bioshimi93
New member
راستش من چون احتمالا از همتون بزرگترم تجربه ام یه ذره بیشتر از شماست.درست نیست با چند مورد بی فرهنگی بعضی ها این رو به همه آقایون نسبت بدیم.من معتقدم 70-80 درصد حفظ حرمت خانمها در جامعه به رفتار خودشون برمی گرده.من هم دوران دانشجویی نماینده بودم،هم پرستار بودم 12 شب در ماه شب کاری میرفتم،هم دو بار با خواهرم مکه رفتم و یکسال با خواهرم تنهایی تهران زندگی کردم، چادری هم نیستم، نمیگم خیلی دختر سنگین و باوقاری هستم،معمولیم. ولی سعی می کنم جوری رفتار کنم که آقایون جز از در احترام وارد نشن.حالا سالی یکی دوبار هم تو خیابون یکی از روی نادونی یا شیطنت یه متلکی بگه و بره ولی تو صدم ثانیه خودش میفهمه اشتباه کرده.اساتیدمون همه مثه پدر و برادر، خیلی مهربون و محترم،حالا یکی دوتاشون خیلی محترم نبودن ولی نمیشه به همه تعمیم داد،مریضهای اقا هم هر وقت واسه کاری بالا سرشون میرفتم که زیاد طول می کشید بندگان خدا یا صورتشون رو برمیگردوندن یا دستشون رو رو پیشانیشون میذاشتن که با من چشم تو چشم نشن. باز گاهی هم پیش اومد بعضی مریضهای جوون دستشون رو زیر سرشون بذارن و ژست بگیرنن و یه ربع به صورتت خیره شن، من میذاشتم به حساب بچه گیشون اونا هم دفعه دیگه تکرار نمی کردن. ما با رفتار خودمون می تونیم این رفتارهای نادرست رو تا حد زیادی مدیریت و حذف کنیم.
با این حرفتون موافقم
همه چیز بستگی به خودمون داره
از ماست که برماست