BBT
New member
وااااااااااامنم همینطور.:25r30wi::25r30wi::2530wi::25r30wi:
وااااااااااامنم همینطور.:25r30wi::25r30wi::2530wi::25r30wi:
شیوا جون بگو خب اینجا واسه درددل و مشکلای دختراست دیگه.
ما دور همیم که از غم هم کم کنیم و یه فکری کنیم واسه مشکلات همدیگه.:tsimuzpzwoap1t9y3o7
آخرش دختره توی اون فیلمه چی شد؟50):
غمم رو به باد سپردم...یه دوستی بهم گفت حرفاتو به در دیوار بگوو به کوه و دشت بگو ولی جایی نگو که تا سر کسی نیومده باشه درکت نمیکنه..ولی گذشته از اینا گفتنش روزای بدمو یادم میندازه...نمیتونم تحمل کنم...هرچند که الانشم درگیر یه مشکل بزرگم...برا منم دعا کنید
ای بابا انگار خدا هیچ دختری رو بدون مشکل خلق نکرده!:tsimuzpzwoap1t9y3o7
غمم رو به باد سپردم...یه دوستی بهم گفت حرفاتو به در دیوار بگوو به کوه و دشت بگو ولی جایی نگو که تا سر کسی نیومده باشه درکت نمیکنه..ولی گذشته از اینا گفتنش روزای بدمو یادم میندازه...نمیتونم تحمل کنم...هرچند که الانشم درگیر یه مشکل بزرگم...برا منم دعا کنید
خب دختره خیلی تنها بودددد
تا این که بزرگ میشه
خونشون از اونجا انتقال میدن جای دیگه
ولی فکر اون مرده همیشه باهاش بوده
اونم اینو تعقیب میکرد
........
هیچی اخرش دختره اعدام میشه چرا چون هیچ مدرکی نداشته . اخانوادهی اون یکی دختره که بهش تجاوز شده بود به خاطر حفظ مثلا آبروشون سکوت می کنن ...
- - - Updated - - -
هیچی اخرش دختره اعدام میشه چرا چون هیچ مدرکی نداشته . اخانوادهی اون یکی دختره که بهش تجاوز شده بود به خاطر حفظ مثلا آبروشون سکوت می کنن ...
- - - Updated - - -
خوب اگه امکانش هست بگو شاید راه حلی پیدا شد؟
موافقم![]()
بگین کش مکش ها رو
:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7به خدا توکل کن
خواهر دارم فیلم تعریف میکنما7977cujr38iyymsu8:
پس شما ایشونو دعوت کردین!!!!!!!!!!!عاغا من پشیمون شدم به تو تعارف کردم بیای تو بحث. برو بیرون نامحرمی اینجا ......:smiliess (11):