستورات دینشون کلاً اون توئه، ولی تو دین اسلام ما قرآن داریم، رساله داریم، حرف آخوند هم داریم باید گوش بدیم، چرا؟؟؟

آسمون

New member
جـدی؟؟ من ندیده بودم آخه!! پس محمدو بنشونیم؟؟ :a2d3:
بیا همون بازی سوال و جواب رو بکنیم، هرکسی به سوال نفر قبلی جواب بده و سوال بپرسه. فقط سوال نفر قبلی رو جواب بدیم نه چندتا قبلی.

آره، به قول تو ما اینجا تهناییم، we hate u pmc!!! :((

آره محمدوبنشونیم...اما اونم فک کنم فردا استرسی باشه واسه نتایج...
باشههه بیابازی!:smilies-azardl (113
به نظرت من کی مارلیکو میبینم؟

eeeeeeehsan

New member
آره محمدوبنشونیم...اما اونم فک کنم فردا استرسی باشه واسه نتایج...
باشههه بیابازی!:smilies-azardl (113
به نظرت من کی مارلیکو میبینم؟

:25r30wi:
شهریور.
قبلش پرسیدم،
چـرا تو دین مسیحیت و کلاً ادیان دیگه همه یه کتاب دینی دارن، مثلاً همین انجیل دین مسیحیت و همه به اون عمل میکنن و دستورات دینشون کلاً اون توئه، ولی تو دین اسلام ما قرآن داریم، رساله داریم، حرف آخوند هم داریم باید گوش بدیم، چرا؟؟؟

- - - Updated - - -

Immunity هم هر موقع اعلام کرد بنشونیـمش رو صندلی. :smiliess (3):

آسمون

New member
سوال من:

خب احسان اوناهم پاپ و چه میدونم پدر روحانی وازین چیزادارن...
توقرآن گفته شده یه سری بایدبشن مبلغ دین...بودن رساله بنظرم بدنیس چون نمیشه با اکتفا کردن به قرآن همه کاراروانجام داد منظورم واسه آدمای عادی مث خودمونه که علمشو نداریم چیزی روتفسیرکنیم...اما اینکه هرکی یه حکمی میده و هرآخوندی یه حرفی میزنه بیشترباعث شده ما از دین زده بشیم...مخصوصاوقتی یکی رو میبینیم ناخالصی داره...دیگه مهرمیزنیم رو همه...
من خودم از هرچی آخونده فراری ام اما یه آخوندی هس سالی چن ماه میادتوشهرمابراسخنرانی شاگردآیت ا...بهجت هس...من خودم تاحالاچن بارپای حرفاش نشسم و خدایی هرکی نشسته قبولش داره...بنظرم آدم بایدیکیشونوکه واقعا آدم حسابی هس پیداکنه و دیگه مابقی روبذاره کنار..

Ramze.shab

New member
توقرآن گفته شده یه سری بایدبشن مبلغ دین...بودن رساله بنظرم بدنیس چون نمیشه با اکتفا کردن به قرآن همه کاراروانجام داد منظورم واسه آدمای عادی مث خودمونه که علمشو نداریم چیزی روتفسیرکنیم...اما اینکه هرکی یه حکمی میده و هرآخوندی یه حرفی میزنه بیشترباعث شده ما از دین زده بشیم...مخصوصاوقتی یکی رو میبینیم ناخالصی داره...دیگه مهرمیزنیم رو همه...
من خودم از هرچی آخونده فراری ام اما یه آخوندی هس سالی چن ماه میادتوشهرمابراسخنرانی شاگردآیت ا...بهجت هس...من خودم تاحالاچن بارپای حرفاش نشسم و خدایی هرکی نشسته قبولش داره...بنظرم آدم بایدیکیشونوکه واقعا آدم حسابی هس پیداکنه و دیگه مابقی روبذاره کنار..

اگه خدا رو پیدا کنی نیازی به هیچ بشری نداری

Ramze.shab

New member

تو عالم هستی فقط خدا هست و جهان هستی بقیه فقط فکر میکنن که وجود دارن

- - - Updated - - -

تو عالم هستی فقط خدا هست و جهان هستی بقیه فقط فکر میکنن که وجود دارن

Ramze.shab

New member
کسانی در خوابی که هستن خدا رو کشف کردن که زمین و زمان را کشف کردن (دانشمندان)

آسمون

New member
من خیلی وقته خداروپیداکردم...اما آدم یه جاهایی گم میشه...دلش یه تلنگرمیخاد تواین دنیایی که پرشده از بی خدایی ورنگ وریا،هرچند رسیدم به اون حدیث ازپیامبرکه روزی میرسه که امتم بجزقرآن هیچ چیزی ندارن براهدایت شدن...والان اون روز رسیده بنظرم...
ما آدما بدجورغرق کردیم خودمونو...و چوب غرورمون رو میخوریم.غروری که میگه من خودم میدونم چی درسته؟

سوال:چرا زندگیا اینقد به رفاه رسیده اما روزبه روز داره پوچ تر میشه؟

Ramze.shab

New member
من خیلی وقته خداروپیداکردم...اما آدم یه جاهایی گم میشه...دلش یه تلنگرمیخاد تواین دنیایی که پرشده از بی خدایی ورنگ وریا،هرچند رسیدم به اون حدیث ازپیامبرکه روزی میرسه که امتم بجزقرآن هیچ چیزی ندارن براهدایت شدن...والان اون روز رسیده بنظرم...
ما آدما بدجورغرق کردیم خودمونو...و چوب غرورمون رو میخوریم.غروری که میگه من خودم میدونم چی درسته؟

من منظورت از رفاه نمیدونم امروز نسبت به دیروز خیلی چیزا تغییر کرده و طبیعیه نسبت به دوره ای که درش هستیم

biologisst

New member
اگه خدا رو پیدا کنی نیازی به هیچ بشری نداری

مشکل ما همینه که نمیتونیم خدا رو همین جوری پیدا کنیم. از حس و تلاش من و شما خارجه......
مثل اینکه بگیم برای ساختن یه نیروگاه اتمی اگه بتونیم اتم رو درک کنیم کافیه....در حالی برای ساختش چند ده سال تلاش و مرارت میخواد

Ramze.shab

New member
آدم باید فقط به فکر الان باشه ما همیشه در حال هستیم و آینده ای وجود نداره و گذشته ای هم وجود نداشته

eeeeeeehsan

New member

من فکر می کنم پول و ثروت چشم آدمو کور می کنه، واسه همین وقتی به رفاه برسی خیلی از چیزا رو نمیبینی. ولی خب بازم همه اینطور نیستند، به ایمان افراد هم بستگی داره.

من هنوز نفهمیـدم اون سوراخ روی خودکار بیک واسه چیه، واقعن واسه جیه؟

بالا