ویژگی رشته ات چیه؟؟

nilam

New member
ویژگی رشته ما: کاردانی کاملا دخترونه...کارشناسی 90% دخترونه!!! رشته ی آسونیه، یه سرک به درسهای اکثر رشته های علوم پزشکی میکشه..مثلا کاردان چند پیشه حساب میشن...پژوهش و تحقیق تو کارشناسی خیلی مهمه...بازارکار کاردانیش نسبت به خیلی از رشته ها خوبه...اما کارشناسی هنوز بازار کار آنچنانی نداره(مخصوصا تو استان ما که مثل مجرما به ما نگاه میکنن!!!:(50):)... خیلی از گرایشهای کارشناسی ارشد بازار کار آنچنانی ندارن... در کل میشه گفت رشته ی خوبیه واسه کسایی که میخوان با زحمت کم وارد دانشگاه و بازار کار بشن...
مرسی ساحل از اطلاعاتت میشه بگی منظورت از اینکه مث مجرما بهتون نگاه میکنن چیه؟

ساحل

New member
مرسی ساحل از اطلاعاتت میشه بگی منظورت از اینکه مث مجرما بهتون نگاه میکنن چیه؟

هیچ حقی برامون قائل نیستن...تو آزمونای استخدامی هیچ جایگاهی نداریم..وقتی هم با مدرک کاردانی واسه ی پست کاردانی شرکت میکنیم در صورت قبولی نه تنها قبولیمون رو لغو میکنن متخلف هم حسابمون میکنن..تنها راهی که واسه ماهایی که دنبال استخدام شدنیم رفتن از استانه:whistle: البته فقط اینجا اینجوره!!! اینجا شدیدا کاردان سالاریه
:(50):

ne11833

New member
من که رشته پایه ام زیست شناسی گیاهی بوده و مطلقا علاقه ای به این رشته ندارم!
علت اینکه رفتم این رشته فقط صحبتهای یک خانوم گیاه شناس توی تلویزیون بود که روم تاثیر گذاشت ولی بعد که واردش شدم دیدم که زیاد به این رشته اون جور که باید بها داده نمیشه و هیچ استادی اون جور که باید ما رو علاقه مند نکرد و همینطور امکانات دانشگاه در زمینه گیاه شناسی فوق العاده کم بود.
هیچ وقت یادم نمیره که ما سر آز ژنتیک مجبورمون کردن لوبیا بشماریم و این تنها کار عملی بود که اونجا انجام دادیم!
تو کلاسمون همه اش 5 تا پسر بود...(کلا دخترها میان این رشته)
واسه همین برای ادامه تحصیل بیوشیمی بالینی رو انتخاب کردم که امیدوارم امسال قبول بشم:smilies-azardl (181

parsa90

New member
شنیدین میگن عشق چشم ادم رو کور میکنه
من اینقدر عاشق ایمنی ام که فقط میتونم بگم بهترینه وبرای همه طرفدارای این رشته ارزش زیادی قائلم
ایمنی جای پژوهش ورشد زیاد داره و گرایش های مختلف داره البته اگه به آدم فرصت شکوفایی بدن

eliii

New member
من دوست دارم گرایشای روانشناسی بالینی رو بدونم.
ملیسا کجاست؟
اینکه مقطع اولیه کارشناسی یه؟

سلام عزیزم. من روانشناسی بالینی خوندم و واقعا عاشق رشتمم . بالینی بالاترین گرایش تو روانشناسی . گرایش های دیگه عمومی ، صنعتی سازمانی، بالینی کودک و جدیدا روانشناسی سلامت و ورزش هم امده . بازار کار تو صنعتی سازمانی از همه درحال حاضر بهتره چون همه سازمانا استخدام میکنن و اما بالینی ، بالینی تو خارج از ایران عالیه در واقع روانپزشکی خیلی طرفدار نداره و در ایران کاملا برعکس روانشناسای بالینی کاملا در مورد اسیب شناسی و همه اختلالات رو میخونن ولی همه بیماران روانی پیش روانپزشک میرن . روانپزشکان بعد از تشخیص دارو تجویز میکنن درحالی که روانشناس بالینی بعد از تشخیص علت یابی میکنن و علت ایجاذ کنند بیماری رو درمان و حل میکنن . البته تو ایران ظلمی که در حق بالینی شده اینکه تو مقطع کارشناسی نمیتونن بیمارستان برن و از نزدیک ببینن . امیدوارم کامل و مفید جواب داده باشم بازم سوالی بود من هستم

arshade90

New member
خیلی سخت و پر طرفداره و به همین خاطر هم رقابت توش زیاده.متاسفانه تو ایران موقعیت شغلی قوی نداره.

ولی از اونجایی که رشته ی نو پاییه ..روز های خوشی در انتظارشه.

vb2

New member
خیلی سخت و پر طرفداره و به همین خاطر هم رقابت توش زیاده.متاسفانه تو ایران موقعیت شغلی قوی نداره.

ولی از اونجایی که رشته ی نو پاییه ..روز های خوشی در انتظارشه.
من خیلی دوس دارم

morteza

New member
سلام،رشته ما در یک جمله خود زندگیه و کلاً در مورد دنیای انسانه،منم به همین خاطر دوستش دارم چون به مسایلی میپردازه که تک تکِ آدمها توی زندگی باهاش درگیر هستن و برای تمام مراحل رشد انسان از نطفه تا مرگ حرف برای گفتن داره،خلاصه رشته ایی هستش گه سعی داره تمام ابعاد وجود انسان رو مورد بررسی و مطالعه قرار بده.اما تعریفِ روانشناسی بالینی که یکی از کاربردی ترین و محبوبترین گرایشای روانشناسیه شامل تشخیص و درمان ناراحتیهای روانی و اختلالات رفتاریه و بر خلاف باور عموم مختص به اشخاص به اصطلاح روانی نیست!!! (البته این اصطلاح از نظر علمی کاملاً غلطه!) و هر شخصِ سالمی با هر درجه از رشد روانی و شخصیتی میتونه از علم روانشناسی و همینطور از مراجعه به یک روانشناس خوب سود ببره! البته اینکه یکی ار دوستان گفتن:(روان شناسان بالینی بعد از تشخیص علت یابی میکنن سپس علت رو درمان میکنن )اشاره ای خاص به بعضی از رویکردها در این رشته کردن.رویکردهای خیلی متفاوتی در این رشته وجود داره که هر کدوم مبنای فلسفی خاصی دارن و نگاهشون به انسان متفاوته، از رفتارگرایی که انسان رو یک ماشین فرض میکنه تا وجود گرایی که نگاهی کاملاً فلسفی به انسان داره.چون اکثر دوستان اینجا خانم هستن اینم بگم که یک رویکرد بسیار جالب و تقریباً جدید در روان درمانی رویکرد فمینیست هست که مسایل سیاسی، تبعیضها و حقوق زنان رو هم در درمان لحاظ میکنه و خیلی جذابه..ببخشید اگر طولانی شد.

آخرین ویرایش:

karshenasgh

New member
ما کلاً بووووووووووووووووووووووووووووقیم!!! همین! نظر دیگه ای ندارم!............ :smiliess (13):

linum

New member
سلام. و اما داروسازی...
دوره تحصیلیش که قشنگ زجر کشت میکنن. بعد از فارغ التحصیلی حدود 90% بچه ها سر دو راهی میمونن که وارد بازار کار بشن یا ادامه بدن. ولی اکثرا اول راه اول و بعد از چند سال راه دوم رو انتخاب میکنن مثل من. مثل خیلی از رشته ها جایگاه داروسازم ناشناخته است. ورود به رشته تا جایی که میدونم 50 % دختر 50% پسر بوده. داروخونه؛ شرکت های دارویی، بیمارستان، امور دارویی شبکه های بهداشت نیاز به داروساز دارن. در رشته های نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی، فارماکوگنوزی، داروسازی سنتی، داروسازی هسته ای، داروسازی بالینی، فارماسیوتیکس، شیمی دارویی، فارماکولوژی، اخلاق پزشکی و چند رشته دیگه که الان اسمشون یادم نمیاد میشه تخصص گرفت. این رشته جون میده واسه کسی که به پزوهش علاقه داشته باشه

RBC!

New member
بچه ها کسی در مورد بازارکار رشته های توانبخشی خبر داره؟
توضیح کامل میخوام. با سرمایه اولیه.. بدون سرمایه اولیه..

nsj

New member
من خودم عاشق پژوهش هستم و میخواهم رشته باکتری رو ادامه بدم و بعدا به رشته ایمنی بروم . دوستان گرامی به من کمک کنید ببینم , من ارشد باکتری بخونم می تونم دکترای ایمنی برم یا اینکه خیلی سخت میشه رفت و باید از همین امسال برای ایمنی بخونم ؟

hirkania

New member
سلام
رشته ای که من میخوام ادامه بدم ژنتیک انسانی و اگه خدا بخواد دکتری ژنتیک پزشکی
در کل پیشگیری بهتر از درمان است که این علاقه من به این رشتس که خیلی دوست دارم که به ژن درمانی و تشخیص بیماری های ژنتیکی قبل از ایجاد اون بپردازم

mikhak s

New member
رشته گياه پزشكي كه اسمش با خودشه يه جورايي پزشك گياهان به حساب مياييم . هم دخترونه است هم پسرونه ، بازار كارش اصلا خوب نيست فقط كسايي كه علاقه به اين رشته دارن ادامه ميدن براي ارشد ودكترا. سم شناسي رشته ي خوبيه بازار كار خوبي داره دخترونه و پسرونه است. رشته ي آسوني نيست كسايي كه توي شيمي قوين تو اين رشته موفق ميشن.

بالا