آره ولی خب اونجا موقعیت چیز دیگه ای بود بیشتر فاز طنز بودیمبی بی تی جان از این به بعد آدمیت را در نظر بگیر نه پسری و دختری ... حضور هر دوی اینها هم میتونه یه جمع شاد ایجاد کنه نیازی به پاتوق نیست . داداش من دیشبم گفتم بهتون ولی حرفاتون باعث شد ساکت بشم .
بی بی تی جان از این به بعد آدمیت را در نظر بگیر نه پسری و دختری ... حضور هر دوی اینها هم میتونه یه جمع شاد ایجاد کنه نیازی به پاتوق نیست . داداش من دیشبم گفتم بهتون ولی حرفاتون باعث شد ساکت بشم .
ول کن دخترا رو دادااااااااااااااااااااااااااااااااااااااش ول کن... مرام فقط مال ما پسراست... اون روزایی رو یادم می آرم که به دوستام تقلب میدادم چن تا امتحانم افتادم حالا از بن شدن میترسه... از من میشنوی همون روال قبلی رو بریم بهتره ضد هوایی رو آتیش کن... موشک اندازها رو مستقر کنیم... تیربارها آماده... رادارها میچرخن... منطقه نظامیه هر دختری پاشو اینجا بذاره از زمین و زمین بمب و موشک خواهد بارییییییییییییییییییییییییییییییید
بکوبون اون لایک لامصبو...
اینجا کودکستان نیست جانم... چقدم الکی دوس دارن همه چی رو گنده کنن...
التفات نفرمودین... چرا باید بن بشیم؟؟؟ مگه خلاف قوانین و موازین و ظوابط و موابط و روابط عمل فرمودیم؟؟؟ نخییییییییییییییییییییییییییر پس ترس بی مورد به خودتون را ندین...
ایول پس تو برو اتاقا رو جارو کنآره موافقم پاشیم تمیز کاری کنیم... این ps که شدیدا موافقم... کانتر هم خوب حال میده شبکه بکنیم خیلی کیف داره...
آره موافقم پاشیم تمیز کاری کنیم... این ps که شدیدا موافقم... کانتر هم خوب حال میده شبکه بکنیم خیلی کیف داره...
امضات خيلي زيبا ست ,خواستم بكم ,تا درس عبرتي بشه براي سايرين ,
باتشكر
اقاروسری منم جا موند اونجااااا7977cujr38iyymsu8:
میگم داداش حالا بچه ها رفتن بیرون بیا یه ذره خونه رو مرتب کیم یه جارویی بزنیم اومدن بشینیم یه ps بزنیم موافقی یا شایدم ورق
آره موافقم پاشیم تمیز کاری کنیم... این ps که شدیدا موافقم... کانتر هم خوب حال میده شبکه بکنیم خیلی کیف داره...