پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
ehsanoooooooook mese ink khial boland shodan az sandalio nadariaaaaaaaaa:65d6a5d6s:
dg asan risheeeeeeeeeeee davoondiiiiiiiiiiii:thumbsupsmileyanim:
vala in sandali be kasi vafa nakardeeeeee,bogzarrrrr

احسانوک؟؟
_26_.gif

خشـومه،
بعدم اینا باید روشون کم بشه، افت داره دختر جماعت روی منو کم کنه!!!
674921_LAieA_008.gif

eeeeeeehsan

New member
( شمـــاره 35 )

اینقدر برای این برنـامه ماه عسل مهمون های سری دوم " سولمـاز و احسـان " اشکـم بی اختیـار اومد که چشم هام ورم کرده! نمیتونم خیلی سوال بنویسـم.

1.چرا به من گفتی پرور؟! واقعاً به نظرت اینطوری ام؟! :dadad4:
.
.
.
.
.
.
.
( متاسفش شدم برای خودم که اینطوری شناخته شدم...! :dadad4: )

من نمی بیـنم، همینطوریش غم داریم اینا رو هم میبیـنیم غممون بیشتر میشه!!
نا سلامتی گفتم صفتا خوبااااا!!!
نمی دونم، شیاد واسه واژه پررو تو یکی دسته بندی داشته باشی ولی من دوتا دارم، یه پرروی خوب یه پرروی بعد، پرروی خوب یعنی خجالتی نبودن، رو داشتن. پرروی بد یعنی همون پررویی که با لحن بد وتشدید دار به طرف میگیم.
منظورم پرروی خوبه بود بابا، ندیدی بعدش نوشتم "صفتا بدتم بگم؟؟" یعنی تا الآنش خوباش بود.
من از خودامه یکی بهم بگه پررو، چون کم رو بودن یه نوع فحشه واسم.
384821_249620_good.gif

بچه ها اگر اینطور سوء تفاهما پیش میاد بگین، اینهمه سوال فشار میاره به مغز آدم نمیذاره خوب و از بد تشخیص بده...
منم اگه سوء تفاهمی پیش بیاد واسم میگم، درونگرا هستم ولی نه در اون حد!!!!

eeeeeeehsan

New member
بجان خودت احسان سوال سری آخروکه فرستادم دلم واقابرات سوخت...ماهمه دوست داریم که واست وقت میذاریم ایقد سوال طرح میکنیم دیگه...
خب پسرجان یک کلمه بگو و خودتوخلاص کن دیگه؟پرچم سفیده روبگیربالا...آهان
بعدشم ببین چقد کارمامفیدبود.بعده ده سال واندی خاسی زن بگیری آدرس واسه تحقیق خاسن آدرس تاپیکوبده وخلاص:):):)
بعد

آره اینو خوب اومدی، آدرس تاپیک رو میدیم واسه تحقیقات
_26_.gif

ولی دوباره گفت 10 سال و اندی :p7977cujr38iyymsu8:

eeeeeeehsan

New member
...؟!

آقایون؟؟ فعلاً اینجـا آقایونی نداریم!
خانما؟؟ هـان؟! چیه؟! چی میگی؟! میخوای اعتراف کنی؟!
یا ایهاالناس؟؟ نعـم؟ مالجديد؟
ای ملت؟؟ چی میگی ای اُمت؟!

واااا! استغفرالله...! :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

بعید میدونم...! فکر کنم همه 1% تنفر رو دارن...!

حالا چی شده؟!

:25r30wi:
:25r30wi:

نه اشتباه گفتی، همه اون 99% تنـفر رو دارن...! :wacsmiley:
چیزی نشده، همینـطوری مظلوم نمایی کردم.. تابلو که نبـود؟؟! ;))

eeeeeeehsan

New member
آورین.....فک نمی کردم در این شب زنده داری ها هم جوابا رو بفرستی.
اصن متوجه شدی اگه به یه کارمند یه تومن حقوق بدن این وقت صبح بره کارت بزنه اداره اش زورش میاد.اونوقت نصفه شبی با پشتکار داری جوابای سوالا رو میدی. این پشتکار تو جای تحسین داره.....
راستی بپا دما سنجه نپره تو چش و چالت.....نه که دما داره زیاد میشه.....:tonguesmiley:

ما باتـمون سیستم خنک کنندگی و تهویه کنندگی مطبوع داره دما هیچ طریقه بالا نمیـره!! :tonguesmiley:
شما نگران چش و چال من نباش، یه فکری به حال سوالا خودت بکن که داره کم کم سرد میشه.. :sarma:

SH!LA

New member
من نمی بیـنم، همینطوریش غم داریم اینا رو هم میبیـنیم غممون بیشتر میشه!!
نا سلامتی گفتم صفتا خوبااااا!!!
نمی دونم، شیاد واسه واژه پررو تو یکی دسته بندی داشته باشی ولی من دوتا دارم، یه پرروی خوب یه پرروی بعد، پرروی خوب یعنی خجالتی نبودن، رو داشتن. پرروی بد یعنی همون پررویی که با لحن بد وتشدید دار به طرف میگیم.
منظورم پرروی خوبه بود بابا، ندیدی بعدش نوشتم "صفتا بدتم بگم؟؟" یعنی تا الآنش خوباش بود.
من از خودامه یکی بهم بگه پررو، چون کم رو بودن یه نوع فحشه واسم.
384821_249620_good.gif

بچه ها اگر اینطور سوء تفاهما پیش میاد بگین، اینهمه سوال فشار میاره به مغز آدم نمیذاره خوب و از بد تشخیص بده...
منم اگه سوء تفاهمی پیش بیاد واسم میگم، درونگرا هستم ولی نه در اون حد!!!!

وای نه احسـان! این دفعه فرق داشت. منم نمی دیدم؛ تلویزیون روشن بود، روی مبل نشسته بودم و داشتم کتاب میخوندم و از تلویزیون دور بودم.

ولی وقتی اینــا اومدن و صداشون رو شنیدم و خودشون رو دیدم، رفتم چسبیدم به تلویزیون!

یه عشق واقعـاً خالصانه و پاک داشتن، ندیدی وقتی اون احسان به زنش نگاه میکرد واقعاً معلوم بود چقدر دوستش داره... خیلـــی خیلـــی قشنــگ بود؛ بی نهــایت... از قشنگی زیـادش اشکــم اومد... :heart:

آهــان... فکر کردم منظورت از جنبه بد هست؛ برای همین برای خودم متاسف شدم. ممنــون.

SH!LA

New member
نه اشتباه گفتی، همه اون 99% تنـفر رو دارن...!
چیزی نشده، همینـطوری مظلوم نمایی کردم.. تابلو که نبـود؟؟! ;))

خُب من نخواستم رُک بهت بگم و دچار ضربه روحی بشی...! خوبه که خودت میدونی...! :whistle:

نـــــــــه! اصلاً! یعنی فکر کنی 1% من فهمیدم و تو تابلو کرده باشی، مَـدیونی! :whistle:

اینقـدر هم بحث تاپیک رو منحرف نکن؛ برو سوال هات رو جواب بده. :mad_majidonline: خُدایی تنبلی میکنی، بشینی پای سوال ها زودی تموم میشـه. :ahi5slcgm04mi8jqqkl

آسمون

New member

وای نه احسـان! این دفعه فرق داشت. منم نمی دیدم؛ تلویزیون روشن بود، روی مبل نشسته بودم و داشتم کتاب میخوندم و از تلویزیون دور بودم.

ولی وقتی اینــا اومدن و صداشون رو شنیدم و خودشون رو دیدم، رفتم چسبیدم به تلویزیون!

یه عشق واقعـاً خالصانه و پاک داشتن، ندیدی وقتی اون احسان به زنش نگاه میکرد واقعاً معلوم بود چقدر دوستش داره... خیلـــی خیلـــی قشنــگ بود؛ بی نهــایت... از قشنگی زیـادش اشکــم اومد... :heart:

آهــان... فکر کردم منظورت از جنبه بد هست؛ برای همین برای خودم متاسف شدم. ممنــون.

آخ گفتی شیلا جون...منم برا اولین باراین قسمتوکامل دیدم اشکمم دراومد...نامزدمنم مث اون احسانه...ایقد دوسم داره...دلم کباب شداصن...بعدش باهم حرفیدیم...هردوجوگیر!!!اصن یه وضی...

eeeeeeehsan

New member

1. صندلی دقیقا به چه دمایی رسیده؟
هول و هوش 9.
2. آخرین اس ام اس دریافتی؟
"میلیونر شو، هفته های 20 میلیونی همراه اول... "
02.gif
اینـقدرم کم محلی می کنیم بازم از رو نمیرن نامردا!!!
3. بزرگترین چیزی که کسی داشته و تو بهش غبطه خوردی چی بوده؟ یه سری توانایی های منحصر به فردی که یه عده ی خاص دارن.
4. اگه موفقیت 10پله داشته باشه پله چندمی؟
7.
5. کسی تا حالا واست تعریف کرده لحظه تولدت چه جوری بوده؟
همراه با درد
02.gif
ولی میگن اونروز خورشید و ماه و مابقی منظومه شمسی به احترام تولدم به صف شده بودند و دست به سینه "ف تبارک الله و احسن الخالقین من الانسانین" رو میخوندن D:
6. چند ماهـه به دنیـا اومدی؟ 9 ماه.
7. به چه زبان هایی مسلطی؟
فارسی، زبون بچه آدم، Farsi ،Persian، مادری...
02.gif
یخورده هم انگلیسی.
8. ضرب المثل زیاد بلدی؟ توی حرفات ازش استفاده میکنی؟ آره، کم.
9. چرا پسرها از دخترها جـزوه میگیرن؟ چرا خودشون سر یادداشت بر نمیدارن؟
گــشادیسم، نمیدونم شایدم کیف میده برن جـزوه از دختر بگیرن.. دخترا هم خودشون دوست دارن جـزوه بدن.
10. خودت جــزوه می نوشتی یـا از کسی میگرفتی؟
هم می نوشتم هم می گرفتم.
11. وسایل اتاقت رو نام ببــر...
قیچی، قالی، سه راه برق، پریز برق، کلید برق، سیم و کابل کشی برق، کمد دیواری، کشو، کمد، میز، کشو میز، کمد میز، دیوار، سقف، زمین، جا نماز، چوب لباسی، جا جورابی، تخت، تشک تخت، پتو، متکا به تعداد لازم، میز پاتختی، قرآن، دو سه تا جعبه واسه آت و آشغالم که البته خالیه به این علت که اون آت و آشغالا وسط اتاق پهنن، یه خروار کتاب و و دیکشنری و کاغذ بصورت پراکنده کف اتاق، یه بطری آب برای مواقعی که به نوشیدن و دست شستن فوری نیاز هست موجوده، یه لیوان نسکافه دیشب که هنوز نبردم پایین بشورم، موس، لپ تاپ، کول پد، شارژر گوشی، شارژر لپ تاپ، گوشی، یه لیوان دیگه یافت شد اون وسط مال چایی دیروز بوده ظاهراً، هارد اکسترنال، لواشکی که الهام خانم درست کردن، کیف سی دی، بسته سی دی، بسته دی وی دی، وسایل و لوازم تحریرای مختلف، یه قطعه سنگ تراورتن واسه مواردی که اگه تیمم نیاز شد، دستمال کاغذی جعبه ای، دستمال کاغذی رولی مال توالت، یه جندتا قاب عکس، لوستر هم دارم، یه ساعت، یه عالمه لباس که از ماشین لباس شویی بیرون اومده هنوز نذاشتمش تو کشو اون وسط افتاده، وسایل آراش گیراش هم رو میزه، صندلی دوتا، دوتا پنجره، یکیش شیشه رفلکس به سمت کوجه، یکیش سمت حیات، دو عدد پرده، یه سطل آشغال که از اول فروردین تا حالا خالی نشده؛ بد بخت هی می کنم تو حلق هی جاش میشه، هی می کنم تو حلقش هی جاش میشه، آخم نمیگه طفلکی، من دیگه دارم شرمندش میشم همین امروز فرداست که خالیش کنم.. زیر تختم که یه سری خرت و پرته..
12. روز مادر برای مامانت چی خريدی؟ روز پدرچی؟
یه شال و یه کیف. زیرشلواری. D:
13. از بین نرم افزارات از کدومش بیشتر استفاده کردی؟
مرور گرم گوگل کروم.
14. ساعت به مچت مي بندی؟ راست يا چپ؟
چپ.
15. از میز چند نفره خوشت میاد؟
همه نوعیش خوبه.
16. فکر می کنی من بتونم عصبانیت کنم؟ انقدر که گریه ات رو در بیارم؟
نه، چون میدونم داری عصبانیم می کنی عصبانی که نمیشم هیچ، تازه خندمم میگیره. ولی حواسم نباشه شاید بتونی.
17. دوست داری بال داشته باشی؟
آره خیلی. D:
18. تا حالا عکس کدام یک از بچه های فروم رو دیدی؟
هیچ کدوم نامردا نشون نمیدن، یکیش خودت!!!!!
19. عینک بهتره یا لنز؟ چرا؟
هرکسی سلیقه ای داره، من عینک رو می پسندم.
20. سر جمع چند تا سی دی داری؟
خیلی زیاد، حوصله ندارم بشمرم :/
21. سیستم عاملت چیه؟
الآن خواستی با این سوال بگی مک داری؟ داری فخر میفروشی؟ الآن کـلاس گذاشتی واسه من؟؟ :smiliess (3): با افتخار ویندوز 8.1 ارجینـال 64 بیتی با آخرین آپدیت هاش. مکتونم به پای من نمیـرسه... D:

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member

آخ گفتی شیلا جون...منم برا اولین باراین قسمتوکامل دیدم اشکمم دراومد...نامزدمنم مث اون احسانه...ایقد دوسم داره...دلم کباب شداصن...بعدش باهم حرفیدیم...هردوجوگیر!!!اصن یه وضی...

بابا نگیـن اشک منم دراومد!!!!!
88381_connie_mini_wipe.gif

تکرار داره منم ببیـنمش؟؟
نداره برم یوتیوب پیداش کنم!!

eeeeeeehsan

New member

1. فکر میکنی از اینجا جون سالم به درمیبری؟
راستشو بخوای نه
28.gif

2. تا حالا قاصد بد خبر بودی؟ چه جوری خبر رسوندی؟ یکی یادم هست ولی الآن یاد نیست، باید فکر کنم و دوباره میگین چرا دیر جواب دادی!!! :/ یه بار تک نفری که ایمنی ترم ما افتاد یکی از بجه ها بود، این خبر افتادنش و اینم میدونست فقط او افتاده از یه 50 نفری رو من بهش دادم.
3. اگه بخوای چیزی رو مخفی کنی کجا قایمش میکنی؟
D: بستگی داره چه اندازه باشه، الآن یه جعبه مخفی دارم گذاشتم تو کیسه پلاستیک زیر تختم، کاملاً دم دست و جلو چشه، اینطوری فکر می کنم مخفی تره. D:
4. حاضری چقدر بهم بدی تا بیخیال سوال پرسیدن بشم؟
من کم نمیارم، مقاومتم زیاده خیالت راحت. :|
5. یه شایعه درست کن...
_017_.gif
دیوانه ای تو بشر D: یادش بخیر واسه وسام خدابیامرز شایعه درست کردیم تصادف کرده.. D: شایعه زیاد درست می کنم ولی زودی تکذیبش می کنم کسی حرص و جوش نکنه... مثلً " بچه ها فرناز تصادف کرده، الآن خبرش رسیده داشته رانندگی می کرده یه موتوری میپیچه جلوش با سر میره تو شیشه، فرنازو میگم، دیگه هیچی الآن حالش خوب نیست، ایمیل بهم زده و اینو گفته"
آقا یادم اومد بذار یه خاطره دیگه تعریف کنم،
آقا ما ترم 2 بودیم با یه چندتا از این بچه های نخاله همراه بودیم، دست در دست هم دادیم و یکیمون رو کشتیم، آگهی فوت چاپ کردیم و همه لباس سیاه به تن و دستمال کاغذی به دست و ماشینا همه سیاه پوش و یعنی بلااستثنا همه فکر کردن طرف مرده، حالا طرف هم از اون با نمکا بود که تقلید صدای همه استادا رو می کرد، همه میشناختنش، دیگه هیچی، یه 6 ساعتی که دانشگاه بودیم همه هی میومدن تسلیت می گفتن، بخصوص دخترا، با اون چهره های غمگین انگار داداششون دور از جون مرده.. یعنی من که اصن نمیتونستم جلو خودمو بگیرم همش جام تو دستشویی بود، خیلی اونروز خندیدیم خیلی.

6. یه دروغ بگو؟ من زشتم D:
7. چرا میگن: به در میگن دیوار بشنوه ؛ چرا نمیگن: به دیوار میگن در بشنوه ؟
نمیدونم، ولی یادمه یکی جواب داد چون اگه بگن به دیوار میگن در بشنوه تو اونوقت می پرسیدی به چرا پس به در نمیگن دیوار بشنوه!!! D:
8. اگه گروگان بگیرنت و فرصت فرار داشته باشی جراتشو داری؟ چرا؟
آره در میرم، چون نقد رو نباس داد نسیه گرفت.
9. تا حالا شده به مورچه غذا بدی؟
زیاد.
10. اگر دختر بودی دوست داشتی اسمت چی بود؟
عطیه.
11. توی جواب یکی از سوال ها گفتی زبونم لال؛ واقعاً از ته دلت گفتی بهم؟
نه بابا واسه چی بخوام زبونت لال شه، حرفای من همش رو شوخی و خندست، شکلکم معمولاً میذارم ولی گهگاهی هم نمیذارم یا شایدم یادم میره، اونجا اقتضا می کرد که شکلک نذارم و جدی تر باشه باحالتره، ولی کاملاً رو شوخی گفتم.. منو بشناس، دارم رک میذارم کف دستت؛ منو جدی نگیر هیچوقت!! D: ولی وای به حالت میخواستی با این سوال منو اذیت کنی!!! >_<
12. چرا اینقدر خشن هستی؟
اینقدر خشن هم نیستم حالا.. همه اینطورن، هرکسی یه ذره خشونت رو داره، حالا من از شانسم یا شاید زندگی که رقم زدم واسه خودم این مقدار خشونت رو دارم. سعیم می کنم نباشم ولی میشه دیگه دست خود آدم نیست.
13. دردسر با سردرد چه فرقی داره؟
سردرد دستمال میبندن روش ولی دردسر رو نمی بندن. :|
14. سرت رو با چي ميشوری؟ چرا؟
بادوم صحت، سان سیلک سبز. میسازه به موهام.
15. اسم بلوتوث گوشيت چيه؟
BB Q10 ----> اسم بلوتوث تو چیه؟؟ نداری بلوتوث
798119_happytongue.gif

16. تو آسمون ستاره داری؟ چه شکلیه؟
ندارم.
17. نمایشگاه کتاب رفتی امسال؟ چی خریدی؟
نرفتم نه.
18. تا حالا برق گرفتگی رو تجربه کردی؟
آره ولی هرباز خفیف بوده.
19. فکر می کنی مامان بابات تا چه اندازه ازت راضی هستن؟
نه صد در صد. نزدیک بهش.
20.
شده مدام یه چیزی رو بگی تو مخ هیچ کس فرو نره باز حرف خودشونو بزنن؟
اووووه تا دلت بخواد.

eeeeeeehsan

New member

1. تا حالا چند تا سوسک کشتی؟
زیاد نشمردم.. مگه اینکه شما سوسکایی رو که می کشین به نشان افتخار بشمرین
83917_sarcastic.gif
تروفی جمع کنید D:
2. تا حالا شده برای کسی چاله بکنی بعد خودت بیفتی توش؟ یه چندبرای شده، خیلی کم.
3. بلندترین درختی که متر کردی چند متر بوده؟
سوالای باغبونی می پرسی!!! D: سرو دم خونمون، 3 و خورده ای متر.
4. تا حالا سر کـلاس خوابت برده؟
2 بار فکر کنم.
5. تا حالا شده به کسی تهمت بزنی بعد بفهمی اشتباه کردی؟
آره.
6. میدونی دهه هفتادی بودن از نظر دهه شصتیا جرم محسوب میشه؟ بهش اعتقاد داری؟ :whistle:
من متولد 69 ام :whistle:
7. انگشتای دستت چند سانتی میشن؟
بابا اگه قراره این سوالا بپرسین که تا آخر عمر من سوال واسه پرسیدن دارین همتون!!!!! :smiliess (5): منو به چه کاری وادار کردی، منی که تو عمرم تا حالا سانت نکردم انگشتمو مجبورم می کنی انگشتمو سانت کنم!! انگشت اشارم 8 سانته، مابقیشو خودت حساب کن P: با خطکش قیچی سانت کردم D:
8. کاکتوس دارین تو خونه؟
داشتیم خشک شد.
9. چقدر تو کارات تنبلی میکنی ؟
زیاد.
10. ساز میزنی؟
سازدهنی یخورده.. دمبک بندری هم بلدم بزنم البته D:
11. روزانه چند تا پیام خصوصی برات میاد؟
هفته ای سه تا.
12. اگه قرار باشه با یکی بری مسافرت به جز خونوادت چه کسی رو انتخاب میکنی؟
دوستای دوره دبستانم که جمعه شبا سالن فوتبال میریم همو میبیـنیم.

eeeeeeehsan

New member

1. اسم کسایی که توی سایت باهاشون دوست هستی رو بگو...
زیادن، برو تو لیست دوستام هرکی که هست باهاش دوستم.
2. حالا جلوی اسم هر کدوم یه شکلک بذار...
توقع داشتی سوال بالا رو جواب بدم!! :whistle:
3. چرا این شکلک ها رو براشون گذاشتی؟ توضیح بده لطفاً.
نذاشـتم دیگه D:
4. از سوال و جواب خسته شدی؟ کم آوردی؟!
بگـم آره خوشحال میشی، نمیگم آره
798119_happytongue.gif

5. پس چرا جواب بعضی از سوال ها رو با عصبانیت میدی؟
شاید بعلت خستگی چشام و کمرم باشه.. حق بده آخه خیلی سواله آدم نهایتش جاهایی رو عصبانی میشه.
6. الان دوست داری من رو خفه کنی که دیگه سوال نپرسم؟
نه در اون حد، در حد اینکه یه شیشه تو سرت خورد کنم بسمـه :tonguesmiley:
7. به نظرت کلاً چند تا سوال ازت میپرسیم؟
نمیـدونم، اگه به همین منوال پیش بری یه 1 میلیونی میشه!!! :|
8. نظرت درباره سوال های پرسیده شده تـا حالا...؟
خوب بودند، بیشترشون باحال بودند.
9. از 10 چه نمره ای به سوال های تا اینجـا پرسیده شده میدی؟
8.5
10. به کُل بچه های این تاپیک از 10 چه نمره ای میدی؟
10

دیانا126

New member
احسان خسته نباشیییییییییییییییییییییییییییی
یه تنه داری خستگی کنکور رو از تنمون درمیاری با این جوابات
:riz304:

eeeeeeehsan

New member

1. اگه دختر بودی دوست دختر احسان ميشدی؟!
آره چرا که نه.
2. اگه بخوای يكی از اعضای انجمن رو بكشي كدوم رو ميكشی؟
آسمون
359421_LaieA_048.gif

3. تا چند سالگی مامانت بند کفشات رو می بست؟
قبل آمادگی.
4. از انجام دادن چه کاری خیلی بدت میاد؟
کاری که دوست نداشته باشم، به وفق مرادم نباشه و زوری باشه. مثلاً مامان امر کنه بیا سبزی پاک کن. D:
5. به چه چیزهایی حساسیت داری؟
هیچی خداروشکر. یکم گردوخاک باعث عطسم میشه.
6. حداکثر ساعات مطالعه ات چقدر بوده؟
16 ساعت.
7. بهترین و گرون ترین هدیه ای که دادی به کی و چی بوده؟
حدود 600 تومن، آمپول سوما به یکی از دوستام.
8. چند بار در روز مسواک میزنی؟
روزی یه بار.
9. مرغ همسایتون چیه؟ مرغه یا غازه؟
مرغ ندارن صدا گوسفند میاد روزا نمیدونم قضیه چیه!!!
02.gif

10. تا حالا شده بشینی با یه گیاه یا یه حیوون(هر چیزی به جز آدم) درد دل کنی؟ نه.
11. عید چقدر عیدی گرفتی؟
160 فکر کنم.
12. از آدمای معروف (تو هر زمینه ای) کسی رو از نزدیک دیدی؟
آره ولی اصلن واسم مهم نیستند. آخریش نادر سلیمانی تو سرزمین عجایب.
13. تا حالا تقلبت لو رفته ؟اصلا بیشتر تقلب میکنی یا میرسونی؟
هیچ بار. هردوش، بیشتر میکنم.
14. یه فال حافظ بگیر همین الان ... نتیجه اش رو بگو...
سر جدت هی منو از رو صندلی بلند نکن!!!
__0.0.___(2).gif
اینترنتی گرفتم: تعبیر: خبری به تو می رسد و زندگیت را دگرگون می کند. از موقعیت های به دست آمده، کاملاً استفاده کن تا همای رحمت را بر دوش خود احساس کنی. صبر داشته باش.
15. وقتی عصبانی هستی کی میتونه آرومت کنه؟ خودم.
16. آخرین بار کی تهران بودی؟
دو سال پیش نمایشگاه کتاب.

SH!LA

New member

بابا نگیـن اشک منم دراومد!!!!!
88381_connie_mini_wipe.gif

تکرار داره منم ببیـنمش؟؟
نداره برم یوتیوب پیداش کنم!!

آخی... الهــی... آسمـون جـان امیدوارم همیشـه با سلامتی و شادی کنــار هم باشیــد. :heart:

صادقانه بگم... وقتی اینـا رو دیدم از تـه دل از خـدا خواستم همه دخترها و پسرها و خـودم به این عشق برسیــم. ( شوهرش واقعـاً بی نظیــر بود؛ امیدوارم به بهترین ها برسند... )

اگه اشتبـاه نکنم احسـان فـردا ساعت 7 صبح تکرارش هست.

eeeeeeehsan

New member

1. آبله مرغان گرفتی؟
آره 6 سال پیش.
2. چند سالگی آبله مرغان گرفتی؟
18،19 سالگی.
3. کسی تو خانواده گرفته بود که ازش گرفتی؟
الهام.
4. از اون موقع عکسی داری؟
نوپ!!
5. فکر میکنی بتونی همه سوالارو جواب بدی؟
آره منو نشناختی هنوز
726019_dancegirl2.gif

6. در طول روز چند تا چائی میخوری؟
اصلن چایی ای نیستم، مامان بریزه بگه احسان چایی میخورم، نریزه هم تا یه ماه اصن دور چایی نمیرم. ولی نسکافه زیاد میخورم.
7. چرا اینقدر چائی میخوری؟ ( هر تعدادی میخوری توضیح بده چرا این تعداد؟ ) خیلی خیلی کم، چون اعتقادی ندارم بهش، تلقین بیشتر. بعدم تانن داره جذب آهن رو مختل میکنه خوب نیست. بعدم جسارت به کسی نشه؛ می دونستی آزمایش کردن چایی رو گذاشتن لای نون دادن گاو خورده تف کرده.. چایی تنها گیاه سمی ایه که سم بهش نمیزنن.

8. دایی و عمو داری؟ چند تا؟
3تا دایی فقط.
9. کدوم رو بیشتر دوست داری؟
بزرگی و کوچیکی. بیشتر بزرگی.
10. خاله و عمه چی؟
4تا عمه فقط، تقدیم کنم؟؟
02.gif

11. کدوم رو بیشتر دوست داری؟ زیاد دوسشون ندارم، کوچیکی رو چون مزه زیاد داره یخورده دوسش دارم.
12. از کدوم فرد فامیل خیلی خوشت نمیاد؟ چرا؟
بابابزرگم، خیلی باحاله. میشیـنه اینجا جلو روت هیچکار نمی کنه، فقط بی دلیل شروع می کنه به خندیدن، اونوقت تو محاله، یعنی محاله دسته صندلی میزی فرشی چیزی دم دستت باشه و گاز نگیری از ترکیدن خنده.. یه بار اینکارو کرد دیگه مامانم نزدیک بود از حال بره از خنده، سرخ شده بود داشت چشاش از حدقه میزد بیرون، دیگه مامان بزرگم جلوشو گرفت گفت بسه حسین.
پ ن: فکر کردم نوشتی خوشت میاد!! دیگه پاکش نکردم.. بابابزرگمو خیلی خوشم میاد، زندایی وسطیم و عمه بزرگیم رو هم بدم میاد.
13. الان یه شکلک بذار که وصف حال خودت باشه... :smiliess (9):
14. باغ وحش رفتی؟ چند بار؟ دو سه بار.
15. چه حیوانی رو دوست داری؟
عقاب، شاهین.
16. اگه من یه حیوان خانگی ام رو بدم برای مدتی ازش مواظبت کنی؛ اینکار رو میکنی؟ برات مهمه بدونی چه حیوانی دارم؟
نه قبلش می پرسم چیه، واسم مهمه چیه.
17. از چه حیوانی بدت میاد؟
همه حیوونا رو دوست دارم. یکم مارمولک چون نمی تونم بگیرمش. یکمم مگس و پشه که رو مخمن!
18. نظرت راجع به طرح پیچش در برخی مواقع چیه؟
طرح پیچش خیلی خوبه، دوای دردیه واسه هر سریشیه.
19. بچه های انجمن رو دعوت میکنی یــزد؟
آره همین فردا پاشین بیاین، قدم همگی رو چشم.
20. برای ناهار و شام چی بهمون میدی؟
نهار قیمه یزدی، مرغ. شامم پیتزا.. خوبه؟؟ :))

eeeeeeehsan

New member

هیچکی مث من نیست، الکی منو با کسی مقایسه نکن
69541_connie_crazypers.gif
02.gif
شوخی میکنم یهـو با سر نیای تو ذوقم!! ;)

SH!LA

New member
احسـان کم آوردی میخوای کمکت کنم و به جات جواب بدم؟ :bunnyearsmiley:

بالا