* پاتوق دخترا *

نظر شما درباره ادغام پاتوق دختر و پسر ....

• مجموع رای دهندگان
    0

bioshimi93

New member
راستش من چون احتمالا از همتون بزرگترم تجربه ام یه ذره بیشتر از شماست.درست نیست با چند مورد بی فرهنگی بعضی ها این رو به همه آقایون نسبت بدیم.من معتقدم 70-80 درصد حفظ حرمت خانمها در جامعه به رفتار خودشون برمی گرده.من هم دوران دانشجویی نماینده بودم،هم پرستار بودم 12 شب در ماه شب کاری میرفتم،هم دو بار با خواهرم مکه رفتم و یکسال با خواهرم تنهایی تهران زندگی کردم، چادری هم نیستم، نمیگم خیلی دختر سنگین و باوقاری هستم،معمولیم. ولی سعی می کنم جوری رفتار کنم که آقایون جز از در احترام وارد نشن.حالا سالی یکی دوبار هم تو خیابون یکی از روی نادونی یا شیطنت یه متلکی بگه و بره ولی تو صدم ثانیه خودش میفهمه اشتباه کرده.اساتیدمون همه مثه پدر و برادر، خیلی مهربون و محترم،حالا یکی دوتاشون خیلی محترم نبودن ولی نمیشه به همه تعمیم داد،مریضهای اقا هم هر وقت واسه کاری بالا سرشون میرفتم که زیاد طول می کشید بندگان خدا یا صورتشون رو برمیگردوندن یا دستشون رو رو پیشانیشون میذاشتن که با من چشم تو چشم نشن. باز گاهی هم پیش اومد بعضی مریضهای جوون دستشون رو زیر سرشون بذارن و ژست بگیرنن و یه ربع به صورتت خیره شن، من میذاشتم به حساب بچه گیشون اونا هم دفعه دیگه تکرار نمی کردن. ما با رفتار خودمون می تونیم این رفتارهای نادرست رو تا حد زیادی مدیریت و حذف کنیم.

با این حرفتون موافقم
همه چیز بستگی به خودمون داره
از ماست که برماست

biotechnologist

New member
من فکر میکردم شما پسرین اشتباه میکردم :1dco2x0p1lilzhfpg1t

شرمنده دیگه،خودم می خواستم هویتم مخفی باشه ظاهرا موفق بودم:ph34r-smiley: ولی به خاطر چند تا پست لو رفتم، دیگه بی خیال شدم. واسم فرقی نمی کنه، هویت مجازی من جنسیت نداره. اینجوری به همه می تونم کمک کنم.بچه ها هم راحتتر کمک میگیرن.:smiliess (6):

farzanee20

New member
فکر کنم از بدترین لحظات پدرها هم باشه:25r30wi: ولی طفلکیا دلشون نمیاد خوشی آدمو خراب کنن:tsimuzpzwoap1t9y3o7

ولی من فک میکنم اون لحظه برای پدرا هم بهترین لحظه ست...شاید قبلش یه کمی پول گرفتن ازشون سخت باشه ;-) ولی وقتی خوشحالی دخملشونو میبینن نمیتونن ناراحت باشن بس که خوبن همشون..♥♡♥

- - - Updated - - -

فکر کنم از بدترین لحظات پدرها هم باشه:25r30wi: ولی طفلکیا دلشون نمیاد خوشی آدمو خراب کنن:tsimuzpzwoap1t9y3o7

ولی من فک میکنم اون لحظه برای پدرا هم بهترین لحظه ست...شاید قبلش یه کمی پول گرفتن ازشون سخت باشه ;-) ولی وقتی خوشحالی دخملشونو میبینن نمیتونن ناراحت باشن بس که خوبن همشون..♥♡♥

mohana

Well-known member
سلاااام خانومای گل...روزتون شاد

12819773038988312541.jpg

شفق بانو

New member
شرمنده دیگه،خودم می خواستم هویتم مخفی باشه ظاهرا موفق بودم:ph34r-smiley: ولی به خاطر چند تا پست لو رفتم، دیگه بی خیال شدم. واسم فرقی نمی کنه، هویت مجازی من جنسیت نداره. اینجوری به همه می تونم کمک کنم.بچه ها هم راحتتر کمک میگیرن.:smiliess (6):
اجی من میدونستم دختر خانمی
حس کردم از همون اول .وقارت نشون می داد گلم
:riz304:
:rolleyessmileyanim:

شفق بانو

New member
سسسسسسسسسسسسسسسسسلام به اجیای گلم
خوبین همگی؟
هرسال این مواقع نمیدونم چرا قناعت پیشه میکنم و چیزی نمیخرم
فقط داداشام واسم هدیه میخرن منم همین طور فقط دوست دارم واسه اجیام و داداشام هدیه بگیرم.:thanks::bunnyearsmiley:

شفق بانو

New member
:riz303::riz303::riz303::riz303:پاتوق تکونی دیگه
دخترا خانمای گل و گلاب من تولد روجو جان نیستم . 1 فروردین فراموش نشه ،همیجا واسش تولد بگیرین ،اوکیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟

N@RVIN

Well-known member
:riz303::riz303::riz303::riz303:پاتوق تکونی دیگه
دخترا خانمای گل و گلاب من تولد روجو جان نیستم . 1 فروردین فراموش نشه ،همیجا واسش تولد بگیرین ،اوکیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟

اوهوم شفق جونی همینجا براش جشن میگیریم..گذاشته رفته روخو جاش خالیه

sara77

New member
دختر چیست؟؟؟

.
.
.
موجودی ست که..
فقط شیطونیاش به همه دنیامی ارزه!!!

baran71

New member
13921018000555_PhotoL.jpg

سلامممممممممممممممممممممممممم دوستاااااااااااااااااااااااااااان

گلمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

1383677503715368.jpg

sara77

New member
هـــــــــــــــــــی! پسری که کار امروزت بازی با دل دخترایمردمه...

ودیدن اشکاشون حس شاخ بودن بهت می ده..

فردا پدر خواهی شد !

اشک های دخترت کمرت را می شکند..

رونـاک

New member
دیگه این جمله از کاربرد افتاده که " مثل چشام بهش اعتماد دارم"
نه به چشمامون باید اعتماد کنیم نه به صورتهای زیبا:whistle:
هنر آرایش

28996685681216179985.jpg

30041022272644316279.jpg

63847840095159101060.jpg

sepid71

New member
دیگه این جمله از کاربرد افتاده که " مثل چشام بهش اعتماد دارم"
نه به چشمامون باید اعتماد کنیم نه به صورتهای زیبا:whistle:
هنر آرایش

28996685681216179985.jpg

30041022272644316279.jpg

63847840095159101060.jpg
این ارایش نیست این هنر گریم هستش.
چیزی ک از پس هرکسی بر نمیاد ... م. مگه تو گریم بلدی؟!

sepid71

New member
زن ها موجوداتی هستند که اگر دوستتان داشته باشند، فقط کافی ست وقتی اسمتان را صدا می زنند به جای "جانم" بگویید "بله"، تا بزنند زیر گریه!!... شما را به خدا این چیزها را بفهمید!

دل زن ها روزی هزار بار می لرزد و می ریزد و خالی می شود؛ شما را به مردانگی تان، وقتی بیخودی بهانه می گیرند، فقط

بغلشان کنید و برای هیچ چیز راه حل نشانشان ندهید

sepid71

New member
داستان خلقت زن:

خداوند گفت: "این مخلوق عظیم فقط یک عیب دارد!"

فرشته پرسید: "چه عیبی؟"

خداوند گفت:

"قدر خودش را نمی داند . . .!!

sepid71

New member
حـَــوّا ڪـﮧ بـُـغضـ ڪـُـنـَد

حتـّے اَگــَـر خــُـدا هـَمـ سیبــ بیــآوَرد

چیزے بـﮧ جـُـز گریـﮧ آرامـشـ نمےڪـُـنـَد

سیبـ هــایـَم را قــآیـم ڪنیـد

خـَـبـَرهــآے امـروز هـَمـﮧ شـوم بـودَنـد

مَـטּ حـَــوّاے پـُـر اَز بـُـغضـَـمـ ...

رونـاک

New member
این ارایش نیست این هنر گریم هستش.
چیزی ک از پس هرکسی بر نمیاد ... م. مگه تو گریم بلدی؟!

مطمئنی کسی از پس اینطور آرایشا بر نمیاد؟؟؟ ( فقط به توانایی های خودمون نگاه نکن:smilies-azardl (113)
عصرا یه سر برو تو خیابون میبینی دخترای ما چه آرایشگرا و گریمورای حرفه ای هستن:whistle::ad54ad:

بالا