**پاتوق مخصوص دختر خانمهای انجمن**(ورود آقایون ممنوع)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

BBT

New member
عاغا من پشیمون شدم به تو تعارف کردم بیای تو بحث. برو بیرون نامحرمی اینجا ......:smiliess (11):

واااااا
رعنا تازه بحثمون گل انداخته که
317120_basketball.gif

- - - Updated - - -

هههههههه خیلی تایپیک جالب هستش.........

اره ههههههههه
396620_JC-hysterical.gif

خیلی جالب انگیزناکه لیلی تو هم بیا

shiva3322

New member
خب این دختر قصه ما خواستگاراش رو همینطوری پشت سر هم رد میکرد
مثلا یه بار که با یکی خواستگاراش رفته بود لباس پروف کنه وقتی دید اون راننده هم اومد رفت دستش با تیغ زد البته نمردا ...
تا یه روز یکی پیدا شد که خیلی خوف بوود
663920_phil_25.gif

بعد به این جواب بله میده

ولی بازم اون راننده سرویسه دست از سرش برنمیداشته
تا این که یه روز که رفته بودن با هم جایییی ....

میدونی کشتی مارو....بگوووووووووووو دیگه:sdasdasd:

leylii

New member
هههههههه ناصر تو اینجا قاطی دخترا چی کار میکنی؟؟؟؟؟؟؟ههههههه

b.nafas

New member
ببینید بچه ها من می گم که ما دختر ها هم یکم شورش رو در آوردیم ..ما یه استاد داشتیم واقعا دمش گرم چیزای خوبی بهمون یاد داد ..میگفت یکم برید تو این دادگاه های خانواده و ببینید که چه چیزایی باعث طلاق میشه ..چه آدم هایی تو این دنیا وجود دارن . هر کسی از روی نقطه ضعف هاش لطمه میبینه و نقطه ضعف خیلی از ما دخترا احساساتمون هستش و این پسر ها هم اینو فهمیدن ..و خیلی راحت ما رو می پیچونن ..ولی ما هم باید یاد بگیریم که تو هر تصمیمی که می خوایم بگیریم اول عقل بعد عقل بعد عقل و در نهایت احساسات رو در نظر بگیریم ..ولی این پسرا یاد گرفتن تا هر چی میشه ..میگن مگه ما رو دوست نداری پس این کا رو نکن اون کارو نکن ..ولی ما باید بگیم که ما زندگیمون و آیندمون رو خیلی بیشتر دوست داریم ...خدایی من زندگی هایی رو دیدم که بعد از چند سال عشق و عاشقی به هم رسیدن اما یه سال نشده از هم خسته شدن و خواستن جدا بشن ...

shiva3322

New member
ببینید بچه ها من می گم که ما دختر ها هم یکم شورش رو در آوردیم ..ما یه استاد داشتیم واقعا دمش گرم چیزای خوبی بهمون یاد داد ..میگفت یکم برید تو این دادگاه های خانواده و ببینید که چه چیزایی باعث طلاق میشه ..چه آدم هایی تو این دنیا وجود دارن . هر کسی از روی نقطه ضعف هاش لطمه میبینه و نقطه ضعف خیلی از ما دخترا احساساتمون هستش و این پسر ها هم اینو فهمیدن ..و خیلی راحت ما رو می پیچونن ..ولی ما هم باید یاد بگیریم که تو هر تصمیمی که می خوایم بگیریم اول عقل بعد عقل بعد عقل و در نهایت احساسات رو در نظر بگیریم ..ولی این پسرا یاد گرفتن تا هر چی میشه ..میگن مگه ما رو دوست نداری پس این کا رو نکن اون کارو نکن ..ولی ما باید بگیم که ما زندگیمون و آیندمون رو خیلی بیشتر دوست داریم ...خدایی من زندگی هایی رو دیدم که بعد از چند سال عشق و عاشقی به هم رسیدن اما یه سال نشده از هم خسته شدن و خواستن جدا بشن ...

بابا نفس جان چیکار کنیم...تا میخخاییم حرف بزنیم..یا میگن همتون بی شعورید یا میگن دیدی دوسم نداری...آدم نمیدونه چه گلی به سرش بگیره:smiliess (2)::smiliess (2):

shiva3322

New member
منکه قلبم درد گرفته بقیه رو نمیدونم...آخه نیسسسسسسسسسسسسسس س خیلی دلی وارد بحثم...دارم لمسش میکنم لامصبو

BBT

New member
میدونی کشتی مارو....بگوووووووووووو دیگه:sdasdasd:

خووو مفتکی که نرفتم
بعد این دختره یه لحظه از این مرده جدا میشه بره جایی
میبینه یه مرده یه دختره رو (بچه )
داره به زور میبره جایی
106520_girl_devil.gif

بعد تعقیبش میکنه میبینه اینم کار همون راننده سرویس خودشو میکرده
بعد اینم که خیلی ضربه سنگینی خورده بوده از اون قضیه
یه تنه میره تو خونه بعد....
675620_JC_ghey.gif

Artmis.a

New member
خب چکار کنیم که احساسمونو از بین ببریم و 100% منطقی بشیم؟

Ana67

Well-known member
فکر کنم پسری بی بیییی.گفتم ی وقت دیدی دخترا بخوان اول از تو شروع کنن .همه عصبانیناااا

BBT

New member
فکر کنم پسری بی بیییی.گفتم ی وقت دیدی دخترا بخوان اول از تو شروع کنن .همه عصبانیناااا

خب من که اون والم پیشنهاد کردم
683420_dance.gif

اماده ی هر گونه جان فشانی هستم
ولی تا حالا ای همه دختر عصبانی یه جا ندیده بودم
675620_JC_ghey.gif

b.nafas

New member
خووو مفتکی که نرفتم
بعد این دختره یه لحظه از این مرده جدا میشه بره جایی
میبینه یه مرده یه دختره رو (بچه )
داره به زور میبره جایی
106520_girl_devil.gif

بعد تعقیبش میکنه میبینه اینم کار همون راننده سرویس خودشو میکرده
بعد اینم که خیلی ضربه سنگینی خورده بوده از اون قضیه
یه تنه میره تو خونه بعد....
675620_JC_ghey.gif
من که 2 ساعت قبل آخرش رو گفتم .:motat:.
bbt پاشو برو دیگه اومدی داری فیلم تعریف می کنی ما رو از بحثمون دور کنی ..بدو بدو ببینم :eek:t0837h0nn8zfqu8ult...خوبه راوی نشدی ...

BBT

New member
من که 2 ساعت قبل آخرش رو گفتم .:motat:.
bbt پاشو برو دیگه اومدی داری فیلم تعریف می کنی ما رو از بحثمون دور کنی ..بدو بدو ببینم :eek:t0837h0nn8zfqu8ult...خوبه راوی نشدی ...

خب یعنی میگین بقیه اش رو تعریف نکنم ؟
737620_phil_23.gif

خب باشه بریم سر بحث خودمون چی میگفتیم ؟
554120_Cherna-vjobivat.gif

b.nafas

New member

یاد بگیر که خودت مهم تری از بقیه ..باید یاد بگیریم ...یاد بگیریم اونطوری که دوست داریم زندگی کنیم نه طوری که همه میگن ....زندگی مال خودمونه نه مال هیچ کسه دیگه ای ..من اهل سخت گیری الکی نیستم نه ولی می گم آدم باید چشماشو باز کنه ...

shiva3322

New member
آرتمیس جان از بین بردن کامل احساسات خوب نی...من بعد کلی تجربه اینو میگما ...بعد یه مدت مثل خودم میشی...بذار مرحله ی آزمون و خطا بگذره عزیزم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا