وقتی یک بازرگان چینی ، ایرانیان را مغزگرد میخواند!

Taraa

Well-known member
مطلب زیر ترجمه ی متنی است از تجربیات تجارت یك بازرگان چینی که دروبلاگش تحت عنوان "مبحث بازاریابی موفق چینی و آموزش تجارت بازاریابان تازه کار چین" نوشته ا که به نظرم خواندنی و جالب آمد :

من تاجری بودم كه نماد شانس چین گره گشای زندگیم شد. هنگامی که نماد شانس چین را خریداری کردم (پاراوان تزئینی با طرح پاندا و بامبو)، بزرگترین پورسانت فروش سال 2010 خود را كسب كردم. آن هم در زمان افت شدید فروش در بازار و در زمانی كه قبل از آن برای پرداخت هزینه های تحصیل پسر بزرگم دچار سختی و مشکلات بسیار شده بودم.

در آن زمان فردی ایرانی تبار که خود را علیرضا معرفی می کرد برایم آدرس یک سایت ایرانی را ارسال نمود. این سایت اقدام به فروش دستگاه "ایربراش air brush" آرایشی تولید کشور امریکا را نموده بود. آدرس سایت را در اینترنت سرچ کردم. یک سایت فارسی زبان بدسلیقه بود، سایت را با ترجمه افتضاح گوگل ترجمه کردم. محصولات ایربراش سطح بالا با مارك تجاری آمریكائی "DIN AIR" امریکا را عرضه کرده بود.
مشتری ایرانی از من خواست تا محصولات این سایت را به صورت انبوه برایش کپی كنم و البته قبل از آن برایش برآورد هزینه کنم تا بتواند با آن رقابت کند. به او فهماندم که کپی برداری از این محصولات کار آسان و ارزانی نیست! و گفتم که شرکت ما تولید کننده پمپ های باد مینیاتوری است. وی اعلام کرد که مردم ایران محصولات مینیاتوری را ترجیح می دهند. به او گفتم: منظورم از پمپ باد مینیاتوری پمپی است كه برای محصولات آکواریوم و اکسیژن محلول در آب استفاده می شود و برای آبزیان آکواریوم آب شیرین و آب شور كاربرد دارد نه برای ایربراش آرایشی.

تاجر ایرانی پرسید: آیا پمپ باد شما باد تولید می کند؟ به او گفتم البته باد کم تولید می کند و حتی برای او با اکسپرس پست یک دستگاه نمونه ارسال کردم و او پس از دریافت از من خواست برای او 1000 عدد از آن دستگاه را به عنوان دستگاه برنزه بدن تغییر نام و ثبت سفارش دهم.
وقتی به او گفتم طبق قراردادهای تجاری باید روی دستگاه کلمه ماهی ثبت گردد، وی از من درخواست ثبت نام ترکیبی بدن ماهی را نمود. به او گفتم مردم کشورت معنی کلمه ماهی را نمی دانند؟ او پاسخ داد مردم ایران مغزشان گرد است و اسیر تبلیغات خوب هستند. اینگونه بود که اولین سری دستگاه باد آکواریوم با نام بدن ماهی! BODYFISH با درج كلمه ساخت بریتانیا (مثلا این دستگاه را بریتانیا ساخته بود) را به کشور دبی و از آنجا به ایران انتقال دادیم. درحالی که تقریبا مطمئن بودم این تجارت برای علیرضا ناکام خواهد بود و حتی قالب های شابلون را در انبار راکد بایگانی نمودیم.

در کمال ناباوری پس از گذشت 2 ماه علیرضا با کمپانی تماس و درخواست تولید مجدد 100.000 نسخه جدید داد! علیرضا یك سایت هم راه انداخت و تبلیغات در ماهواره را شروع كرد. تلویزیون و تبلیغات كارش را خوب انجام داد و مردم فارسی زبان را اسیر خرید پمپ بادهای 25 دلاری در قبال دستگاه برنزه کننده ایربراش کرد. علیرضا درآمد بسیاری برای خود و شرکت من كسب نمود. آن روز بود که نادانی ایرانی های فارسی زبان را با خانواده ام جشن گرفتیم و من هم به شما پیشنهاد می کنم در خصوص آغاز روابط تجاری بلند مدت و مذاکره ای مستقیم با آن کشور اقدام نمایید. از این رو که تجارت با مردمی که مغز گرد دارا هستند بسیار مفید است و امکان رشد مالی برای بازاریاب های فروش همه محصولات فعال می باشد.

با ارسال این متن برای هموطنان عزیزمان به آن ها بفهمانیم، هر آنچه در ماهواره پخش می شود و یا در اینترنت تبلیغ آن می شود و یا حتی در کتاب ها و مجلات چاپ می شود الزاما درست نیست! و هیچ ارزانی بی دلیل نیست! به راستی چرا باید یك نفر بتواند پمپ باد آکواریوم را به جای دستگاه ایربراش به مردم کشورمان قالب کنه! واقعا چرا؟!
چرا هنوز دمپائی و كفش برای بلند كردن قد را تبلیغ میكنند و فروش سرسام آوری هم دارد؟؟!! چرا هنوز كمربند لاغری را تبلیغ میكنند و برای خریدنش هجوم می آورند؟ چنانچه یكی از شركتها روزانه نزدیك به 1800 كمربند لاغری میفروشد و آمار فروش كلی آن در دو ماه اول عرضه كالا نزدیك به 300000 عدد بوده است! و چرا نباید مردم ایران حداقل به مفهوم و علت نام گذاری BODYFISH توجه کنند؟!

با اطلاع رسانی به سایر هموطنان از سوء استفاده و کلاهبرداری بیشتر جلوگیری کنیم

shima.p

New member
خوب اینکه توو بعضی چیزا دارن کلاه برداری میکنن که شکی نیس و بعضا خیلی تابلو هستن ولی کمربند لاغری رو موافق نیستم چون استفاده کردم و اصلا چرا راه دور میریم ساخت خود ایران هم هس شاندرمن.چون چیزی جز ویبره و تولید حرارت نیس که
البته اینم بگم که یه چیزایی هم راجع به اینکه میگن ویبره برا قسمت برست مضر هس هم شنیدم.ولی واسه شکم!!!!!

Taraa

Well-known member
تاثیری که برا کمربندای لاغری میگن یک درصد رژیم مناسب غذایی و فعالیت ،بخصوص پیاده روی، هست ، عوارضش بماند، پاره شدن بافتا و ... که فک کنم خودتون بدونید (مخصوصا برا افراد غیرورزشکار و بعضا مسن ترا که تراکم ماهیچه ایه کمی تو این محل دارن)

آخرین ویرایش:

shima.p

New member
عزیزم من خودم مربی ورزشی هستم ... خوب میدونم تاثیری که برا کمربندای لاغری میگن یک درصد رژیم مناسب غذایی و فعالیت ،بخصوص پیاده روی، هست ، عوارضش بماند، پاره شدن بافتا و ... که فک کنم خودتون بدونید (مخصوصا برا افراد غیرورزشکار و بعضا مسن ترا که تراکم ماهیچه ایه کمی تو این محل دارن)
به نظر من که مفید بود دیگه نمیدونم برای بقیه ی ادما شاید مضر باشه

MOHAMMAD.R

New member
یکی از اصلیترین مکانیسم های لاغری با کمربند تولید حرارت و تبخیر اب میان بافتی هستش نه سوزوندن چربی و در ظاهر شاید نتیجه بده(برا یه مدت محدود)ولی کمترین تاثیر اختلالات آب و الکترولیت ها ,اختلالات عصبیه..

QUOTE=shima.p;122370]خوب اینکه توو بعضی چیزا دارن کلاه برداری میکنن که شکی نیس و بعضا خیلی تابلو هستن ولی کمربند لاغری رو موافق نیستم چون استفاده کردم و اصلا چرا راه دور میریم ساخت خود ایران هم هس شاندرمن.چون چیزی جز ویبره و تولید حرارت نیس که
البته اینم بگم که یه چیزایی هم راجع به اینکه میگن ویبره برا قسمت برست مضر هس هم شنیدم.ولی واسه شکم!!!!![/QUOTE]

shima.p

New member
یکی از اصلیترین مکانیسم های لاغری با کمربند تولید حرارت و تبخیر اب میان بافتی هستش نه سوزوندن چربی و در ظاهر شاید نتیجه بده(برا یه مدت محدود)ولی کمترین تاثیر اختلالات آب و الکترولیت ها ,اختلالات عصبیه..
[/quote]

اوووووووووووووووووو محمد جان سخت میگیریااااا.شاید این عوارضی که گفتی واسه کسی که 2 تن چربی دور شکمشه به وجود بیاد ولی واسه کسایی مثه من که 2 روز قبله مهمونی میخوان فقط 2 سانت ناقابل کم بشه از دور شکم اونم فقط واسه اینکه لباس بهتر به ادم بیاد نه اینکه لاغر بشیم فک نکنم اختلالات ابو الکترولیت و عصبی به وجود بیاد!!
به نظر تو میتونه واسه 2 سانت هم به وجود بیاد؟

MOHAMMAD.R

New member

اخه روی اون کمربند که درجه بندی نمیکنن و تو اون مدت زمانی که میزاری کار خودشو میکنه شما باید تعادل بدنتو نسبت به وزن خودت بسنجی قطعا استانه ی اسیب پذیریتونم با کسی که دو تن چربی داره فرق میکنه...
حالا اگه فقط واسه مهمونیه فکر میکنم گن ساده بهتر باشه هرچند شاید استفادش اذیت کنه و خوشایند نباشهsize]
[/size]

shima.p

New member

اخه روی اون کمربند که درجه بندی نمیکنن و تو اون مدت زمانی که میزاری کار خودشو میکنه شما باید تعادل بدنتو نسبت به وزن خودت بسنجی قطعا استانه ی اسیب پذیریتونم با کسی که دو تن چربی داره فرق میکنه...
حالا اگه فقط واسه مهمونیه فکر میکنم گن ساده بهتر باشه هرچند شاید استفادش اذیت کنه و خوشایند نباشهsize]
[/size]
محمد آقا یه چیزی میگیااااااااااا
معلومه که گن باید باشه.مگه میشه خانومی چه چاق چه لاغر از گن استفاده نکنه؟؟فک نکنم
ولی کلا اینکه استفاده از کمربند لاغری تهاجمی هستش رو قبول دارم.
مرسی از جوابی که دادی

Taraa

Well-known member
همیشه ورزش کن و تغذیه مناسب داشته باش، هیچوقت نیاز به گن و کمربند پیدا نمیکنی، البته برا الان نمیگم چون احتمالا الان خوبی ... برا آینده

توصیه های ورزشی و تغذیه ای را جدی بگیرید ... حتی شما شیمای عزیز (با بابابرقی نشست و برخاست کردم روم اثر گذاشته )

آخرین ویرایش:

shima.p

New member
خوشبحال خودم که همه جا اسپرت میپرم ... ولی توصیه های ورزشی و تغذیه ای را جدی بگیرید ... حتی شما شیمای عزیز (با بابابرقی نشست و برخاست کردم روم اثر گذاشته )

همیشه ورزش کن و تغذیه مناسب داشته باش، هیچوقت نیاز به گن و کمربند پیدا نمیکنی، البته برا الان نمیگم چون مطمئنم الان خوبی ... برا آینده

خوب تارا جون باید بگم راس میگی ورزش و تغذیه مناسب خیلی خوبه.من جدیدا خیلی به خودم حساس شدم و با اینکه میدونم کاملا الان توو تعادل هستم و شاید وزنم کم هم باشه ولی همش خودمو با مدل ها مقایسه میکنم دوس دارم مثه اونا باشه استیلم.لاغره لاغر ولی چه کنم با نخوردن نمیشه.مامانم میگه اونا توو تی وی خوب دیده میشن توو واقعیت حال به هم زن میشن.آره؟البته اینو از تو چون مربی هستی میپرسم!

Taraa

Well-known member
خوب تارا جون باید بگم راس میگی ورزش و تغذیه مناسب خیلی خوبه.من جدیدا خیلی به خودم حساس شدم و با اینکه میدونم کاملا الان توو تعادل هستم و شاید وزنم کم هم باشه ولی همش خودمو با مدل ها مقایسه میکنم دوس دارم مثه اونا باشه استیلم.لاغره لاغر ولی چه کنم با نخوردن نمیشه.مامانم میگه اونا توو تی وی خوب دیده میشن توو واقعیت حال به هم زن میشن.آره؟البته اینو از تو چون مربی هستی میپرسم!

آره خوب صددرصد اون چیزی که تو رسانه ها نشون داده میشه با واقعیت تفاوت زیادی داره ....مامانت درست میگن ... جدیدا خیلی تو نت چهره و اندام واقعی این مدلا و بازیگرا رو گذاشتن (تحت عنوان جادوی آرایش و جادوی فتوشاپ و جادوهای هزار تا ترفند دیگه که ما اصلا اسمشم نمیدونیم) ولی رسیدن به یه اندام زیبا زیاد سخت نیست و به نظر من هزینه چندانی نمیخواد ولی بازه زمانی نسبتا زیادی نیاز داره ... البته بستگی به استعداد بدنی خود شخص هم داره ...

من زیاد تو زیبایی اندام سررشته ندارم، رزمی و بدنسازی رزمی کارمه، ولی خوب یه خورده بصورت تجربی راجع به زیباییم متوجه شدم .... هستن مربیایی که زیبایی اندام کار میکنن ... بگرد یه باتجربه و دلسوزشو پیدا کن ، دیگه خودش رات میندازه ، بعد از یه مدت خودت کاملا همه چی دستت میاد

shima.p

New member
آره خوب صددرصد اون چیزی که تو رسانه ها نشون داده میشه با واقعیت تفاوت زیادی داره ....مامانت درست میگن ... جدیدا خیلی تو نت چهره و اندام واقعی این مدلا و بازیگرا رو گذاشتن (تحت عنوان جادوی آرایش و جادوی فتوشاپ و جادوهای هزار تا ترفند دیگه که ما اصلا اسمشم نمیدونیم) ولی رسیدن به یه اندام زیبا زیاد سخت نیست و به نظر من هزینه چندانی نمیخواد ولی بازه زمانی نسبتا زیادی نیاز داره ... البته بستگی به استعداد بدنی خود شخص هم داره ...

من زیاد تو زیبایی اندام سررشته ندارم، رزمی و بدنسازی رزمی کارمه، ولی خوب یه خورده بصورت تجربی راجع به زیباییم متوجه شدم .... هستن مربیایی که زیبایی اندام کار میکنن ... بگرد یه باتجربه و دلسوزشو پیدا کن ، دیگه خودش رات میندازه ، بعد از یه مدت خودت کاملا همه چی دستت میاد
البته قبل از اینها باید آدم وقتشو داشته باشه من که عمرا بتونم برم باشگاه یعنی وقتشو ندارم.در کل من انقد همه چیزو سخت میگیرم که نگو.آخرش معده م سوراخ میشه از بس بی برنامه هستم.ایشالا بعدنا که وقتم بیشتر شد میرم باشگاه
ای خدا چی میشد.........
ممنون تارا جون

Taraa

Well-known member
حالا من یه سوال دارم، هر کی میدونه جواب بده:

یه بار رفتم نمایشگاه یکی از غرفه ها یه دستگاه رو تبلیغ میکرد که میگفت گونه سازه ... من به این چیزا علاقه ندارم ولی کنجکاو شدم ببینم مکانیسمش چطوریه؟
کارشناسش گفت که این آبهای سلولی و میانبافتی رو تو قسمت گونه جمع میکنه و باعث حجمیم شدنش میشه، بعدم چن قطره آب انداخت رو سطح دستگاه و روشنش کرد که به خاطر لرزشش اون قطره ها تو یه نقطه بهم رسیدن و شدن یه قطره بزرگ .... ولی خوب بنظر من خیـــــــلی مسخره اومد .... یعنی توجیه و توضیحش برام قانع کننده نبود ... بعدشم یاد همین کمربندای لاغری افتادم.

حالا کی میدونه فرق بین عملکرد این دوتا دستگاه چیه؟ من آخر نفهمیدم ویبره و لرزش باعث افزایش حجم میشه یا کاهش حجم!

آخرین ویرایش:

Persian-Masoud

New member
خب خدارو شکر با توجه به همت مسئولین محترم و سخت کوش مملکت به مستعمره کشور چین تبدیل شدیم! :thumbsupsmileyanim::applause:

MOHAMMAD.R

New member

کمربندای لاغری علاوه بر لرزش تولید حرارت میکنن که اصل کارشونم طبق همین حرارته که باعث تبخیر آب بدنو..

ولی ماساژور صورت فقط لرزش هستش بدون تولید حرارت(البته تا جای که من ازشون سراغ دارم)که فقط فایده ی کوتاه مدتش زیاد کردنه جریانه خون اون ناحیه میتونه باشه که این کارو میشه با نرمشهای دستی هم انجام داد و به نظرم وسیله ی جالبی نیست به قول گفتنیا گوله پوله..
عمرا نمیشه آب میان بافتی رو با ماساژ یه قسمت صورت نگه داشت ,هموستاز بدن عمرن چنین اجازه ای رو نمیده..

بالا