eeeeeeehsan
New member
( شمــاره 12 )
1. از بچگی دوست داشتی همینی که الان هستی باشی یا طوره دیگه بودی؟ بچگیام بچه بودم، این تصورات رو نداشتم.
2. اگه فقط بتونی سه تا از وسايلتو برداری كدوم رو بر ميداری؟ یعنی چی آخه؟!!
3. در چه مواردی هميشه پايه هستی؟ خیلی چیزا. ولی تو مود خوب باشم پایه همه چی هستم ولی مود بد باشم پایه خودمم نیستم. ولی پایه اینطور کارا زیادم: روزای آخر ترم 9 یکی از بچه ها از تهران اومده بود کارا فارغ التحصیلیش رو بکنه خونه بچه ها بود، ما هم شب اونجا بودیم. حوالی 2 شب من و یکی دیگه از بچه ها به بهونه قرص مسکن رفتیم از داروخونه یه ورق قرص اسهال گرفتیم و اومدیم و اون بدبخت رو سرگرم PESش کردیم، اون دوتا هم تو آشپزخونه شروع کردن به پودر کردن اون قرصا، چایی هم گذاشتن و رو هر لیوان نعنا ریختن، قبلش هم پرسیدن بچه ها چایی نعنا میخورین؟ ما هم همه گفتیم آره.. دیگه هیچی چاییا رو آووردن و گذاشتن جلو رو همه، حالا ماهم می ترسیدیم این وسط نکنه بدجنسی کرده باشن و چایی ما رو هم از اون قرصا ریخته باشن!! ما که هرچی با اشاره گفتن بابا نریختیم ولی باور نکردیم و نخوردیم، ولی اون بدبختو سه تا قرص ریخته بودن تو چاییش، سبز شده بود، فکر می کرد واسه نعنا هاست، آقا چشتون روز بد نبیـنه، دو ساعت رفته بود تو دستشویی و بیرون نمی تونست بیاد، یعنی اون از اونتو فحش میداد و ماهم اینجا روده نداشتیم از خنده!! خاطره ایه همینطور..
4. نظرت در مورد نسبت های فاميلی پيچيده چيه؟ خوبه، مغز آدم به کار گرفته میشه.
5. وداع سخت تره يا انتظار؟ چرا؟ بستگی داره چی و کی و کجا باشه، ولی در کل فکر کنم انتظار سختتره، چون طولانی تره.
6. دوست داری نفر بعدی صندلی کی باشه؟ هرکی که تاحالا ننشستـه، Immunity و Immuno.
7. اگه يه هفته نت نداشته باشی چيكار ميكنی؟ دق می کنم. یا سریع میرم تهیش می کنم یا با کافی نت سر می کنم.
8. چقدر تابع مد هستی؟ مد پرستی؟ نه دنبال مد نیستم.
9. تا حالا شده خودتو بپيچونی؟ D: آره ولی خیلی کم.
10. ميشه به راحتی سرت رو گول ماليد؟ نه، خیلی باید وارد باشی.
11. معمولا لباسات چه رنگيه؟ همه رنگی می پوشم، ولی تیره بیشتر.
12. يكي از شعرهای دوران كودكيت كه خيلی دوسش داری رو بخون. اتل متل توتوله، گاو حسن چجوره، نه شیر داره نه پستون، گاوشو بردن هندستون، یک زن کردی بستون، اسمشو بذار عنقزی، دور کلاش قرمزی، آچین و واچین یه پاتو ورچین.
13. نظرت در مورد ازدواج دانشجویی چیه؟ خوب یا بد؟ چرا؟ خیلی خوبه.. چون هر دو تحصیل کردند و با دانش دارن باهم ازدواج می کنن.
14. نشستن رو بیشتر دوست داری یا وایسادن رو؟ نشستن.
15. بهترین دانشگاه ایران به نظرت کدومه؟ تهران و شیراز.
16. واسه ادامه تحصیل می ری خارج یا نه؟ فکر نکنم.
17. صندلی داغ بهتره یا ویلچیر؟ :riz481: ویلچر، چون چرخ داره D:
18. اگه تو یه موقعیت خیلی خطرناک در حد مرگ قرار بگیری به کی متوسل میشی؟ خدا.
19. اگه تو یه شرایط استشنایی مالی قرار بگیری به کی متوسل میشی؟ آدم تو شرایط مالی استثنایی قرار بگیره به کسی متوسل نمیشه که!! اگه استثناش بد باشه شاید به بابام.
20. پایین ترین نمره ای که تا حالا گرفتی؟ 5.5
21. پایین ترین معدل؟ 12.50