آخ گفتی شیلا جون...منم برا اولین باراین قسمتوکامل دیدم اشکمم دراومد...نامزدمنم مث اون احسانه...ایقد دوسم داره...دلم کباب شداصن...بعدش باهم حرفیدیم...هردوجوگیر!!!اصن یه وضی...
بچه ها ولی من داره دلم واسه احسان میسوزه.من از طرف احسان میگم غلط کرد و تسلیمه ;-)مگه نه احسان؟؟؟خسته نباشی احسان شیطووووووون
اگه تو مراسم عروسيت وسط تالار عروس خانوم با مخ بخوره زمين چيکار ميکنى؟بهش ميخندى؟
سوال از منظری دیگر...
مخاطب: همسر آینـده احســان!
سـوال: اگه تو مراسم عروسیت وسط تالار آقا داماد با مخ بخوره زمین چیکار میکنی؟بهش میخندی؟
جواب: 600%!!! :25r30wi: :25r30wi:
آخی... الهــی... آسمـون جـان امیدوارم همیشـه با سلامتی و شادی کنــار هم باشیــد. :heart:
صادقانه بگم... وقتی اینـا رو دیدم از تـه دل از خـدا خواستم همه دخترها و پسرها و خـودم به این عشق برسیــم. ( شوهرش واقعـاً بی نظیــر بود؛ امیدوارم به بهترین ها برسند... )
مرسی شیلا جون بخاطر دعای خوبت واسه آبجیم.انشالله همه ی مردای ایرونی یاد بگیرن که وفادار باشن.واقعا کار احسان ستودنی بود و همچنین دختری که قبل از اینا آوردن.چون بنظرم سوختگی و اسیدپاشی تحملش خیلی سختتره تا فلجی.ولی زنای ایرونی باگذشت تر از مردان.اگرچه مردای فرشته هم زیاد پیدا میشن.شیلای عزیز انشالله خدا به تو هم 1عشق فوق العاده و 1مرد واقعی و با گذشت مث احسان سولماز بده و خوشبخت بشی گلم.انشالله به همه ی دخترای این تاپیک هم پسر بی نظیر و فوق العاده و مهربون و با گذشت مث داداشم و احسان سولماز بده به همشونا;-)به آبجیم که داده به بقیه هم بده.آمین یا رب العالمین;-)
![]()
آخی... الهــی... آسمـون جـان امیدوارم همیشـه با سلامتی و شادی کنــار هم باشیــد. :heart:
صادقانه بگم... وقتی اینـا رو دیدم از تـه دل از خـدا خواستم همه دخترها و پسرها و خـودم به این عشق برسیــم. ( شوهرش واقعـاً بی نظیــر بود؛ امیدوارم به بهترین ها برسند... )
مرسی شیلا جون بخاطر دعای خوبت واسه آبجیم.انشالله همه ی مردای ایرونی یاد بگیرن که وفادار باشن.واقعا کار احسان ستودنی بود و همچنین دختری که قبل از اینا آوردن.چون بنظرم سوختگی و اسیدپاشی تحملش خیلی سختتره تا فلجی.ولی زنای ایرونی باگذشت تر از مردان.اگرچه مردای فرشته هم زیاد پیدا میشن.شیلای عزیز انشالله خدا به تو هم 1عشق فوق العاده و 1مرد واقعی و با گذشت مث احسان سولماز بده و خوشبخت بشی گلم.انشالله به همه ی دخترای این تاپیک هم پسر بی نظیر و فوق العاده و مهربون و با گذشت مث داداشم و احسان سولماز بده به همشونا;-)به آبجیم که داده به بقیه هم بده.آمین یا رب العالمین;-)
![]()
وای مارلیک چقد دعاهای قشنگ قشنگ کردی....من که حسابی حالم جا اومد وقتی نوشتتو خوندم.
منم واسه همه دعا میکنم که بتونن به اون آرامش واقعی توی زندگیشون برسن.
یادمه یه قسمت از ماه عسل که در مورد بچه ی دزدیده شده ی یه خانواده (محمد طاها) بود مادرش گفت که تا حالا فک می کرده سلامتی بزرگ ترین نعمته ولی الان می فهمه که آرامش بالاترین نعمته.
آدم می تونه سلامتی داشته باشه و هزار تا نعمت دیگه مثل آرامش نداشته باشه...و این زندگی ، هیچ وقت لذت بخش نیست.
ان شالله که همه ی شما دوستای خوبم من جمله کسایی که مزدوج شدن خوشبخت بشین.
به امید خوشبختی و آرامش همه ی بچه های خوب این تاپیک.....الهی آمین![]()
آره فکر کن احسان وسط تالار بخوره زمين....چه حالى ميده....خيلى خوب ميشه....ولى اين بشر کم نمياره,اينو مطمئنم
قربون تو برم عزیزدلم.آبجی نازم خوب واسه تو کمه.تو فرشته ای فرشته نفسماحسان بلا میگی منو میخای بکشی که ببینی جوابارو میخونم؟
من به این خوبی...باورنمیکنی ازآبجیم بپرس...اصن حالا که اینطورشد داش دلم واست میسوخت فردا شعله آتیشتو میدم بالا،
اتفاقا چون میدونسم بخودت میگیری گفتم اوووون احسان...بنده به خودم اجازه نمیدم باتو مقایسش کنم که...آخه پسرجان تو عددی نیسی دربرابر عشق من...
البته نامزدم شباهت ظاهری بهه اووون احسان نداره ها...مث اون ساکت وآروم نیس...امابادیدن ماه عسل یاد هم افتادیم چون قبلاحرف چنین شرایطی روزده بودیم...
راسی احسان بد افتادی تو خط عذرخاهی ها;-)هرچقدخاسی بامن شوخی کن معذرتم لازم نداره![]()
ماشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــالا چقدر سوال پرسیدین
آقا احسان خسته نباشی واقعا
احسان فرار کرد........................:smiliess (11):
آقایون؟؟
خانما؟؟
یا ایهاالناس؟؟
ای ملت؟؟
آیــا تو این جمـع...
کسی هست که احیـاناً، 1درصد، اصن واسه تنوع، گذری همینـطوری، منـو دوست داشته باشه؟؟ علاقه داشته باشه؟؟ :sadsmiley:
اصن گور بابا دوست و علاقه، 1درصد از من متنفـر نباشه؟؟؟![]()
بــــهــــــلــــه....ما یه همچین توانایی هایی داریم دیگه![]()
خداقوت بهش.
شما خوبی سمیه جون نبودی این مدت ها...چه خبرا؟امتحانا خوب بودن؟ تابستون چه مزه ایه؟![]()