biologisst
New member
ممنون،والا فعلا که دوتاش مونده،خسابی خسته شدم از امتحانا
تابستونو دوست ندارم
وای چرا دوست نداری تابستونو؟
تا کی هست امتحانات؟ دیگه نصف تابستون که رفتش.
ایشالا همشونو خوب بدی خانمی:smiliess (3):
ممنون،والا فعلا که دوتاش مونده،خسابی خسته شدم از امتحانا
تابستونو دوست ندارم
به خاطر گرماش،من فقط بارون و برف و سرما رو دوست دارم کلا.وای چرا دوست نداری تابستونو؟
تا کی هست امتحانات؟ دیگه نصف تابستون که رفتش.
ایشالا همشونو خوب بدی خانمی:smiliess (3):
به خاطر گرماش،من فقط بارون و برف و سرما رو دوست دارم کلا.
تا یکشنبه،آره به خدا همینو بگو،انقد لفتش دادن این امتحانامونو
راستی بچه ها شنبه تولدمه)
آره منم هوای سرد زمستونو بیش تر دوست دارم.
بــــــــه بـــــــــــه تولده....چقدر خوب.پیشاپیش بهت تبریک میگم
راستی وقت کردی شنبه بیا اینجا جشن بگیریم بترکونیم.
![]()
260. زکی!! من می گم بخاطر شناخت شخصیت از من سوال کن تو می گی منو توصیف کن؟! آخه اینم شد سوال شناخت شخصیت؟
اول اینکه شما قانون این سوال رو رعایت نکردین. سوالتون پوچ میشه دوم اگر خواستی بعدا همراه سوالای دیگه واست مینویسم الانه وقت نوشتنشو ندارم.:smiliess (9):
البته چیز جدیدی نیست که!چون ما باهات برخوردی نداشتیم وهر چی ازت میدونیم همین حرفای خودته که به ما گفتی.
267. وووی وووی وووووی......به قول خودت Havvvvv ...منظورمو نفهمیدی اصن!!! منظورم من مادر جان خودت بود. اومدم مثلا با احترام بگم مادرخانم ات.....تو برداشت کردی مادر زن آیندت (اینجور که از قرائن و شواهد معلوومه)ماشالله چقدم مادر زن بیچارتو دوست داری. فک کنم عشقت بهش یکم ازعلاقه به عمه هات بیش تر و کمتره.40):
البته توی حرفای بعدت به آسمون اسم رو دیگه گفتی.پس دیگه نمی پرسم.
اونوقت آقـا به من میگه چرا این شکلی سوال میکنی؟!
میخوای همین طوری 100 تا برات ردیف کنم؟!
حالا من هِـی میخوای باهات انسان دوستـانه رفتار کنم، خودت نمیخوای و اعتراض میکنی...! میخوای کاری کنم که به سازمان حقوق بشر پناه ببـری؟! :65d6a5d6s:
دیشب اینجا چه خبر بوده؟!
از ظهر که اومدم میگم چقدر اینجـا بوی هندونه و نوشابه میـاد! پس جریان این بوده...!![]()
سلام بچه ها من هستما.دارم جوابای احسانو دنبال میکنم.ولی سوال به ذهنم نمیرسه بپرسم آبجیم به جای من داره میپرسه.بچه ها ولی من داره دلم واسه احسان میسوزه.من از طرف احسان میگم غلط کرد و تسلیمه ;-)مگه نه احسان؟؟؟خسته نباشی احسان شیطووووووون
مرسی شیلا جون بخاطر دعای خوبت واسه آبجیم.انشالله همه ی مردای ایرونی یاد بگیرن که وفادار باشن.واقعا کار احسان ستودنی بود و همچنین دختری که قبل از اینا آوردن.چون بنظرم سوختگی و اسیدپاشی تحملش خیلی سختتره تا فلجی.ولی زنای ایرونی باگذشت تر از مردان.اگرچه مردای فرشته هم زیاد پیدا میشن.شیلای عزیز انشالله خدا به تو هم 1عشق فوق العاده و 1مرد واقعی و با گذشت مث احسان سولماز بده و خوشبخت بشی گلم.انشالله به همه ی دخترای این تاپیک هم پسر بی نظیر و فوق العاده و مهربون و با گذشت مث داداشم و احسان سولماز بده به همشونا;-)به آبجیم که داده به بقیه هم بده.آمین یا رب العالمین;-)
![]()
ماشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــالا چقدر سوال پرسیدین
آقا احسان خسته نباشی واقعا
ببین من چه خوبـــــــــــــــــــــم
اصلا ازت سوال نپرسیدم![]()
به خاطر گرماش،من فقط بارون و برف و سرما رو دوست دارم کلا.
تا یکشنبه،آره به خدا همینو بگو،انقد لفتش دادن این امتحانامونو
( شمــاره 26 )
( شمـــاره 27 )
پيشاپيش تولدت مبارک سميه جونم:heart::heart::heart:
پس حتمــاً شنبـه بیــا؛ برات جشن بگیـریم. :4d564ad6:
پیشاپیش مــبـــارک... :4d564ad6:
( شمــاره 28 )
ایشالا..
ولی ما اینجـا بوغیم؟؟
یا نکنه شبیه برگ چغندر؟؟؟ :smiliess (5):
(وای به حالت شیلا اگه تیکه بندازی :65d6a5d6s![]()
:25r30wi:
من امروز که خونه مامان بزرگ اینا افطاری بودیم و تا الآنم درگیر یه چندتا مشکل که خداکنه هرچه زودتر حل بشه، واقعن انرژیمو گرف
انشالله که هر چه زودتر مشکلاتت حل بشن احسان جان.واست دعا میکنیم.