# پاتوق هماتولوژی #

yas13

New member
سلام من كاربر جديد هستم ميكروبيلوژي خوندم و سال پيش هماتو شركت كردم،امسال هم دارم مي خونم ولي با اين قانوني كه اومده كامل نا اميد شدم نمي دونم ادامه بدم يا نه من امروز ٣ساعت هماتو خوندم ولي الان فقط ٢ساعته با چشمايي پر از اشك داشتم به تايپك كه اين قانون داخلش درج شده نگاه مي كردم فقط يه سوال دارم يعني ازمايشگاه خصوصي هم نمي تونم كار كنم پس نتيجه اين همه تلاش منو كي بايد بده من پارسال تازه ازدواج كرده بودم و ٨ماه از بهترين لحظه هاي زندگيمو درس خوندم واقعا چرا؟

mahabad

New member
سلام خوش اومدين
فقط ميتونم بگم متاسفم از ايران هر چى بشنوى جاى تعجب نداره هر روز يه قانون بدتر از ديروز
بازم متاسفم برا همه مون

science girl

New member
یه هوا خون شناسی خوندم
فقط دارم الکی میخونم و ورق میزنم تا کلا بدونم قضیه چیه, هر جا رو دوست داشته باشم و جذاب باشه میخونم اگه نه میرم ص بعد:black_eyed:

- - - Updated - - -

یه هوا خون شناسی خوندم
فقط دارم الکی میخونم و ورق میزنم تا کلا بدونم قضیه چیه, هر جا رو دوست داشته باشم و جذاب باشه میخونم اگه نه میرم ص بعد:black_eyed:

science girl

New member
بیخیال بچه ها
میگن ی سیب رو بندازی بالا تا بیاد پایین هزارتا چرخ میخوره
امیدتون رو از دست ندین, بخونین اما در کنارش حواستون به آینده هم باشه
چرا همیشه به استخدام شدن فکر میکنیم? چرا کارآفرین خودمون نباشیم? خدا رو فراموش نکنین و در کنارش موقعیت های اطرافتون رو ببینین
هیچ کس از آینده خبر نداره, اگه واقعا این رشته رو دوست دارین و براش زحمت بکشین حتما راهتون رو پیدا میکنین و موفق میشین.:auizz3ffy9vla57584x

Z0HRE

New member
سلام:rose:

چقد پ خ برام گذاشتین شرمنده کردین:))

من متعلق به همم:black_eyed:

پیشرفت خوبی نداشتم امروز:smiliess (9):

hhhmmm

New member
بیخیال بچه ها
میگن ی سیب رو بندازی بالا تا بیاد پایین هزارتا چرخ میخوره
امیدتون رو از دست ندین, بخونین اما در کنارش حواستون به آینده هم باشه
چرا همیشه به استخدام شدن فکر میکنیم? چرا کارآفرین خودمون نباشیم? خدا رو فراموش نکنین و در کنارش موقعیت های اطرافتون رو ببینین
هیچ کس از آینده خبر نداره, اگه واقعا این رشته رو دوست دارین و براش زحمت بکشین حتما راهتون رو پیدا میکنین و موفق میشین.:auizz3ffy9vla57584x

باریکلاااااا!.....

mahya70

New member
سلام دوستان...من هنوز جدی شرو نکردم فقط کلا.س زبانمو میرم و خون در حد روخونی. ..ی کمکی بهم میکنین....میشه کتابای تست ب همراه پاسخ تشریحی برا دروس بهم معرفی کنین....کتابای خلاصه هم اگه میشه بهم معرفی کنین....این کتابای آی..q.. b خوبن؟؟؟ ممنونم اگه جوابمو بدین......مجبور شدم پستمو ویرایش کنم ی جاهاییش نمیومد بالا

آخرین ویرایش:

science girl

New member
دیروز و امروز از صبح تا عصر دانشگاه داشتم, دیگه حوصله درس خوندن نداشتم
فردا سعی میکنم جبران کنم
باشه باشه باشع

- - - Updated - - -

دیروز و امروز از صبح تا عصر دانشگاه داشتم, دیگه حوصله درس خوندن نداشتم
فردا سعی میکنم جبران کنم
باشه باشه باشع

mohana

Well-known member
سلاااااااااام...
من تازه الان میخوام برم سراغ هماتو :smilies-azardl (181
ان شالله تا سحر باید به برنامه م برسم :thanks:

آخرین ویرایش:

محسن ن ک

New member
با امروز ۲ روزه ۴ ساعت تپ کتابخونه میشینم پا کتاب اما ۱ ساعات میخونم،اصلا پیش نمیره...اصلا ا این تالاسمی خوشم نمیاد:cool:

بالا