* پاتوق دخترا *

نظر شما درباره ادغام پاتوق دختر و پسر ....

• مجموع رای دهندگان
    0

ROJO

New member
ی لباس خوجگلم برا من پیدا کنید علوسی دادجیمه:idea_majidonline:

baran71

New member
6050d1404623576-images-16-.jpg

:21::21:

این چشماشو چجوری درشت کرد

هانیه

Well-known member
روجووووووووو خواهرشوشو شدیییییی؟...علوسی دادشیت مبالکه......ایشاله علوسی خودت ....:rolleyessmileyanim::rolleyessmileyanim::riz304:

ROJO

New member
روجووووووووو خواهرشوشو شدیییییی؟...علوسی دادشیت مبالکه......ایشاله علوسی خودت ....:4:
خواهر شوشو خخخخخ اله

ایشالا ایشالا:thanks::riz481:
تا پارسال کسی میگف ایشالا نوبت خودت، رنگ ب رنگ میشدم الان دیگه پررو شدم تو چش طرف نگا میکنم میگم ایشالا:whistle:

هانیه

Well-known member
خواهر شوشو خخخخخ اله

تا پارسال کسی میگف ایشالا نوبت خودت، رنگ ب رنگ میشدم الان دیگه پررو شدم تو چش طرف نگا میکنم میگم ایشالا:whistle:

خوب کاری میکنی.....خخخخخخخخخخخخخ...خدایا یک خوبشو بده اول به من فرداش به روجو..........................................خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ....(خوب من بزرگترم عرف دیگه )خخخخخخخخ

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ROJO

N@RVIN

Well-known member
خواهر شوشو خخخخخ اله

مبارکه روخو انشاله با هم خوشبخت بشن

و قسمت خودت

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ROJO

MAHSABANOO

New member
خواهر شوشو خخخخخ اله

ایشالا ایشالا

1338539165.png
الان باید این شکلی بشیا !!!!!!!!!!!خخخخخخخخخخخخخ

ولی خوب نشدی دیگه
1374230116.png

ولی اینطوری شدی خخخخخخخخخخخخخخخخ
1358164172.png

yara

New member
خواهر شوشو خخخخخ اله

ایشالا ایشالا:

مبارکا باشه روجو جان

انشالله خوش باشن همیشه

روزی خودت گلی جان.........:

واییییییییییی هیچی اندازه عمه شدن مزه نمیده(البته بجز خاله شدن که من هنوز تجربه نکردم :dadad4:)

هانی انشالله عروسی خودت عزیزم

7b65afe58c49.jpg

pashmak

New member
یک فروشگاه شوهرفروشی درنیویرک.بازشده بود.که خانم ها میتوانستندبه آنجابروند و برای خود شوهری انتخاب کنند.
درتابلوی ورودی.فروشگاه.این مطالب نوشته شده بود;شما درطول عمرتان فقط یکبار میتوانید از اینجا دیدن کنید اینجا 4طبقه است شما میتوانید فقط یک محصول,ازیکی ازطبقات راانتخاب کنیدو نمیتوانید به طبقات پایین,برگردید.
خانومی وارد فروشگاه شد درطبقه اول روی تابلو.نوشته بود;این مردان شغل ثابت دارند بچه دوست دارند وخوش قیافه اند.بنظرش جالب می آید ولی تصمیم میگیرد وارد طبقه2بشود; درتابلو طبقه2:این مردان دارای شغل ثابت.دوستداربچه.خوش قیافه وخوش تیپ.وبه کارهای خانه علاقه مند.ولی اون خانوم.بازهم.تصمیم میگیرد به طبقه بالاتر برود
وارد طبقه3میشود روی تابلو طبقه3;این مردان دارای شغل ثابت.خوش برورو.دوستدار بچه.علاقمندبه کارهای خانه ورومانتیک اند. زن دیگرنمیتوانسته خودش کنترل کنه ولی تصمیم میگیردبه طبقه4برود
درتابلو طبقه4;شما بازدیدکننده
ازاین طبقه هستید اینجاهیچ مردی وجودندارد این طبقه فقط برای این است که ثابت کنیم زن ها رابه هیچ.وجه نمیتوان راضی نمود.ازبازدیدتان.ازفروشگاه شوهرسپاس گذاریم!!

Maryam.A

Well-known member
سلام، بچه ها اون مدل سایه روشنو پیدا کردم اما خودم امتحان نکردم
خیلی جذابه

mahsaa

New member
خواهر شوشو خخخخخ اله

ایشالا ایشالا

روجوو جان تبرییییییییییییییک ! انشاا.. خوشبخت بشن وانشاا.. قسمت خودت عزیزم :rose::rose::rose:

بالا