آها راستی سمیه جان من فکر میکنم دخترم.... بازم هر چی بچه ها بگن... برا من فرقی نداره....:bunnyearsmiley:
(سمیه جون تو پرسیده بودی دیگه نه؟... باز اشتباه نگفته باشم!!!)
کنکورم ایجوری جواب دادی؟سوالاروجا انداختی؟!
دوستان ببخشید
من دیشب خوابم برد،البته انگار غیبت من خیلیم پر رنگ نبوده کسی سراغمو نگرفت
به به میبینم که صندلی داغ راه انداختین واسه خودتون :bunnyearsmiley::smilies-azardl (113:motat:
فکر میکنی افسارت دست دلته یا عقلت؟؟......h34r-smiley:
چن تا درس افتادی تو دانشگاه؟؟؟.... (مدرسه تو نمیخواد بگی.... میدونم زیاد بوده آبروت میره).....
احسان خواهر برادر دارى؟
بيا ببين چقد آسونه!
کلوچه سوالات خيلى باحاله
وقتي رو يك كالا جمله made in chinaميبيني چه حسي بهت دست ميده؟ =)))
1.تا حالا دل کسیو شکوندی؟کی و چرا؟
2.تا حالا دلتو شکوندن؟کی و چرا؟
3.وقتی دلت میگیره چی کار میکنی؟
4.برون گرا هستی یا درون گرا؟
5.حرف دلتو به کی میزنی؟
6.چقد مذهبی هستی؟نمازو روزه چی؟
یادت باشه اگه بخای آبجیمو اذیت کنی با من طرفی.فهمیدی؟؟;-)![]()
تو که گفتی همه رو جواب میدی!!برونگرا یعنی کسی که احساساتشو بروز میده.حرف دلشو میزنه.درون گرا ترجیح میده حرف خودشو درونش بریزه.احساستشو بروز نمیده تو جامعه و خونوادش.هرچیزه تو دلشه و واسه خودش.اگه منو اذیت کنی خودم و آبجیم حسابتو میرسیم مگه نه آبجی؟;-)1- واااایی سوال اولی رو نمیخوام جواب بدم چیکار کنم؟؟؟![]()
2- تا دلت بخواد، حضور ذهن ندارم ولی بزرگترینش مال یکی از دوستای قدیمه، همونی تو توالت دانشگاه زدم شتکش کردم؛ بعد 6 سال رفاقت از دبیرستان تا سال اول دانشگاه فهمیدم کلاً چه آدمیه و ... اگه بگم غیبت میشه!
3- خیلی بگیره یه دور میزنم با ماشین، بخصوص نصف شب تو خیابونا که خلوته و آهنگای قدیمی مورد علاقم رو گوش میدم. بعدم میام خونه میگیرم میخوابم و صبحشم یادم رفته.
اگه کم بگیره هیچکار، آهنگ گوش میدم و بعد زارت میرم میخوابم. کلاً زیاد نمیذارم غم بخورم.
4- نمیدونم دقیق یعنی چی، یعنی چی؟؟ :33:
5- به هیچ کس. اصلن اهل درد و دل نیستم چون دلدار خوب ندیدم تاحالا..
6- شیعه - کاملاً معتقدم و عاشق روزه و ماه رمضون.
اگه بخوام خودتو اذیت کنم با کی طرفم؟؟ :tonguesmiley:
منم 11 ساعت خوابیدم حال داد تصمیم گرفتم فردام 10 ساعت بخوابم