**پاتوق مخصوص دختر خانمهای انجمن**(ورود آقایون ممنوع)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bioshimi93

New member
این چیه ببخشید...نوشتین.....البته من نباس میومدم این تو..باتوجه ب اینکه تو تاپیک هس مخصوص خانوما...ولی هر چی ...ادم حسش گل میکنه ببینه این تو چی میگذره:a2d3:ه.هههه....فقط اینو خوندم خواستم بگم نباید شما دخترا اینقد خودتونو تحقیر کنین اونم با این کلماتو تا این حد.......

منم موافقم ارتمیس با این حرفش شخصیت دخترارو پایین آورد ما خیلی بیشتر ازینا تو جامعه حق داریم پرچم ما بالاست:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x

sara77

New member
ای عاغا ما 1 اشتباهی کردیم ا پی ام اینجا گذاشتیم / چرا همه دارن ادمو میزنن
بعدش من واقعاً دلم می خواست بدونم دیدگاه دخترای گل روم چیه؟
والا قصد جسارت نداشتم/ ببخشین:sadsmiley::sadsmiley::
فقط بگبن اجازه دارم پی ام اتونو بخونم یا نه/ چون این کارو فعلاً نتونستم انجام بدم:sad::sad:

بیا اشکال نداره بهت اجازه میدیم خخخخخخخخخخخخخ
عجب حس باحالیه الان ما دخیا داریم

sara77

New member
بنظر من دخیا فقط یکم تو ازادی و این حرفا راحت نیستیم دیگه تو همه ی موارد حق با خودمونه
بزن کف قشنگه روووووووووووووو:thanks:

sakar

New member
با سلام و خیر مقدم خدمت دخترخانمهای گل انجمن

لطفاً خانمها جواب بدن و بحث کنیم.
در این تاپیک میخواهیم به مشکلات و معضلات دختران مجرد ایرانی بپردازیم.
مشکلاتی مثل:
ادامه تحصیل
کار
ازدواج
حق انتخاب
خروج از کشور
امنیت
معیشت
فعالیت ورزشی
خانوادگی
و...
خانمهای انجمن مشکلاتتونو مطرح کنید تا باهم و با همفکری هم سعی کنیم براشون راه حلی پیدا کنیم.

اولین معضل:
به نظر شما یه دختر مجرد توی جامعه ی امروز ما چقدر حق انتخاب داره؟:65d6a5d6s:
اصلاً یه دختر حقی داره؟
%2850%29.gif

سلام حدیث جون
خوش اومدی یه تهدید کردی یه جای دیگه منتظرم سال دیگه هیات علمی بشی ایشالا.........

یکی از معضلاتم من اضافه کنم نمیدونم اشاره کردین یا نه اگه فرصت کردم صفحات بعدیو میخونم
تناقض بین حرف تا واقعیت.......
خیلی بده هم حق داشته باشی هم نداشته باشی
البته هم مرد هم زن بینشون خوب و بد هست
نظر یه نویسنده ی مرد در مورد زن :

از تابستان سال 1325 خورشيدي كه براي گفتگو به سقز رفته بودم، همسر و فرزندانم را نديده بودم. «معصومه» آن زمان هجده سال داشت و «شيركو» هم چهار ماهه بود. همسرم چشم انتظارم بود و در خانه‌ي «عبدالله» برادرم زندگي مي‌كرد. برادرانش چند بار سراغ او آمده و خواسته بودند در منزل آنها اقامت کند اما نپذيرفته بود.بعد از هشت سال جدایی سوار بر اسب و همراه "حه‌مه‌دي حاجي الله"، به سليمانيه آمده و از آنجا با اتومبيل و قطار، خود را به بغداد رسانده بود. پسر چهار ماهه اكنون نه سال سن دارد و پدر را نمي‌شناسد. پس از نه سال جدايي، با ديدن يكديگر بسيار خوشحال شديم اگر چه در پس اين همه‌ شادي‌ احساس شرمندگي مي‌كردم كه يك دختر هجده ساله را نه سال تنها گذاشتم و او باتحمل تمام مشكلات، بچه‌ام را بزرگ کرده و به انتظارم نشسته بود.... نمي‌دانستم با چه زباني از او تشكر كنم اما او هيچ گله ایی نداشت، و دلخوش بوديم و شكايتي هم از دنيا نداشتيم. نمي‌دانم كجا خوانده‌ام كه: مردان به دنبال شهرت مي‌روند و زنان با اشك، هزينه‌ي آن را مي‌پردازند.
همسر و خواهر من، هزينه‌ي بسياري پرداخته بودند اما اشك آنها هم چون خون سرباز بي‌نام ارزشي ندارد. اگر چه قهرمان واقعي همان‌ها هستند. واقعاً‌ اگر قرار بود سهم قهرماني را به عدالت تقسيم كنند بايد به جاي قهرمانان بزرگ تاريخ، مجسمه‌هايي از مادران و همسران و خواهران برپا مي‌كردند. اما متأسفانه عدالتي وجود ندارد.
قلب زن اقيانوسي است كه هيچ ملواني عمق آن را در نمي‌يابد. به باور من آنها كه از داشتن پسر به خود مي‌بالند و دختر را ارج نمي‌دهند، لب به گندابي مي‌برند كه كسي را سيراب نكرده است. از هزاران پسر، به ندرت پسري مي‌توان يافت كه پدر پير خود را بنوازد، اما کمتر دختر يا خواهري ديده‌ام كه پدر يا مادر و يا برادر خود را قدر نگذار. مادر كه ديگر جاي خود دارد. مادر خداوند رحم و مهرباني است و هيچ نويسنده‌اي نخواهد توانست قطره‌اي از درياي محبت مادر را روي كاغذ بياورد.
برادرانم عبدالله و صادق كه هميشه دوستم داشته‌اند واقعاً برادران نمونه‌اي هستند که پس از آوارگي من بعد از مدتی مرا فراموش کرده بودن و بدنبال كار خود رفته اند و درس خواندند تا که امروز براي خود مردي شده‌اند.اما خواهرم که مثل همه‌ي زنان، درياي محبت بود كه در طول دوران آوارگي، حتي يك لحظه هم فراموشم نكرد و با اشك، خود را تسكين مي‌داد.
مثل اينكه به فلسفه بافي افتاده‌ام. آخر «گنجيشك چيه تا شورباش چي باشه؟» اجازه دهيد فلسفه را به فيلسوف‌ها واگذارم و به داستان زندگي خود بازگردم....
پيشينيان گفته‌اند: «مرد كارگر و زن بناست». يعني اگر بنا نباشد تا مصالح را روي هم بگذارد،‌ كار كارگر تنها به هم ريختگي و بي‌نظمي خواهد بود. به همين خاطر مي‌گويند: زن خانه يعني اگر زن نباشد خانه‌اي هم در كار نخواهد بود. اين مسأله را عيناً در زندگي خود به چشم ديده‌ام.
چند سال مجرد بودم و كار مي‌كردم و هر روز، از روز پيش خسته‌تر می­شدم هر چه پيدا مي‌كردم همان روز مي‌خوردم و چيزي نداشتم. يكبار فكر ‌كردم كه در طول يكسال ميوه نخورده‌ام... اما حالا با بودن همسرم متوجه مي‌شدم. دويست و پنجاه گرم گوشت، كمي روغن، مقداري برنج، يك پياله ماست و مقداري نان كه به راحتي سه نفر را سير مي‌كرد از نظر هزينه معادل يك وعده غذا در غذاخوري بود. همسرم حتي پولي هم به عنوان پس‌انداز اندوخته بود.
"چیشتی مجیور"عبدالرحمن شرفکندی

آخرین ویرایش:

pink bloom

New member
خب چکار کنیم که احساسمونو از بین ببریم و 100% منطقی بشیم؟

احساسمونو نباید از بین ببریم فقط باید یاد بگیریم چجوری ازش استفاده کنیم، این دقیقا کاریه که پسرا میکنن!!
وقتی به نفعشونه و میخوان دل یه دخترو بدست بیارن میشن خدای احسااس و اگه دختر باهاشون راه نیاد میگن چرا اینقد بی احساسی؟؟ یکم احساس داشته باش...
حالا کافیه بفهمه دله دختر هم درگیر شده و دوسش داره ، ازون جایی که دخترا همه توجه و احساسشون رو میزارن وسط کم کم از شدت احساس پسر کم میشه !
حالا اگه پسر ببینه این دوست داشتن به نفعش نیست و داره محدودش میکنه یا به هر دلیلی بخواد تمومش کنه ، همونی که یه روز میگفت احساس داشته باش میگه یکم منطقی باش !! احساسی برخورد نکن!!!
اصلا این تو ذات دختراس که محبت کنن و محبت ببینن ولی محبت زیادی پسرا رو عوض میکنه :eek:t0837h0nn8zfqu8ult :p7977cujr38iyymsu8:
باید یاد گرفت احساسمونو درست و بجا استفاده کنیم :(40):

sara77

New member
نه سارا جان هنوزم هستن دخترایی که زود دل ببندن همه جور دختری هست تو جامعه...یکی سادست..یکی دیگه شیطونو درس میده....یکی سرکار میذاره....یکیو سرکار میزارن....یکی خیانت می کنه ...به یکی دیگه خیانت می کنن

بعله منم گفتم که اره همه جور ادمش هست ولی الان فک کنم بیشتر دخترا هستن که .......... ینی یجوری حس میکنم دور دوره ی دختراس البته حسم اینو میگه

sakar

New member
کاش این تایپیک در داشت هرکی میخواست وارد شه باید رمز عبور میداد
خیلی اونجوری حال میداد

در مورد رابطه پسر و دختر نظر بنده اینه که بیشتر فرهنگمون مشکل داره ینی همون بحث تناقض بین حرف تا واقعیت
جامعه رابطه رو در واقع قبول نکرده اما هست
و خیلی از رابطه هایی که به دختراو پسرا ضربه میزنه روابط مخفیانه ست
نمیتونم یه پسرودرک کنم ظاهرا که بنظر نمیاد بیدی باشن که به بادایی مث شکست و این حرفا بلرزن و نظر بیشتری ندارم
اما دخترارو دیدم همه نوعش و اونایی که خیلی ساده بودن و اونایی که خیلی سخت و مثلا زرنگ بودن وقتی شکست خوردن بدجوری داغون شدن
که نوع سادش قید پسرارو میزنه و نوع زرنگش تلافی میکنه
ینی دخترا بیشتر به خودشون ضربه میزنن
و راهحل این مسله اینه که دخترای عزیز که شکست خوردین خودتون دوست داشته باشین
یه مثل معروف هست میگه شکست پل پیروزیه حالا در این مورد واقعا پل پیروزیه:5:

فک کنم این مثل بدرد این موضوع نمیخوره نرید استفاده کنید:riz481:

ketabsabz

Well-known member
ولی من مطئنم مردا چیزی به نام احساس(به معنی واقعی) ندارن! شاید یه حسای مختصری داشته باشن که البته اونم با دو دوتا چهارتا و در نظر گرفتن سود و منفعتشون قلیان میکنه!

آرتمیس جونم اینطوریام نیست اونام احساس دارن اما احساس خانوما خیلی خیلی بیشتره گذشته از عده ای شون که بی احساس به معنی واقعی ان اما نباید تامیم داد به همه (تامیم رو نمیدونم درس نوشتم؟؟؟)
این وسط کنترل احساسات خیلی سخته ما وقتی میخوایم در مورد چیزی تصمیم بگیریم احساسمون اول میاد وسط نمیشه کلا بیخیال احساس شد ولی هر چیزی زیادش افراطه که اصلا خوب نیست ،
بخوای یه روش خاصو بگی واسه کنترلش واقعا به نظرم وجود نداره و بستگی به شخصش داره یعنی نمیتونیم بگیم با استفاده از این روش خاص میتونی از پس کنترلش بر بیای

sara77

New member
بنظر من اگه یکی رو خیلی هم دوس داری نباید خیلی بهش بگی یجوری فقط بهش بفهمونی ولی احساساتو بروز ندی که دیگه فقط یه پسر بفهمه دوسش داری تموم شد فک میکنه خبریه و -------------- باید همیشه تحت هر شرایط دخترا خودشون و همون بقول همه احساساتشونو بگیرن البته داریم مثلا یارو پسره خیلی فول لاو اومده جلو و واقعا طرف رو میخاد اون قضیش که جداس ولی کلا اگه دخیا احساساتشونو بگیرن خیلی خوب میشه

sepid71

New member

آرتمیس جونم اینطوریام نیست اونام احساس دارن اما احساس خانوما خیلی خیلی بیشتره گذشته از عده ای شون که بی احساس به معنی واقعی ان اما نباید تامیم داد به همه (تامیم رو نمیدونم درس نوشتم؟؟؟)
این وسط کنترل احساسات خیلی سخته ما وقتی میخوایم در مورد چیزی تصمیم بگیریم احساسمون اول میاد وسط نمیشه کلا بیخیال احساس شد ولی هر چیزی زیادش افراطه که اصلا خوب نیست ،
بخوای یه روش خاصو بگی واسه کنترلش واقعا به نظرم وجود نداره و بستگی به شخصش داره یعنی نمیتونیم بگیم با استفاده از این روش خاص میتونی از پس کنترلش بر بیای
اصن احساس نیازه برا دختر .لازمه.کدومتون از دخترای خشک خوشتنون میاد ؟ پسرا هم خوششون نمیاد... فقط کافیه تمام عشقتونو نثار همسرتون کنید ...و اونو الکی هدر ندید برای بعضی پسرای بووووووووووق خخخخخخ

عزیزم تعمیم درسته

sepid71

New member
بنظر من اگه یکی رو خیلی هم دوس داری نباید خیلی بهش بگی یجوری فقط بهش بفهمونی ولی احساساتو بروز ندی که دیگه فقط یه پسر بفهمه دوسش داری تموم شد فک میکنه خبریه و -------------- باید همیشه تحت هر شرایط دخترا خودشون و همون بقول همه احساساتشونو بگیرن البته داریم مثلا یارو پسره خیلی فول لاو اومده جلو و واقعا طرف رو میخاد اون قضیش که جداس ولی کلا اگه دخیا احساساتشونو بگیرن خیلی خوب میشه

اره خب این پسرای قصد ازدواجی فرق فوفوکلن
ولی با جمله اولت موافقم پسرا خیلی بی جنبه ان خخخخخخخخخخخخخ

sara77

New member
اصن احساس نیازه برا دختر .لازمه.کدومتون از دخترای خشک خوشتنون میاد ؟ پسرا هم خوششون نمیاد... فقط کافیه تمام عشقتونو نثار همسرتون کنید ...و اونو الکی هدر ندید برای بعضی پسرای بووووووووووق خخخخخخ

عزیزم تعمیم درسته

خب سپید برا شوهرش که اره باید احساسی باشه والا طرف خو دق میکنه :tsimuzpzwoap1t9y3o7
ولی برای کسی که قصد ازدواج باهاش داری مثلا نامزد هستین یا بقول گفتنی دوس پسر هستن باید چیزی به اسم احساس رو کاملا گذاشت کنار فقط با منطق بری جلووووووووووو

ketabsabz

Well-known member
دخترا عزیزان دوستای گل ما باید خودمون خودمونو ثابت کنیم نه فقط توی حرف تو عملم اینو نشون بدیم
نمیدونم چرا همیشه کوتا میایم
خیلی وقتا هم که به ضرر خودمون رفتار میکنیم

مشکل اینه که تصویب قانون همش دست مرداس و اگه خانوما هم تو جامعه ی ما پا به عرصه ی قانون گذاری میذاشتن یعنی بهتره بکنم این اجازه بهشون داده میشد خیلی از این تبعیض هایی که الان شاهدشیم دیده نمیشد ای کاش اینطور میبود .

خود من اگه الان یه پسر بودم توی رشته مورد علاقم درس میخوندم ولی همین قضیه ی سهمیه ی پسرا توی کنکور ضربه ی سختی بهم زد .

thickety

New member
چرا همش دوست دارین خودتونو ضعیف نشون بدین؟
هر مشکلی که الان برای دختر ها تو جامعه وجود داره فقط از بی عرضه گی خودشونه (ببخشید رک گفتم)
کی گفته دخترا محدودن؟ یه دختر اگه بخواد میتونه زمین و زمان رو به هم بریزه و نزاره محدودش کنن.میتونه تواناییهاش رو تا جایی بالا ببره که برای شغل بهش التماس کنن.نه اینکه بشینه و بگه تا پسرا هستن به من کار نمیدن
خودتون دارین با این حرفا خودتونو کوچیک میکنید.دخترا مثل اینکه چیزی به اسم غرور تو وجودشون نیست!!!! که اگه بود اصلا حاضر نمیشدن این طور با این کلمات خودشونو تحقیر کنن

- - - Updated - - -

هر مشکلی که الان برای دختر ها تو جامعه وجود داره فقط از بی عرضه گی خودشونه (ببخشید رک گفتم)
کی گفته دخترا محدودن؟ یه دختر اگه بخواد میتونه زمین و زمان رو به هم بریزه و نزاره محدودش کنن.میتونه تواناییهاش رو تا جایی بالا ببره که برای شغل بهش التماس کنن.نه اینکه بشینه و بگه تا پسرا هستن به من کار نمیدن
خودتون دارین با این حرفا خودتونو کوچیک میکنید.دخترا مثل اینکه چیزی به اسم غرور تو وجودشون نیست!!!! که اگه بود اصلا حاضر نمیشدن این طور با این کلمات خودشونو تحقیر کنن

ketabsabz

Well-known member

عزیزم تعمیم درسته

عزیزم منظور منم این نیست که کلا احساسو بیخیال شد میگم درست ازش استفاده بشه
بله احساس نیاز برای یه دختر تا جایییکه بش ضربه وارد نشه

sepid71

New member
خب سپید برا شوهرش که اره باید احساسی باشه والا طرف خو دق میکنه :tsimuzpzwoap1t9y3o7
ولی برای کسی که قصد ازدواج باهاش داری مثلا نامزد هستین یا بقول گفتنی دوس پسر هستن باید چیزی به اسم احساس رو کاملا گذاشت کنار فقط با منطق بری جلووووووووووو[/SIZE]
کامل گذاشت کنار ؟!!! خو نمیشه ک ! نامزد بدبخت سکته میزنه ک .نه ساارا اینجوری ک نمیشه
ولی تا قبل ازدواج بنطرمن دختر باید همش ی قدم عقبتر از پسر باشه.مثلا پسر عاشقشه دختره دوسش داشته باشه
ولی دخترا انقد بعضی وقتا احساسی میشن ک جای دختر و پسر عوض میشه ...پسره فک میکنه خبریه و خودشو دست بالا میگیره دختره میشه عاشق و شیدا !هرچند خود پسره مخ دخترو زده ها ولی خب فراموش میکنه همه چیو. این بنظرم درست نیست
دختر نباید خودشو ذلیل کنه .باید غرورشو حفظ کنه ولی نه مثل سنگ .

thickety

New member
دخترا عزیزان دوستای گل ما باید خودمون خودمونو ثابت کنیم نه فقط توی حرف تو عملم اینو نشون بدیم

مشکل اینه که تصویب قانون همش دست مرداس و اگه خانوما هم تو جامعه ی ما پا به عرصه ی قانون گذاری میذاشتن یعنی بهتره بکنم این اجازه بهشون داده میشد خیلی از این تبعیض هایی که الان شاهدشیم دیده نمیشد ای کاش اینطور میبود .

خود من اگه الان یه پسر بودم توی رشته مورد علاقم درس میخوندم ولی همین قضیه ی سهمیه ی پسرا توی کنکور ضربه ی سختی بهم زد .

می فرمایین اگه به خانوما تو جامعه کاری داده میشد وضع فرق میکرد
دوست خوبم نمیدونم جلسات معرفی وزرا و رای اعتماد گرفتنشون تو مجلس رو دیدی یا نه.من تمامش رو دیدم.خانومای نماینده ی محترم مجلس گویا فقط برای ترویج فرهنگ حجاب تشریف آورده بودن مجلس.حتی زحمت حرف زدن به خودشون نمی دادن.حالا فکر کن تمام نماینده ها خانوم باشن... مملکت رو هوا میره... (خیلی مودبانه اش میشه این که گفتم)

- - - Updated - - -

می فرمایین اگه به خانوما تو جامعه کاری داده میشد وضع فرق میکرد
دوست خوبم نمیدونم جلسات معرفی وزرا و رای اعتماد گرفتنشون تو مجلس رو دیدی یا نه.من تمامش رو دیدم.خانومای نماینده ی محترم مجلس گویا فقط برای ترویج فرهنگ حجاب تشریف آورده بودن مجلس.حتی زحمت حرف زدن به خودشون نمی دادن.حالا فکر کن تمام نماینده ها خانوم باشن... مملکت رو هوا میره... (خیلی مودبانه اش میشه این که گفتم)

sara77

New member

- - - Updated - - -[/COLO

چرا همش دوست دارین خودتونو ضعیف نشون بدین؟ااااااااااا کی گفته ما خودمونو ضعیف نشون میدیم ؟؟والا من خودم تنهایی حریف یه گله مرد میشم خخخخخخخخخخخ به دخی بودنم هم میبالم اره داش
هر مشکلی که الان برای دختر ها تو جامعه وجود داره فقط از بی عرضه گی خودشونه (ببخشید رک گفتم)بی عرضگی؟؟خخخخخ حالا یه دو فحش دیگه هم میدادی خو راحت میکردی خودتو
ما دم از احساس زدیم که اونم مشکلی نیست ایشالا همینجا از دخیا یه پسرایی میسازیم بعد میایم تو تاپیک پسرا حالتونو میگیریم خخخخخخخخخخخخخخخخ
ایییییییییییی بابا غرور چیزیه که تو وجود همه ی دختراس الان ما تنها چیزی که یکم ازیتمون میکنه همین که فقط نمیتونیم مثل پسرا تا شب بیرون باشیم هرچی دلمون میخاد بپوشیم ووو کارای اکشنی انجام بدیم والا غرور و احساسمون که فوله برادر مشکل چیزای دیگس

sara77

New member
اصن کی گفته زن باید برای کار بیرون حرص بخوره بنظر من خانما باید خیلی راحت و زندگی خوشی رو داشته باشن و فقط سواد لازمو داشته باشن
والا این دیگه ظلمه ما بریم پای ب پای مرده کار کنیم بعد شب که میایم اون بگیره استراحت کنه ما بریم کار خونه و بچه داری هم انجام بدیم اینم درست نیست همچین باید یه فکر درستو حسابی کرد که والاااااااااااااااااااااا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا