پاتوق ما چی شد ؟؟؟

nanaz

New member
بی بی تی جان از این به بعد آدمیت را در نظر بگیر نه پسری و دختری ... حضور هر دوی اینها هم میتونه یه جمع شاد ایجاد کنه نیازی به پاتوق نیست . داداش من دیشبم گفتم بهتون ولی حرفاتون باعث شد ساکت بشم .

BBT

New member
بی بی تی جان از این به بعد آدمیت را در نظر بگیر نه پسری و دختری ... حضور هر دوی اینها هم میتونه یه جمع شاد ایجاد کنه نیازی به پاتوق نیست . داداش من دیشبم گفتم بهتون ولی حرفاتون باعث شد ساکت بشم .
آره ولی خب اونجا موقعیت چیز دیگه ای بود بیشتر فاز طنز بودیم

BBT

New member

ولی همه ما پسرا دیشب شاد بودیم
حالا نمیدونم چون دخترا نبودن شاد بودیم
یا چون هممون دور هم جمع شده بودیم

nanaz

New member
ول کن دخترا رو دادااااااااااااااااااااااااااااااااااااااش ول کن... مرام فقط مال ما پسراست... اون روزایی رو یادم می آرم که به دوستام تقلب میدادم چن تا امتحانم افتادم حالا از بن شدن میترسه... از من میشنوی همون روال قبلی رو بریم بهتره ضد هوایی رو آتیش کن... موشک اندازها رو مستقر کنیم... تیربارها آماده... رادارها میچرخن... منطقه نظامیه هر دختری پاشو اینجا بذاره از زمین و زمین بمب و موشک خواهد بارییییییییییییییییییییییییییییییید

بکوبون اون لایک لامصبو...

از بن شدن نمیترسم ولی به نظرم بن شدن بخاطر چیزی که ارزششو نداره برام سخت باشه . مرام ؟؟؟.................نمیگم که ریا نشه:dadad4:

Nr1

Well-known member
اینجا کودکستان نیست جانم... چقدم الکی دوس دارن همه چی رو گنده کنن...

BBT

New member
التفات نفرمودین... چرا باید بن بشیم؟؟؟ مگه خلاف قوانین و موازین و ظوابط و موابط و روابط عمل فرمودیم؟؟؟ نخییییییییییییییییییییییییییر پس ترس بی مورد به خودتون را ندین...

تکبیر .....................

BBT

New member
میگم داداش حالا بچه ها رفتن بیرون بیا یه ذره خونه رو مرتب کیم یه جارویی بزنیم اومدن بشینیم یه ps بزنیم موافقی یا شایدم ورق

BBT

New member
images

BBT

New member
آره موافقم پاشیم تمیز کاری کنیم... این ps که شدیدا موافقم... کانتر هم خوب حال میده شبکه بکنیم خیلی کیف داره...
ایول پس تو برو اتاقا رو جارو کن
منم برم چایی دم کنم
ps بلدی من که حریف میطلبم

mexin

Well-known member
من پیتزا سفارش داده بودما!!گارسون چی شد مردیم از گشنگی!!1

ba ba barghi

Well-known member
آره موافقم پاشیم تمیز کاری کنیم... این ps که شدیدا موافقم... کانتر هم خوب حال میده شبکه بکنیم خیلی کیف داره...

امضات خيلي زيبا ست ,خواستم بكم ,تا درس عبرتي بشه براي سايرين ,
باتشكر

am-ml

New member
امضات خيلي زيبا ست ,خواستم بكم ,تا درس عبرتي بشه براي سايرين ,
باتشكر

اینم امضاش(امضای Nr1) :
با پول میتوان خانه خرید ولی آشیانه نه/رختخواب خرید ولی خواب نه/ساعت خرید ولی وقت نه/میتوان کتاب خرید ولی دانش نه/مقام خرید ولی احترام نه/دارو خرید ولی سلامتی نه/خونه خرید ولی زندگی نه/و بالاخره میتوان قلب خرید ولی عشق را هرگز((چارلی چاپلین))

خوب بابا جون تعریف می کنی ،آدم کنجکاو میشه.:tonguesmiley:(واقعا زیبا بود)

ps2020

New member
میگم داداش حالا بچه ها رفتن بیرون بیا یه ذره خونه رو مرتب کیم یه جارویی بزنیم اومدن بشینیم یه ps بزنیم موافقی یا شایدم ورق

:New (6): میخواین منو بزنین؟؟؟ها؟؟؟

شوخی کردم داداش...خوش باشین:bunnyearsmiley:

بالا