**پاتوق مخصوص دختر خانمهای انجمن**(ورود آقایون ممنوع)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shiva3322

New member
واااااااای فشارم افتاد بخدا..بی بی تو که حرص نمیخوری یه آب قند بیار داداش قربون دستت:tsimuzpzwoap1t9y3o7

Artmis.a

New member
سکوتم از رضایت نیست ..
سالهاست ...دیگر نایی برای فریاد زدن ندارم ....

ای بابا ما دخترا حق چیرو داریم البته به نظر من 50درصد تقصیر خودمونه ها چون واقعا حق و حقوقمون رو نمی دونیم ..این روزا دخترا فقط دنبال اینن که یه نفر باشه ازشون حمایت کنه ..دوستشون داشته باشه ..نمی دونم از چه محدوده سنی هستین ولی خدایی یه نگاهی به بچه های دهه 70 بندازیم می فهمیم اوضاع چغدر داغونه ..اینا می خوان فردا تو اجتماع چطور تز خودشون دفاع کنن ..چرا ما دختر ها محکوم شدیم به سکوت کردن ..چرا هر کس در نگاه اول به خودش اجازه می ده راجع به ما نظر بده ..تا زمانی که این مردها یاد نگرفتند که زن هم یک انسان هستش با تمام نیاز های که اونها دارن و توانایی هایی که اونها دارن اوضاع ما همینه ...با با یه بار نشد ما دخترای بیچاره وقتی بیرونیم کسی بهمون گیر نده ..می دونیین چیه نصف این قضیه ام به خاطر اینه که تو گوش پسرای ما از اول گفتن که دختر ال بل ..یارو یه دختر میبینه نمی دونه چیکار کنه ..به خدا بعضی وقتا دلم می خواد این پسرارو خفه کنم ..البته نا گفته نماند که آقایون و پسرای با شخصیت هم کم نیستند...

- - - Updated - - -

سکوتم از رضایت نیست ..

ای بابا ما دخترا حق چیرو داریم البته به نظر من 50درصد تقصیر خودمونه ها چون واقعا حق و حقوقمون رو نمی دونیم ..این روزا دخترا فقط دنبال اینن که یه نفر باشه ازشون حمایت کنه ..دوستشون داشته باشه ..نمی دونم از چه محدوده سنی هستین ولی خدایی یه نگاهی به بچه های دهه 70 بندازیم می فهمیم اوضاع چغدر داغونه ..اینا می خوان فردا تو اجتماع چطور تز خودشون دفاع کنن ..چرا ما دختر ها محکوم شدیم به سکوت کردن ..چرا هر کس در نگاه اول به خودش اجازه می ده راجع به ما نظر بده ..تا زمانی که این مردها یاد نگرفتند که زن هم یک انسان هستش با تمام نیاز های که اونها دارن و توانایی هایی که اونها دارن اوضاع ما همینه ...با با یه بار نشد ما دخترای بیچاره وقتی بیرونیم کسی بهمون گیر نده ..می دونیین چیه نصف این قضیه ام به خاطر اینه که تو گوش پسرای ما از اول گفتن که دختر ال بل ..یارو یه دختر میبینه نمی دونه چیکار کنه ..به خدا بعضی وقتا دلم می خواد این پسرارو خفه کنم ..البته نا گفته نماند که آقایون و پسرای با شخصیت هم کم نیستند...

قربون دهنت خواهر.:tsimuzpzwoap1t9y3o7

..RANA..

New member
[/COLOR]
وای نگو شیوا کم کم داره اشکم درمیاد براتون
60875_swoon1.gif

مسخره نکن :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

shiva3322

New member
مطرح کردم اوکیه!
فقط اینکه ما داریم کارای بورسیه مونو انجام میدیم که تا اسفند طول میکشه معلوم شدن شرایطمون که اگه خانوادم بفهمن!

خب الان نامزد کنید بعد به کارتون برسید اتفاقا اونکه بهتره دیگه خانوادت هم به بقیه ی مسائل گیر نمیدن...هرجا هم خاستین برین توش نه نمیادوووباور کن راهش فقط همینه که زود ازد کنید

ROJO

New member
اینجا که منم همه جی امن و امانه:thanks:، بچه ها اغراق نکنین!:shocked: فک نکنم کسی حقمو خورده باشه اگرم خورده خب حتما گشنه بوده :bunnyearsmiley:

BBT

New member
سکوتم از رضایت نیست ..

305320_JC_thinking.gif

خب همیشه تو هر گروهی یه سری ادم هستن دیگه .....
ولی ولی ولی
بیشتر از خود دخترا شروع میشه ....

Artmis.a

New member
سکوتم از رضایت نیست ..

305320_jc_thinking.gif

خب همیشه تو هر گروهی یه سری ادم هستن دیگه .....
ولی ولی ولی
بیشتر از خود دخترا شروع میشه ....

منظور؟ یعنی چه؟

BBT

New member
واااااااای فشارم افتاد بخدا..بی بی تو که حرص نمیخوری یه آب قند بیار داداش قربون دستت:tsimuzpzwoap1t9y3o7
وای شیوا حرص نخور انقده
53720_drinks.gif

از حال میری میافتی رو دستمون اینجا
جواب مامانت رو کی میخواد بده
758720_JC_depressed.gif

shiva3322

New member
مشکل اینه که خانوادم به هر دری میزنن که من فکر خارج رو نکنم! و از طرفی من میخوام حتماً از ایران برم!
اگه وقتی اوکی نشده بگم نمیذارن باهم ازدواج کنیم!

خب عزیزم الان بحث رفتنو مطرح نکنید ازد کنید بعدا بگو..چون دیگه اونموقع اختیار و اجازت دست یکی دیگست..در ضمن اگه خانوادت با رفتن مخالفن پس دیگه حتما باید قبل جوز شدنش ازد کنید..چون بعد همین میشه یه بهانه بزرگ برا مخالفتشون که ما دختر به راه دور نمیدیم

BBT

New member
مطرح کردم اوکیه!
فقط اینکه ما داریم کارای بورسیه مونو انجام میدیم که تا اسفند طول میکشه معلوم شدن شرایطمون که اگه خانوادم بفهمن!
یه بار داشتم با یه بننده خدا صحبت میکردم
بعد میگفتم مثلا مشکل سربازی ووو این چیزا منتظرم سربازی حل شه
اونم گفت این مساله به این مهمی رو به خاطر سربازی عقب ننداز
واسه اون میشه کاری کرد
حالا شما هم نکن این کارو
254220_viannen_84.gif

shiva3322

New member
خودم رفتم آب قند آوردم...دیدم دستم میلرزه:tsimuzpzwoap1t9y3o7:25r30wi:

Artmis.a

New member
خب دخترا شماها بگید از مشکلاتی که الان درگیرشین؟
کش مکش خاصی توی خانواده یا بیرون ندارید که درگیرش باشید؟

b.nafas

New member
بچه ها من بهتون پیشنهاد می کنم برید حتما فیلم ..هیس دختر ها جیغ نمی کشند رو ببینید ...واقعا آدم رو به فکر فرو می بره ..
که یسری تعصباتی که واقعا نباید بهشون اینشکلی نگاه کرد باعث می شن زندگی دخترا از بین بره ...
واییی که آدم دیونه میشه ..اگه 4 تا کارگردان درست و حسابی مثل پوران درخشنده و تهمینه میلانی داشتیم الان اوضاع ما این نبود

BBT

New member
خب عزیزم الان بحث رفتنو مطرح نکنید ازد کنید بعدا بگو..چون دیگه اونموقع اختیار و اجازت دست یکی دیگست..در ضمن اگه خانوادت با رفتن مخالفن پس دیگه حتما باید قبل جوز شدنش ازد کنید..چون بعد همین میشه یه بهانه بزرگ برا مخالفتشون که ما دختر به راه دور نمیدیم

بلا به دور
چه فکرا که شما نمیکنین

شیوا راهکارای خوبی میدیا
52620_wink.gif

shiva3322

New member
این که میگن هر کسی در نگاه اول نظر میده
خب گفتم ببینین اون دختر اون چیزی که در ظاهر در نگاه اول ازش دیده میشه از خودش چی نشون میده
که باعث جهت دهی به فکر طرف مقابل میشه

باور کن بیشتر این پیش داوریا غلط از آب در میاد...فقط لز رو پوشش نمیشه گفت تو دل طرف چی میگذره یا شخصیتش چه جوریه...من خودمو به شخصه میگم...یوقتیا در یه مواری منو بت کردن و پرستیدن که جز خودم وخدا هیشکی نمیدونست که دقیقا برعکس اون ویزگیو دارم..یوقتایی هم یه نظرایی در موردم دادن که بازم فقط خدا میدونست که من اونطور که میگن نیستم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا