**پاتوق مخصوص دختر خانمهای انجمن**(ورود آقایون ممنوع)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

BBT

New member
منم همینطور.:25r30wi::25r30wi::2530wi::25r30wi:
وااااااااااا
223320_big_boss.gif

BBT

New member
iva3322;341046]باور کن یه شرایطی مشابه شرایط تو ...و حالی خیلی بدتر از اونو دارم که گفتنی نیس...باور کن من اگه بگم گریه میکنی...بذار بمونه تو دلم..به عقل کسی مشکل من خطور نمیکنه آجی...خدارو شکر کن[/QUOTE]

:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7

shiva3322

New member
شیوا جون بگو خب اینجا واسه درددل و مشکلای دختراست دیگه.
ما دور همیم که از غم هم کم کنیم و یه فکری کنیم واسه مشکلات همدیگه.:tsimuzpzwoap1t9y3o7

غمم رو به باد سپردم...یه دوستی بهم گفت حرفاتو به در دیوار بگوو به کوه و دشت بگو ولی جایی نگو که تا سر کسی نیومده باشه درکت نمیکنه..ولی گذشته از اینا گفتنش روزای بدمو یادم میندازه...نمیتونم تحمل کنم...هرچند که الانشم درگیر یه مشکل بزرگم...برا منم دعا کنید

BBT

New member
آخرش دختره توی اون فیلمه چی شد؟:(50):

خب دختره خیلی تنها بودددد
تا این که بزرگ میشه
خونشون از اونجا انتقال میدن جای دیگه
ولی فکر اون مرده همیشه باهاش بوده
اونم اینو تعقیب میکرد
........

bioshimi93

New member
غمم رو به باد سپردم...یه دوستی بهم گفت حرفاتو به در دیوار بگوو به کوه و دشت بگو ولی جایی نگو که تا سر کسی نیومده باشه درکت نمیکنه..ولی گذشته از اینا گفتنش روزای بدمو یادم میندازه...نمیتونم تحمل کنم...هرچند که الانشم درگیر یه مشکل بزرگم...برا منم دعا کنید

خوب اگه امکانش هست بگو شاید راه حلی پیدا شد؟

Artmis.a

New member
ای بابا انگار خدا هیچ دختری رو بدون مشکل خلق نکرده!:tsimuzpzwoap1t9y3o7

b.nafas

New member

هیچی اخرش دختره اعدام میشه چرا چون هیچ مدرکی نداشته . اخانوادهی اون یکی دختره که بهش تجاوز شده بود به خاطر حفظ مثلا آبروشون سکوت می کنن ...

- - - Updated - - -

هیچی اخرش دختره اعدام میشه چرا چون هیچ مدرکی نداشته . اخانوادهی اون یکی دختره که بهش تجاوز شده بود به خاطر حفظ مثلا آبروشون سکوت می کنن ...

BBT

New member
33605_cry.gif

خب شیوا حدیث راست میگه بگو دور همی دخترا هستن شاید کسی یه راهی به ذهنش رسید که تو بهش فکر نکرده باشی
33605_cry.gif

shiva3322

New member
خب دختره خیلی تنها بودددد
تا این که بزرگ میشه
خونشون از اونجا انتقال میدن جای دیگه
ولی فکر اون مرده همیشه باهاش بوده
اونم اینو تعقیب میکرد
........

بابا کامل بگووو دیگه...میزنیمتا

BBT

New member

- - - Updated - - -

خواهر دارم فیلم تعریف میکنما :p7977cujr38iyymsu8:

Artmis.a

New member

- - - Updated - - -

چرا اعدام آخه؟؟؟؟؟؟؟:shocked:

همینه دیگه به دخترا یاد دادن فقط سکوت کنن و از مشکلشون حرفی نزنن و همین میشه بهانه ی دیگران برای سوء استفاده!!!!!!!!

دخترا تورو خدا یکم به خودتون بیاید!:p7977cujr38iyymsu8:

shiva3322

New member
خوب اگه امکانش هست بگو شاید راه حلی پیدا شد؟

ممنون دوستای عزیزم...از مرحله ی راه حل گذشته لامصب...به درد تبدیل شده..راستی چند مورد فقط یه مورد نیس..که اصلییش رو دارم فراموش میکنم..یادم نیاریدش که دو سه ماه تو انپاس شدید می مونماااا

BBT

New member
خب این دختر قصه ما خواستگاراش رو همینطوری پشت سر هم رد میکرد
مثلا یه بار که با یکی خواستگاراش رفته بود لباس پروف کنه وقتی دید اون راننده هم اومد رفت دستش با تیغ زد البته نمردا ...
تا یه روز یکی پیدا شد که خیلی خوف بوود
663920_phil_25.gif

بعد به این جواب بله میده

ولی بازم اون راننده سرویسه دست از سرش برنمیداشته
تا این که یه روز که رفته بودن با هم جایییی ....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا