# پاتوق هماتولوژی #

mohana

Well-known member
اصن این اصطلاحات هنری دارن یه فاجعه ای میشن واسه خودشون:smiliess (2):
فکر کنم یه دفترچه بردارم معنیا رو توش یادداشت کنم!!!!!!:smiliess (12):

واقعا اين اصطلاحات سخته موافقم باهات

معنی هر کلمه ای رو نمیدونین بفرمایین با هم فکری هم پیدا کنیم ...گوشه کتابتون بنویسین هردفه ک میخونین ی نگاه ب معنی هم بندازین دیگه هیچوقت فراموش نمیکنین .....

آخرین ویرایش:

marry

New member
سلام بچه ها خسته نباشيد يه راهنمايي مي خواستم دارم ثبت نام مي كنم خ ل ي ل ي تو اهواز ولي امروز كه زنگ زدم گفت مدرس هماتوش دكتر شيران نيست بيوشيمي دكتر جعفر نژاد
ايمني دكتر
زيست دكتر بهروز اقدم
زبان مهندس يعقوبي
كسي شناختي داره سر استادا ؟؟؟؟
جعفر.نژاد و یعقوبی رو میشناسم و میدونم که خوبن

maxin

Well-known member
riwty1n05yym1hebj3ko.jpg

mahabad

New member
ممنون از تبريک هاتون
نماز روزه تون قبول حق باشه
ايشالا به رحمت اين ماه همه مون تو زندگى سربلند باشيم وبه قول پاستور وقتى به انتها رسيدىم توان اين رو داشته باشيم که با صداى بلند بگيم من هر انچه در توان داشته ام انجام داده ام.....
عيدتون مبارک دوستان خوبم

mahabad

New member
دوستان خوبم بنا به دلايلى من ديگه انجمن نميام از تمام کساى که راهنماييم کردن خيلى تشکر ميکنم دوستان خوبم موفق باشيد خداحافظ

science girl

New member
برو به سلامت داداشی...مراقب خودت باش و درسارو هم خوب بخون.:auizz3ffy9vla57584x:28:

amin70

New member
سلام بچه ها خسته نباشيد يه راهنمايي مي خواستم دارم ثبت نام مي كنم خ ل ي ل ي تو اهواز ولي امروز كه زنگ زدم گفت مدرس هماتوش دكتر شيران نيست بيوشيمي دكتر جعفر نژاد
ايمني دكتر
زيست دكتر بهروز اقدم
زبان مهندس يعقوبي
كسي شناختي داره سر استادا ؟؟؟؟
پارسال بهروز اقدم تمامه سوالا توش بود تازه رسيدم بدستم
زبان استاد يعقوبي حرف نداره
هماتو هم اگ استاد عبداللهي بود حتما حتما برو
ايمني هم ك اگ دكتر خ ليله ك ديگ اصن توضيح نداره
ولي ديگ جعفر نژاد جزوش جواب نميده از بچه ها تهران شنيدم

amin70

New member
والا راستشو بخواى با کل فصل مشکل دارم اصن نميدونم چرا اينجوريه الان چن روزه ميخونمش ولى اصلا بازده نداره اين فصل هم جز ضرورياته نميشه ساده ازش گذشت
بابت پورتال هم ممنون تشکر

من خوب ميتونم حاليت كنم كامل ولي چطوريشو نميدونم

lodestar1110

New member
دوستان خبر دارین که امسال چه بر سر ظرفیتها اومد؟
- و آیا میدونین که قراره شرکت کنندگان امسال در اعتراض به کاهش ظرفیتها شنبه جلوی در وزارت بهداشت تجمع کنن؟
- آیا میدونین اگر ظرفیتهای امسال زیاد بشه تعداد رقیبان شما برای سال بعد کمتر میشه و در نتیجه احتمال قبولی شما در سال بعد بیشتر میشه؟
- و همین طور اگر وزارت بهداشت قبول کنه با شیب ملایم ظرفیتها رو کم کنه برای سال دیگه هم کاهش ظرفیتها کمتره؟
- و اگر ببینن ما امسال اعتراض کردیم و نتیجه داد سال دیگه با احتیاط و فکر بیشتری این کار رو انجام میدن؟
پس لطفا دوستانی که داوطلب شرکت در کنکور ارشد 94 هستند(مثل خود من)
حتما در تجمع شنبه 11 مرداد شرکت کنن
پس همین الان آمادگی خودتون رو در گروه «اعتراض حضوری در روز شنبه 11 مرداد» اعلام بفرمایید.
با تشکر

mohana

Well-known member
ریشه از سنگ قویتره!

موفقیت زمان میبره....

خدا رو در نظر بگیر...

ایمانت رو نباز و نا امید نشو!

موفقیت در انتظار توست

44130697278907979815.jpg

رها45

New member
بازار کارش کمهظرفیتو ،کمترش کردن،هر کی ام بیشتر سعی کنه قبول میشه،جا اعتراض درس بخونید

میدونم اگه ظرفیتا کم بشه شانسقبولی خودم هم کم میشه . ولی باید قبول کنیم اینطوری بهتره اگه از همون اول سیاست کشور همینطور بود اونوقت این همه تجصیل کرده بی کار نداشتیم. جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته. اینطوریارزش درس خوندن هم بالا میره.

با سلام من تا چند روز دیگه میخوام انتخاب رشته کنکور سراسریم رو انجام بدم ، خواستم ازتون راجع به بازار کار رشته علوم آزمایشگاهی بپرسم و اینکه کلا چه جور رشته ایه و شرایط ادامه تحصیلش در فوق و دکترا چجوره. با توجه به علاقم به این رشته ، بدون تعصب به نظرتون پیشنهاد میکنید این رشته رو یا نه؟ خیلی ممنون میشم اگه بهم کمک کنید

بالا