پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

marlik

New member
سلام بچه ها من هستما.دارم جوابای احسانو دنبال میکنم.ولی سوال به ذهنم نمیرسه بپرسم آبجیم به جای من داره میپرسه.بچه ها ولی من داره دلم واسه احسان میسوزه.من از طرف احسان میگم غلط کرد و تسلیمه ;-):):):)مگه نه احسان؟؟؟خسته نباشی احسان شیطووووووون

marlik

New member
آخ گفتی شیلا جون...منم برا اولین باراین قسمتوکامل دیدم اشکمم دراومد...نامزدمنم مث اون احسانه...ایقد دوسم داره...دلم کباب شداصن...بعدش باهم حرفیدیم...هردوجوگیر!!!اصن یه وضی...

الهی قربونت برم آبجی نازم.ایشالله تو و داداشم سال های سال با سلامتی ووخوشبختی کنار هم زندگی کنید.وهرروز عشقتون بیشتر و بیشترو بشه.و همش شاد باشید و خنده رو لبتون باشه و آرامش داشته باشید نفسم

آخرین ویرایش:

SH!LA

New member
احسـان چند تا سوال دیگه بدجور ذهنم رو مشغول کرده بود؛ گفتم بپرسـم...! :33:

( شمــاره 35 )

1. تا حالا پاشنه در کسی رو کندی؟چرا؟
2. از کدوم آثار باستانی ایران بیشتر خوشت میاد؟
3. تو زندگی پختی یا هنوز خامی؟
4. تا حالا سگ دنبالت کرده؟کی؟کجا؟چرا؟
5. هنرت چیه؟
6. تا حالا شده بزنی تو سر خودت؟کی و چرا؟

nahal5555

New member
خوب بريم سراغ سوالا
احسان دلم واست ميسوزه ولى ديگه چيکار کنم
چاره اى ندارم,دارم؟؟؟؟؟؟
.
.
ارتباط سربازى با منظم شدن پسرا؟
مزيت سربازى رفتن چيه؟اصلا مزيت داره؟
دوست داشتى دختر باشى و سربازى نرى؟
مسافرت خارج از کشور داشتى؟کجا؟چرا؟
اتاقت بيشتر مرتب و منظمه(بعيد ميدونم) يا ميدونه جنگه؟مامانت چقد حرص مى خوره بخاطر اوضاع اتاقت؟
دوست دارى مهريه همسر آيندت چقد باشه؟
دوست دارى زن ذليل باشى يا نه؟
شده دلت واسه خدا تنگ شه؟کى؟چيکار کردى؟
هر سال روز تولدتو جشن ميگيرى؟کيارو دعوت ميکنى؟
اگه تو مراسم خواستگاريت عروس خانوم سينى چايى رو بريزه روت چيکار ميکنى؟تو دلت چى ميگى؟
اگه دخترى عاشقت باشه و تو دوسش نداشته باشى چيکار ميکنى فراموشت کنه؟
بلدى برقصى؟
اگه تو مراسم عروسيت وسط تالار عروس خانوم با مخ بخوره زمين چيکار ميکنى؟بهش ميخندى؟
نظرت در مورد جمله:عروس رفته گل بچينه

SH!LA

New member
بچه ها ولی من داره دلم واسه احسان میسوزه.من از طرف احسان میگم غلط کرد و تسلیمه ;-):):):)مگه نه احسان؟؟؟خسته نباشی احسان شیطووووووون

احسـان دل سوختن نداره ها! میخواد اینطوری مظلوم نمائی کنه که ما بیخیال بشیم و بعدش بگه ما کم آوردیم! :j58r36j3gcr4suxymup

ولی نــوچینـگ! اینجـا از این خبرا نداریم...! :riz481:

SH!LA

New member
اگه تو مراسم عروسيت وسط تالار عروس خانوم با مخ بخوره زمين چيکار ميکنى؟بهش ميخندى؟

سوال از منظری دیگر... :whistle:

مخاطب: همسر آینـده احســان!

سـوال: اگه تو مراسم عروسیت وسط تالار آقا داماد با مخ بخوره زمین چیکار میکنی؟بهش میخندی؟

جواب:
600%!!! :25r30wi: :25r30wi:

nahal5555

New member
از کاراى خونه کدوم کارو بهتر انجام ميدى؟
اگه دخترتو تو خيابون با دوست پسرش ببينى چيکار ميکنى؟
روزى چند بار در يخچالو باز ميکنى؟
حاضرى با يه دختر بيسواد که خيلى دوسش دارى ازدواج کنى؟
اگه آسمون جون واسه عروسيش دعوتمون کنه ميرى؟
به نظرت دوستى بچه هاى اين تاپيک تا کى ميتونه ادامه پيدا کنه؟چند ماه يا سال؟
بعد 10 سال بچه هاى اين تاپيک يادت ميمونه يا مه؟دلت واسه کى تنگ ميشه؟
سر نماز اغلب چه دعايى ميکنى؟
چايى رو داغ داغ ميخورى يا ميذارى خنک شه؟
به نظرت بعد از دواج مامانتو بيشتر دوست دارى يا خانومتو؟الهام جونو يا خانومتو؟
اگه الهامو خانومت دعوا کنن طرف کيو ميگيرى؟

nahal5555

New member
چه خبر از ماه رمضون؟سخت نيس روزه گرفتن؟
چقدر به گل و گياه علاقه دارى؟
بازى مورد علاقه بچگيات؟
با همکلاسياى دوران دبستانت هنوزم رابطه دارى؟
از اون مردايى ميشى که تو خيابون کيف خانوماشونو با ذوق و شوق بسيار حمل ميکنن؟(ازشون متنفرم)
الان دلت واسه کى تنگ شده؟
الان دوست دارى کجا بودى؟
دوست دارى مهمونى برى يا مهمون بياد؟
اگه خونه دعوا کنى کجا ميرى؟به کى پناه ميبرى؟
راسته ميگن ترمه يزد خيلى خوشگل و خوبه؟
تا حالا روسرى رو سرت امتحان کردى؟بهت مياد؟

nahal5555

New member
سوال از منظری دیگر... :whistle:

مخاطب: همسر آینـده احســان!

سـوال: اگه تو مراسم عروسیت وسط تالار آقا داماد با مخ بخوره زمین چیکار میکنی؟بهش میخندی؟

جواب:
600%!!! :25r30wi: :25r30wi:

آره فکر کن احسان وسط تالار بخوره زمين....چه حالى ميده....خيلى خوب ميشه....ولى اين بشر کم نمياره,اينو مطمئنم

marlik

New member
آخی... الهــی... آسمـون جـان امیدوارم همیشـه با سلامتی و شادی کنــار هم باشیــد. :heart:

صادقانه بگم... وقتی اینـا رو دیدم از تـه دل از خـدا خواستم همه دخترها و پسرها و خـودم به این عشق برسیــم. ( شوهرش واقعـاً بی نظیــر بود؛ امیدوارم به بهترین ها برسند... )

مرسی شیلا جون بخاطر دعای خوبت واسه آبجیم.انشالله همه ی مردای ایرونی یاد بگیرن که وفادار باشن.واقعا کار احسان ستودنی بود و همچنین دختری که قبل از اینا آوردن.چون بنظرم سوختگی و اسیدپاشی تحملش خیلی سختتره تا فلجی.ولی زنای ایرونی باگذشت تر از مردان.اگرچه مردای فرشته هم زیاد پیدا میشن.شیلای عزیز انشالله خدا به تو هم 1عشق فوق العاده و 1مرد واقعی و با گذشت مث احسان سولماز بده و خوشبخت بشی گلم.انشالله به همه ی دخترای این تاپیک هم پسر بی نظیر و فوق العاده و مهربون و با گذشت مث داداشم و احسان سولماز بده به همشونا;-):):)به آبجیم که داده به بقیه هم بده.آمین یا رب العالمین;-):):)

آخرین ویرایش:

biologisst

New member
آخی... الهــی... آسمـون جـان امیدوارم همیشـه با سلامتی و شادی کنــار هم باشیــد. :heart:

صادقانه بگم... وقتی اینـا رو دیدم از تـه دل از خـدا خواستم همه دخترها و پسرها و خـودم به این عشق برسیــم. ( شوهرش واقعـاً بی نظیــر بود؛ امیدوارم به بهترین ها برسند... )

مرسی شیلا جون بخاطر دعای خوبت واسه آبجیم.انشالله همه ی مردای ایرونی یاد بگیرن که وفادار باشن.واقعا کار احسان ستودنی بود و همچنین دختری که قبل از اینا آوردن.چون بنظرم سوختگی و اسیدپاشی تحملش خیلی سختتره تا فلجی.ولی زنای ایرونی باگذشت تر از مردان.اگرچه مردای فرشته هم زیاد پیدا میشن.شیلای عزیز انشالله خدا به تو هم 1عشق فوق العاده و 1مرد واقعی و با گذشت مث احسان سولماز بده و خوشبخت بشی گلم.انشالله به همه ی دخترای این تاپیک هم پسر بی نظیر و فوق العاده و مهربون و با گذشت مث داداشم و احسان سولماز بده به همشونا;-):):)به آبجیم که داده به بقیه هم بده.آمین یا رب العالمین;-):):)

وای مارلیک چقد دعاهای قشنگ قشنگ کردی....من که حسابی حالم جا اومد وقتی نوشتتو خوندم.
منم واسه همه دعا میکنم که بتونن به اون آرامش واقعی توی زندگیشون برسن.
یادمه یه قسمت از ماه عسل که در مورد بچه ی دزدیده شده ی یه خانواده (محمد طاها) بود مادرش گفت که تا حالا فک می کرده سلامتی بزرگ ترین نعمته ولی الان می فهمه که آرامش بالاترین نعمته.
آدم می تونه سلامتی داشته باشه و هزار تا نعمت دیگه مثل آرامش نداشته باشه...و این زندگی ، هیچ وقت لذت بخش نیست.
ان شالله که همه ی شما دوستای خوبم من جمله کسایی که مزدوج شدن خوشبخت بشین.
به امید خوشبختی و آرامش همه ی بچه های خوب این تاپیک.....الهی آمین
309020_girl_angel.gif

SH!LA

New member
آره فکر کن احسان وسط تالار بخوره زمين....چه حالى ميده....خيلى خوب ميشه....ولى اين بشر کم نمياره,اينو مطمئنم

_______

مرسی شیلا جون بخاطر دعای خوبت واسه آبجیم.انشالله همه ی مردای ایرونی یاد بگیرن که وفادار باشن.واقعا کار احسان ستودنی بود و همچنین دختری که قبل از اینا آوردن.چون بنظرم سوختگی و اسیدپاشی تحملش خیلی سختتره تا فلجی.ولی زنای ایرونی باگذشت تر از مردان.اگرچه مردای فرشته هم زیاد پیدا میشن.شیلای عزیز انشالله خدا به تو هم 1عشق فوق العاده و 1مرد واقعی و با گذشت مث احسان سولماز بده و خوشبخت بشی گلم.انشالله به همه ی دخترای این تاپیک هم پسر بی نظیر و فوق العاده و مهربون و با گذشت مث داداشم و احسان سولماز بده به همشونا;-):):)به آبجیم که داده به بقیه هم بده.آمین یا رب العالمین;-):):)[/quote]

لذتی داره توصیف نشدنی... :25r30wi:

قدر شاهنامه از لذتش میشـه شعر گفت...! :25r30wi:

_______

قــربـانت عزیــزم :heart: آرزوی بهترین ها رو برای خودت و بقیه دوستــان دارم.

SH!LA

New member
احســان؟!

اینقدر کم آوردی که دیگه روت نمیشه انجمن و تاپیک بیـای؟! :whistle:

اشکال نداره... ما از اول میدونستیم در توانت نیست؛ خودت کل کل کردی! حالا هم اتفاقی نیفتـاده... خجالت نکش... بیــا!
:whistle:

به عنوان مهمان هم هِـی نیـا؛ با اسمت بیـا!! :whistle:

marlik

New member
احسان بلا میگی منو میخای بکشی که ببینی جوابارو میخونم؟
من به این خوبی...باورنمیکنی ازآبجیم بپرس...اصن حالا که اینطورشد داش دلم واست میسوخت فردا شعله آتیشتو میدم بالا،

اتفاقا چون میدونسم بخودت میگیری گفتم اوووون احسان...بنده به خودم اجازه نمیدم باتو مقایسش کنم که...آخه پسرجان تو عددی نیسی دربرابر عشق من...:):)

البته نامزدم شباهت ظاهری بهه اووون احسان نداره ها...مث اون ساکت وآروم نیس...امابادیدن ماه عسل یاد هم افتادیم چون قبلاحرف چنین شرایطی روزده بودیم...
راسی احسان بد افتادی تو خط عذرخاهی ها;-)هرچقدخاسی بامن شوخی کن معذرتم لازم نداره:)
قربون تو برم عزیزدلم.آبجی نازم خوب واسه تو کمه.تو فرشته ای فرشته نفسم

آخرین ویرایش:

somaye 21

New member
ماشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــالا چقدر سوال پرسیدین
آقا احسان خسته نباشی واقعا

biologisst

New member
ماشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــالا چقدر سوال پرسیدین
آقا احسان خسته نباشی واقعا

بــــهــــــلــــه....ما یه همچین توانایی هایی داریم دیگه
674921_LAieA_008.gif

خداقوت بهش.
شما خوبی سمیه جون نبودی این مدت ها...چه خبرا؟امتحانا خوب بودن؟ تابستون چه مزه ایه؟ :)

somaye 21

New member
آقایون؟؟
خانما؟؟
یا ایهاالناس؟؟
ای ملت؟؟
آیــا تو این جمـع...
کسی هست که احیـاناً، 1درصد، اصن واسه تنوع، گذری همینـطوری، منـو دوست داشته باشه؟؟ علاقه داشته باشه؟؟
:sadsmiley:
اصن گور بابا دوست و علاقه، 1درصد از من متنفـر نباشه؟؟؟
28.gif

ببین من چه خوبـــــــــــــــــــــم
اصلا ازت سوال نپرسیدم:)

somaye 21

New member
بــــهــــــلــــه....ما یه همچین توانایی هایی داریم دیگه
674921_LAieA_008.gif

خداقوت بهش.
شما خوبی سمیه جون نبودی این مدت ها...چه خبرا؟امتحانا خوب بودن؟ تابستون چه مزه ایه؟ :)

ممنون،والا فعلا که دوتاش مونده،خسابی خسته شدم از امتحانا
تابستونو دوست ندارم

بالا