الهی بمیرم واسه آبجیم که احسان بلا ایقد اذیتش کرد..آبجی؟خودت بگو چی کارش کنم؟;-)احسان دعا کن آبجیم ازت بگذره وگرنه خدا به دادت برسه ;-)
![]()
سوال نماز روزه گفتم99درصد اغراق کردم
85درصددرست تره.
قد 160_170
وزن 50_60
نهال جون سوالتو پ خ میکنم.
ینی احسان یکارکردی هیچکس دیگه حاضرنشه بشینه جای من.
برا اینکه تنبیه بشی جوابامو خودت رنگشوعوض کن باگوشی نمیشه
خب نفربعدی=کسی نیس جزززز خوده احسااااان حرفم نباشه!!!!انتخاب بامنه!
داداش احسان منم بدم نمیومد بشینم روی صندلی داغ!! اماااااااا چون متاهلم میترسم مثل آسمون جان ,ازم سوالای مورددار بپرسید و اونوقته که....استغفرالله!!!خخخخ![]()
بابا این مارلیک اینقدر از من بد گفته که همه فکر کردن من لولوام!! بابا راحت باش، با خیال راحت بشین رو صندلی داغ قول میدم اذیتت نکنم.
این یکی از مزایای خردادی بودنه، خردادیا چندتا رو دارن. یکی از رو هام مهربونیه که قول قول همش خرج تو بشه.
من شب صندلی داغ تو دلم سوخت واست...اماشک نکن فرصت گیربیارم دوشقت میکنم...آخ بچه ها ایقد دوس دارم شکلک استفاده کنم...دلم کباب شدآخه...
تاشب وقت داری بازم سوالاتوبپرسی
طفلک بقیه بچه ها...مث این بچه های شرمدرسه که میکروفون دستشون میفته به بقیه مجال و فرصت نمیدن حرف بزنن احسان خودشوهلاک کرد...
من سعی کردم همه رو ج بدم که ازمزش کم نشه حیف حوصلم نگرف چاشنی طنز باجوابام به کارببرم ازبس سوالات زیاد بود...
آبجی جونم بسپارش به خودم...چنان حالی ازش بگیرم توکتابای تاریخ همین انتشاراتی که خودش مسئولشه چاپ کنن...تایادش باشه بادم شیربازی نکنه...
ازابرازاحساسات همتون ممنونم بچه هاجون...خودم که موقه جواب دادن مردم ازخنده چن جاهم خط و نشون کشیدم واسه احسان...
خلاصه تجربه باحالی بود...مرسی داداش احسان بیچاره اون الهام چی میکشه از دستت...
بچه ها این خسه شده شما اگه سوالی دارین بپرسین تهدیدام شوخی بودهمش.هرسوالی دوس دارین بپرسین...
من شب صندلی داغ تو دلم سوخت واست...اماشک نکن فرصت گیربیارم دوشقت میکنم...آخ بچه ها ایقد دوس دارم شکلک استفاده کنم...دلم کباب شدآخه...
تاشب وقت داری بازم سوالاتوبپرسی
طفلک بقیه بچه ها...مث این بچه های شرمدرسه که میکروفون دستشون میفته به بقیه مجال و فرصت نمیدن حرف بزنن احسان خودشوهلاک کرد...
من سعی کردم همه رو ج بدم که ازمزش کم نشه حیف حوصلم نگرف چاشنی طنز باجوابام به کارببرم ازبس سوالات زیاد بود...
ساعت 4:31 دقیقه
یکی از ارزوهای دخترا اینه بتونن تا این موقع بیدار بمونن ولی نمیتونن!!!
بعد بهونهمیارن که بیخوابی برای پوستمون ضرر داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:riz304:
من مجبـور بودم تریبون رو دست بگیرم تا فکر نکنی احسان تهدید بکنه تهدیداش پوشالیه!!!! بععععــله!![]()
اون الهام از بس کشیده دیگه کارآزموده شده.. در عوضش جای تس و مشت و لگد و چاقو و چنگال و روغن داغ و ... رو سر و صورتم همیشه نمایانه!!
من هنـوز سوال دارم، اجازه هست؟
به این دلیل پرسیدم چون نفر بعدی رو مشخص نکردی هنوز!! یا مشخص کن یا دوباره رو سر خودت خراب میشم.![]()
راستی مارلیک کوشش؟؟ نکنه ترسیده همین بلا سر خودش بیاد!! مارلیـــــــــک هووووو؟؟
هیچکی داوطلب نیست واسه صندلی داغ؟؟
من داوطلبم البته اگه کسی مارو ببینه....