پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

ستاره70

New member
این گلها هم برای آسمون خانوم!خسته نباشی آبجی!

images

- - - Updated - - -

images

eeeeeeehsan

New member
الهی بمیرم واسه آبجیم که احسان بلا ایقد اذیتش کرد..آبجی؟خودت بگو چی کارش کنم؟;-):):):)احسان دعا کن آبجیم ازت بگذره وگرنه خدا به دادت برسه ;-):):):):)

الهـی... کی ایشالا..؟؟
02.gif

همش 4 تا سوال پرسیدم، اینقدر اینطوری میگی لوس میشه آخرش!!
بعدم تقصیر خودتونه، تا باشید یه دفعه ای پاتک نزنید! :))

ستاره70

New member
داداش احسان منم بدم نمیومد بشینم روی صندلی داغ!! اماااااااا چون متاهلم میترسم مثل آسمون جان ,ازم سوالای مورددار بپرسید و اونوقته که....استغفرالله!!!خخخخ
girl_nea.gif

آسمون

New member
من شب صندلی داغ تو دلم سوخت واست...اماشک نکن فرصت گیربیارم دوشقت میکنم...آخ بچه ها ایقد دوس دارم شکلک استفاده کنم...دلم کباب شدآخه...
تاشب وقت داری بازم سوالاتوبپرسی
طفلک بقیه بچه ها...مث این بچه های شرمدرسه که میکروفون دستشون میفته به بقیه مجال و فرصت نمیدن حرف بزنن احسان خودشوهلاک کرد...
من سعی کردم همه رو ج بدم که ازمزش کم نشه حیف حوصلم نگرف چاشنی طنز باجوابام به کارببرم ازبس سوالات زیاد بود...

آسمون

New member
آبجی جونم بسپارش به خودم...چنان حالی ازش بگیرم توکتابای تاریخ همین انتشاراتی که خودش مسئولشه چاپ کنن...تایادش باشه بادم شیربازی نکنه...
ازابرازاحساسات همتون ممنونم بچه هاجون...خودم که موقه جواب دادن مردم ازخنده چن جاهم خط و نشون کشیدم واسه احسان...
خلاصه تجربه باحالی بود...مرسی داداش احسان بیچاره اون الهام چی میکشه از دستت...
بچه ها این خسه شده شما اگه سوالی دارین بپرسین تهدیدام شوخی بودهمش.هرسوالی دوس دارین بپرسین...

somaye 21

New member
سوال نماز روزه گفتم99درصد اغراق کردم
85درصددرست تره.
قد 160_170
وزن 50_60
نهال جون سوالتو پ خ میکنم.
ینی احسان یکارکردی هیچکس دیگه حاضرنشه بشینه جای من.
برا اینکه تنبیه بشی جوابامو خودت رنگشوعوض کن باگوشی نمیشه
خب نفربعدی=کسی نیس جزززز خوده احسااااان حرفم نباشه!!!!انتخاب بامنه!

سلام آسمون جون،خسته نباشی واقعا خسته نباشی
من نتم از دیروز قطع بود تا همین 1 ساعت پیش.....

با این سوالایی که آقا احسان طرح کردن فک نکنم دیگه کسی بیاد بشینه رو این صندلی

eeeeeeehsan

New member
داداش احسان منم بدم نمیومد بشینم روی صندلی داغ!! اماااااااا چون متاهلم میترسم مثل آسمون جان ,ازم سوالای مورددار بپرسید و اونوقته که....استغفرالله!!!خخخخ
girl_nea.gif

بابا این مارلیک اینقدر از من بد گفته که همه فکر کردن من لولوام!! بابا راحت باش، با خیال راحت بشین رو صندلی داغ قول میدم اذیتت نکنم.
این یکی از مزایای خردادی بودنه، خردادیا چندتا رو دارن. یکی از رو هام مهربونیه که قول قول همش خرج تو بشه.

ستاره70

New member
بابا این مارلیک اینقدر از من بد گفته که همه فکر کردن من لولوام!! بابا راحت باش، با خیال راحت بشین رو صندلی داغ قول میدم اذیتت نکنم.
این یکی از مزایای خردادی بودنه، خردادیا چندتا رو دارن. یکی از رو هام مهربونیه که قول قول همش خرج تو بشه.

مرسیییییییی!!!ولی من که هم رشته شما نیستم..همینجوری تعارف زدم!!خخخخخخخ:4d564ad6:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: moj

eeeeeeehsan

New member
من شب صندلی داغ تو دلم سوخت واست...اماشک نکن فرصت گیربیارم دوشقت میکنم...آخ بچه ها ایقد دوس دارم شکلک استفاده کنم...دلم کباب شدآخه...
طفلک بقیه بچه ها...مث این بچه های شرمدرسه که میکروفون دستشون میفته به بقیه مجال و فرصت نمیدن حرف بزنن احسان خودشوهلاک کرد...
من سعی کردم همه رو ج بدم که ازمزش کم نشه حیف حوصلم نگرف چاشنی طنز باجوابام به کارببرم ازبس سوالات زیاد بود...

من مجبـور بودم تریبون رو دست بگیرم تا فکر نکنی احسان تهدید بکنه تهدیداش پوشالیه!!!! بععععــله!
N_aggressive%20(27).gif

آبجی جونم بسپارش به خودم...چنان حالی ازش بگیرم توکتابای تاریخ همین انتشاراتی که خودش مسئولشه چاپ کنن...تایادش باشه بادم شیربازی نکنه...
ازابرازاحساسات همتون ممنونم بچه هاجون...خودم که موقه جواب دادن مردم ازخنده چن جاهم خط و نشون کشیدم واسه احسان...
خلاصه تجربه باحالی بود...مرسی داداش احسان بیچاره اون الهام چی میکشه از دستت...
بچه ها این خسه شده شما اگه سوالی دارین بپرسین تهدیدام شوخی بودهمش.هرسوالی دوس دارین بپرسین...

اون الهام از بس کشیده دیگه کارآزموده شده.. در عوضش جای تس و مشت و لگد و چاقو و چنگال و روغن داغ و ... رو سر و صورتم همیشه نمایانه!!

من هنـوز سوال دارم، اجازه هست؟
به این دلیل پرسیدم چون نفر بعدی رو مشخص نکردی هنوز!! یا مشخص کن یا دوباره رو سر خودت خراب میشم.
02.gif

راستی مارلیک کوشش؟؟ نکنه ترسیده همین بلا سر خودش بیاد!! مارلیـــــــــک هووووو؟؟

eeeeeeehsan

New member

میدونم چون سوال زیاد بود مخ زیاد به کار گرفته میشه نمیشه چاشنی طنز قاطیش کرد، ولی همون چندتایی هم که اضافه کردی افاقه کرد.
فقط یکم صدات ضعیفه... کیو دو شقه میخوای بکنی؟؟؟؟
بعد یه جا دیگه هم گفتی شماره نه نه منو میخوای، میخوایش چیکاااااار؟؟؟ :sadsmiley:

PMN

New member
دیگه همه از ترس صندلی داغ رفتن قایم شدن :riz481:

misagh68

New member
ساعت 4:31 دقیقه
یکی از ارزوهای دخترا اینه بتونن تا این موقع بیدار بمونن ولی نمیتونن!!!
بعد بهونهمیارن که بیخوابی برای پوستمون ضرر داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:riz304:

ها فقط دخترا کاکووووووو!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsupsmileyanim:

ستاره70

New member
من مجبـور بودم تریبون رو دست بگیرم تا فکر نکنی احسان تهدید بکنه تهدیداش پوشالیه!!!! بععععــله!
N_aggressive%20(27).gif

اون الهام از بس کشیده دیگه کارآزموده شده.. در عوضش جای تس و مشت و لگد و چاقو و چنگال و روغن داغ و ... رو سر و صورتم همیشه نمایانه!!

من هنـوز سوال دارم، اجازه هست؟
به این دلیل پرسیدم چون نفر بعدی رو مشخص نکردی هنوز!! یا مشخص کن یا دوباره رو سر خودت خراب میشم.
02.gif

راستی مارلیک کوشش؟؟ نکنه ترسیده همین بلا سر خودش بیاد!! مارلیـــــــــک هووووو؟؟

خخخخخخخخخ
24.gif

ستاره70

New member
خب با اجازه من شروع میکنم..بسم الله الرحمن الرحیم

از اونجایی که تنبلم,همون سوالایی که از داداش احسان پرسیدم ازت پرسیدم آبجی جونم!
-اهل کجایید؟؟
2-کدوم رنگ رو دوست دارید؟
3-ازکدوم غذا خوشتون میاد و از کدوم بدتون میاد؟
4-طرفدار پروپاقرص کدوم خواننده اید؟
5-کتابای کدوم نویسنده ی ایرانی و کدوم نویسنده ی غیر ایرانی رو بیشتر میخونید؟(اصلا کتاب غیر درسی میخونید؟؟؟)
6-چقدر سینما رفتن رو دوست دارید؟
7-کنسرت محسن یگانه تاحالا رفتین؟
8-آهل بحث سیاسی هستید آیا؟
9-تا حالا چندبار با خواهر یا براادرتون زدوخورد داشتید؟
10-دیگه نمیدونم چی بپرسم..............کدوم مدل بستنی رو دوس دارین؟(بگید شکلاتی!!!چون خودمم دوس دارم!!خخخخخخخخخ):riz304:

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
من داوطلبم البته اگه کسی مارو ببینه :(....

پس بسم الله...
سوالا اکثریت تکرارین.

مجردی یا متاهل؟
تاریخ دقیق تولدت کیه؟
اهل کجایی؟ ساکن کجایی؟
لیسانست رو کدوم دانشگاه بودی؟
چندتا بچه این؟ بچه چندم خونواده ای؟
چندتا خواهر داری چندتا برادر؟ اسماشون و سن هاشون؟
خودت به نظرت خوش قیافه و خوش تیپی؟ از دید دیگران چطور؟
چه تیپی لباس میپوشی؟ مانتویی؟ چادری؟ خیلی مانتویی؟ خیلی چادری؟
قد و وزنت چقدره؟
اخلاقت چجوریه؟
آرومی یا عصبانی؟
فحش میدی یا میزنی؟
جواب میدی یا کوتاه میای؟
درون گرایی یا برون گرا؟ چرا؟
وضعیت مالیتون در چه حدیه؟ یارانه میگیرید؟
دینت چجوریه؟ اهل نماز روزه و غیره هستی؟ تا چه حد؟
اهل قلیون و سیگار و مشروب و موارد خاک بر سری هستی؟
بیشتر چه نوع آهنگی گوش میکنی؟ ایرانی یا خارجی؟ غمگین یا شاد؟
آشپزی میکنی؟ اگه آره در چه حد خوبه آشپزیت؟
چه غذایی رو توش تبهر خاصی داری؟
چه غذایی رو بذارن جلو روت تا خرخره میخوری؟
از سوسک می ترسی؟

بالا