پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

kolouche

New member
چن تا درس افتادی تو دانشگاه؟؟؟.... (مدرسه تو نمیخواد بگی.... میدونم زیاد بوده آبروت میره).....

nahal5555

New member
احسان خواهر برادر دارى؟
بيا ببين چقد آسونه!
کلوچه سوالات خيلى باحاله

eeeeeeehsan

New member
50.01 درصد مامان
49.99 درصد بابا

من 20 میخوام... :13:
آخه بابا خرس گنده شدیم، سوالا درست حسابی بپرس.
بعـدم الآن داری دست پیس میگیریااااا!!! تا شب وقت داری سوال طرح کنی، هر سوالی رو هم من مجاز کردم بپرسید جواب میدم، حتی غیر مجازاشون، حتی اونایی که اینجا نمیشه پرسید تو پ خ بپرسید جواب میدم.
پس تا میتونی بپرس که حدود 100 تا سوال دارم ازت قراره شب با گریه جواب بدی. مارلیک جونتم هیچکاری از دستش بر نمیاد واست انجام بده.
98516_snoozer_koo-koo_mini.gif

eeeeeeehsan

New member
دوستان ببخشید
من دیشب خوابم برد،البته انگار غیبت من خیلیم پر رنگ نبوده کسی سراغمو نگرفت

سمیه جان سوال بپرس... :tsimuzpzwoap1t9y3o7
آخر کار نوبت خودته میشینی رو صندلی آتشین و ما بیشتر باهات آشنا میشیم.

eeeeeeehsan

New member
به به میبینم که صندلی داغ راه انداختین واسه خودتون :bunnyearsmiley::smilies-azardl (113:motat:

ایمونو جان خودتم یکیشونی باید بشینی رو صندلی داغ!!
من خیلی وقته میخوام بیشتر بشناسمت ولی فرصت نمیشه. جدی اگه پایه ای یه اعلام آمادگی کن من سوالام رو طرح کنم از همین الآن.
458917_whistle.gif

eeeeeeehsan

New member
فکر میکنی افسارت دست دلته یا عقلت؟؟......:ph34r-smiley:

چن تا درس افتادی تو دانشگاه؟؟؟.... (مدرسه تو نمیخواد بگی.... میدونم زیاد بوده آبروت میره).....

کلوچـه من از همین الآن بگم نوبت من رسید سوال پیچیااا!! تا وقت داری هر سوالی میخوای بپرس که اون موقع اعتراض کنی اعتراض قبول نیست!!!

افسارم دست عقلمه بیشتر. ولی گهگاهی با دلمم تصمیم میگیرم..
تا قبل از دانشگاه هیچ درسی رو نیافتادم. تو دانشگاه ملوکولی و ملوکولی تکمیلی و بافت و سلولی تکمیلی رو هر کدوم یه بار افتادم. جمعن 4 بار. 2 بارم میکروب افتادم. کلاً درسایی رو که علاقه ندارم میافتم
451217_dash3.gif

kolouche

New member
وقتي رو يك كالا جمله made in chinaميبيني چه حسي بهت دست ميده؟ =)))

eeeeeeehsan

New member
احسان خواهر برادر دارى؟
بيا ببين چقد آسونه!
کلوچه سوالات خيلى باحاله

نهـال تو هم بچه خوبی هستی ولی نوبتت که برسه یعنی انگار اجلت رسیده، به توهم گفته باشم. صندلی داغ شما صندلی ولرمم نیست!!!!!
سوال بپرس، بیشتر بپرس... چون وقتی نوبت من رسید افسوس میخوری که چرا بیشتر نپرسیدی
340917_superstition.gif

1 دونه خواهر دارم 4 سال کوچیکتر، رشته زبان، دانشگاه یزد، بنام الهام.
کامل جواب دادم چون سوالت کوچولو بود.
جان همدیگه بیشتر بپرس، چون من ناراحت میشم وقتی نشستی رو صندلی سوال زیاد بپرسم ولی تو کم پرسیده باشی. :rose:

marlik

New member
1.تا حالا دل کسیو شکوندی؟کی و چرا؟
2.تا حالا دلتو شکوندن؟کی و چرا؟
3.وقتی دلت میگیره چی کار میکنی؟
4.برون گرا هستی یا درون گرا؟
5.حرف دلتو به کی میزنی؟
6.چقد مذهبی هستی؟نمازو روزه چی؟
یادت باشه اگه بخای آبجیمو اذیت کنی با من طرفی.فهمیدی؟؟;-):):)

kolouche

New member
اسم و فامیل اون دوستت؟؟؟..... :)))))
زووووود تند سریع..... شاید بشناسمش خب.......

eeeeeeehsan

New member
1.تا حالا دل کسیو شکوندی؟کی و چرا؟
2.تا حالا دلتو شکوندن؟کی و چرا؟
3.وقتی دلت میگیره چی کار میکنی؟
4.برون گرا هستی یا درون گرا؟
5.حرف دلتو به کی میزنی؟
6.چقد مذهبی هستی؟نمازو روزه چی؟
یادت باشه اگه بخای آبجیمو اذیت کنی با من طرفی.فهمیدی؟؟;-):):)

1- واااایی سوال اولی رو نمیخوام جواب بدم چیکار کنم؟؟؟
197317_blush2.gif

2- تا دلت بخواد، حضور ذهن ندارم ولی بزرگترینش مال یکی از دوستای قدیمه، همونی تو توالت دانشگاه زدم شتکش کردم؛ بعد 6 سال رفاقت از دبیرستان تا سال اول دانشگاه فهمیدم کلاً چه آدمیه و ... اگه بگم غیبت میشه!
3- خیلی بگیره یه دور میزنم با ماشین، بخصوص نصف شب تو خیابونا که خلوته و آهنگای قدیمی مورد علاقم رو گوش میدم. بعدم میام خونه میگیرم میخوابم و صبحشم یادم رفته.
اگه کم بگیره هیچکار، آهنگ گوش میدم و بعد زارت میرم میخوابم. کلاً زیاد نمیذارم غم بخورم.
4- نمیدونم دقیق یعنی چی، یعنی چی؟؟ :33:
5- به هیچ کس. اصلن اهل درد و دل نیستم چون دلدار خوب ندیدم تاحالا..
6- شیعه - کاملاً معتقدم و عاشق روزه و ماه رمضون.
اگه بخوام خودتو اذیت کنم با کی طرفم؟؟ :tonguesmiley:

marlik

New member
1- واااایی سوال اولی رو نمیخوام جواب بدم چیکار کنم؟؟؟
197317_blush2.gif

2- تا دلت بخواد، حضور ذهن ندارم ولی بزرگترینش مال یکی از دوستای قدیمه، همونی تو توالت دانشگاه زدم شتکش کردم؛ بعد 6 سال رفاقت از دبیرستان تا سال اول دانشگاه فهمیدم کلاً چه آدمیه و ... اگه بگم غیبت میشه!
3- خیلی بگیره یه دور میزنم با ماشین، بخصوص نصف شب تو خیابونا که خلوته و آهنگای قدیمی مورد علاقم رو گوش میدم. بعدم میام خونه میگیرم میخوابم و صبحشم یادم رفته.
اگه کم بگیره هیچکار، آهنگ گوش میدم و بعد زارت میرم میخوابم. کلاً زیاد نمیذارم غم بخورم.
4- نمیدونم دقیق یعنی چی، یعنی چی؟؟ :33:
5- به هیچ کس. اصلن اهل درد و دل نیستم چون دلدار خوب ندیدم تاحالا..
6- شیعه - کاملاً معتقدم و عاشق روزه و ماه رمضون.
اگه بخوام خودتو اذیت کنم با کی طرفم؟؟ :tonguesmiley:
تو که گفتی همه رو جواب میدی!!برونگرا یعنی کسی که احساساتشو بروز میده.حرف دلشو میزنه.درون گرا ترجیح میده حرف خودشو درونش بریزه.احساستشو بروز نمیده تو جامعه و خونوادش.هرچیزه تو دلشه و واسه خودش.اگه منو اذیت کنی خودم و آبجیم حسابتو میرسیم مگه نه آبجی؟;-):)

misagh68

New member
آقای احسان...... میگما........یادمه شیشلیک دوست داشتی ووعده سور گرفته بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه ه ه ه ه ه؟؟؟؟؟:smilies-azardl (113
خوب بهش فکرکن،بلکه مهمون شیم!!!!!!!!!!!!!:4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6:

بالا