حالا من لباس چی بپوشم؟خخخخخخخخخخ
شفق جان دوست خوبم از صمیم قلبم برات ارزوی خوشبختی وسعادت میکنم.40):
سپاس ولی من ارامشم رو از دست نمیخام بدم..خخخخ...ازدواج گزاری است از مرحله چی بپوشم به مرحله چی بپزم.:25r30wi:
شما هم ازدواج بکنی این مرحله گزار رو پشت سر میزاری:25r30wi:
سپاس ولی من ارامشم رو از دست نمیخام بدم..خخخخ...
...:25r30wi:
مبارکه شفق بانو.
دست راستت بر سر خانمای انجمن
به به
فاطمه چ خبر خوبی، شفق خودش ک نمیاد بما بگه
شفخ مبارکت باشه عزیزم
از ته ته دلم برات ارزوی خوشبختی میکنم
ممنونم ناروین جان.محبت کردیشفق بانو تبریک میگم ..انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشین
عروس چقد قشنگه ایشالا مبارکش باااااد...بادا بادا مبارک باااادا ایشالا مبارک باااداااا
انشالله به پای هم جوراب ببافین...
تبریکات فراووووون شفق باانو...دست راستتو بکش سر دخترای انجمن شاید یه فرجی شد...
حالا من لباس چی بپوشم؟خخخخخخخخخخ
شفق جان دوست خوبم از صمیم قلبم برات ارزوی خوشبختی وسعادت میکنم.40):
آدم در حق پسرعموش دعای خیر میکنه شفق بانو:rolleyessmileyanim:. پولی ، ماشینی ، مدرک دکترایی. به قول هانیه طوفان میخواییم چیکارممنونم اقا ابتین/ لطف کردین:rose:انشالله روزی شماخدای مهربون یه دخترخانم خوب بهتون هدیه بده
آدم در حق پسرعموش دعای خیر میکنه شفق بانو:. پولی ، ماشینی ، مدرک دکترایی. به قول هانیه طوفان میخواییم چیکار
دعای خیر میکردی شفق بانو. پولی ، ماشینی ، مدرک دکترایی. به قول هانیه طوفان میخواییم چیکار
به به میبینم که خبرااااا زود پیچیده......
تبریک میگم سیده خانم شفق جان.....برات آروزی خوشبختی میکنم عزیزم....
لحظه لحظه زندگیت شیرین تر از عسل باشه عزیزم.....![]()
پ ن: اینم شکلک ناز از یه دوست خوب دستم رسید که اون عزیز هم قراره بزودی عروس خانوم بشن.... اینجا استفادش کردم...
یارا تقصیر فاطمست که لو داده قضیه رو (بابا اتفاقی چشم به مکالماتشون افتاد خب عـه!!)، وگرنه معلوم نبوده عروس خانم تا کی میخواستن مخفی نگهش دارن!!
به به میبینم که خبرااااا زود پیچیده......
تبریک میگم سیده خانم شفق جان.....برات آروزی خوشبختی میکنم عزیزم....
لحظه لحظه زندگیت شیرین تر از عسل باشه عزیزم.....![]()
پ ن: اینم شکلک ناز از یه دوست خوب دستم رسید که اون عزیز هم قراره بزودی عروس خانوم بشن.... اینجا استفادش کردم...
یارا تقصیر فاطمست که لو داده قضیه رو (بابا اتفاقی چشم به مکالماتشون افتاد خب عـه!!)، وگرنه معلوم نبوده عروس خانم تا کی میخواستن مخفی نگهش دارن!!
یه حسی بهم میگه روجو یا روخو یا روهو (چند ماهیه همه نوعی صداش میزنن) داره چشم غره میره منو!!
خیلی خب بابا رفتـم، بد اخلاق![]()