پیغام شخصی............
elham2012 New member 2013-12-30 #22 نوتر گفت: وقتی وارد انجمن میشیم اون بالا نوشته جهت اطلاع شما..... شما خودتون دوست دارید وقتی وارد انجمن میشید کدوم یک از این موارد رو ببینید؟ میدونم شاید همه بگن همشون! ولی خوو کدوماشو بیشتر؟؟. . . . . . . کلیک کنید تا باز شود... مدل همین عکسی که اینجا گذاشتین خهلیییییی خوب میشه عاغانوتر..خخخخ کلا پ خ..و پ ب ..رو بیشتر دوست میداریم.
نوتر گفت: وقتی وارد انجمن میشیم اون بالا نوشته جهت اطلاع شما..... شما خودتون دوست دارید وقتی وارد انجمن میشید کدوم یک از این موارد رو ببینید؟ میدونم شاید همه بگن همشون! ولی خوو کدوماشو بیشتر؟؟. . . . . . . کلیک کنید تا باز شود... مدل همین عکسی که اینجا گذاشتین خهلیییییی خوب میشه عاغانوتر..خخخخ کلا پ خ..و پ ب ..رو بیشتر دوست میداریم.
shiva3322 New member 2013-12-30 #23 رتبه نظر خوشحالم میکنه درخواست دوستی لایک پ خ بندرت دارم اونم که توش خبر بدی هس 90 درصد استرس میگیرم از پیغامم باز هم که محرومم:image170:
رتبه نظر خوشحالم میکنه درخواست دوستی لایک پ خ بندرت دارم اونم که توش خبر بدی هس 90 درصد استرس میگیرم از پیغامم باز هم که محرومم:image170:
pashmak New member 2013-12-30 #24 اول پیغام شخصی بعد بازدید کننده بعد درخاست دوستی بعد رتبه نظر اخرش اگه حسش بود لایک
ketabsabz Well-known member 2013-12-30 #26 نوتر گفت: وقتی وارد انجمن میشیم اون بالا نوشته جهت اطلاع شما..... شما خودتون دوست دارید وقتی وارد انجمن میشید کدوم یک از این موارد رو ببینید؟ میدونم شاید همه بگن همشون! ولی خوو کدوماشو بیشتر؟؟. . . . . . . کلیک کنید تا باز شود... اول پیغام شخصی رتبه نظر درخواست دوستی لایک ریسیو پیام بازدید کننده
نوتر گفت: وقتی وارد انجمن میشیم اون بالا نوشته جهت اطلاع شما..... شما خودتون دوست دارید وقتی وارد انجمن میشید کدوم یک از این موارد رو ببینید؟ میدونم شاید همه بگن همشون! ولی خوو کدوماشو بیشتر؟؟. . . . . . . کلیک کنید تا باز شود... اول پیغام شخصی رتبه نظر درخواست دوستی لایک ریسیو پیام بازدید کننده
ZOT New member 2013-12-30 #27 نوتر گفت: وقتی وارد انجمن میشیم اون بالا نوشته جهت اطلاع شما..... شما خودتون دوست دارید وقتی وارد انجمن میشید کدوم یک از این موارد رو ببینید؟ میدونم شاید همه بگن همشون! ولی خوو کدوماشو بیشتر؟؟. . . . . . . کلیک کنید تا باز شود... می خواستم یه بار این تاپیک رو بزنم ها! یادم رفت! ههههههه پیغام باشه خوبه! البته رتبه هم بد نمی باشد!
نوتر گفت: وقتی وارد انجمن میشیم اون بالا نوشته جهت اطلاع شما..... شما خودتون دوست دارید وقتی وارد انجمن میشید کدوم یک از این موارد رو ببینید؟ میدونم شاید همه بگن همشون! ولی خوو کدوماشو بیشتر؟؟. . . . . . . کلیک کنید تا باز شود... می خواستم یه بار این تاپیک رو بزنم ها! یادم رفت! ههههههه پیغام باشه خوبه! البته رتبه هم بد نمی باشد!
فاطمه احمدی New member 2013-12-30 #28 منم لایک ریسیود و پیام خصوصی.اینارو میبینم اینجوری میشم:4d564ad6:
mohana Well-known member 2013-12-31 #31 مهم نیست چی باشه...مهم اینه که از کی باشه...از اینکه دوستام به یادمن خوشحال میشم..حالا هرچی باشه:riz304:
مهم نیست چی باشه...مهم اینه که از کی باشه...از اینکه دوستام به یادمن خوشحال میشم..حالا هرچی باشه:riz304:
bioshimi93 New member 2013-12-31 #32 mohana گفت: مهم نیست چی باشه...مهم اینه که از کی باشه...از اینکه دوستام به یادمن خوشحال میشم..حالا هرچی باشه:riz304: کلیک کنید تا باز شود... آره مهنا جون بعضی وقتا که حتی یه لایک هم نداشته باشی ناراحت میشی. اسپم نشه حالا:اول دوست دارم پیغام خصوصی رو ببینم.
mohana گفت: مهم نیست چی باشه...مهم اینه که از کی باشه...از اینکه دوستام به یادمن خوشحال میشم..حالا هرچی باشه:riz304: کلیک کنید تا باز شود... آره مهنا جون بعضی وقتا که حتی یه لایک هم نداشته باشی ناراحت میشی. اسپم نشه حالا:اول دوست دارم پیغام خصوصی رو ببینم.
منتظر 67 New member 2013-12-31 #35 پ.خ بعدش پیغام بازدیدکنندگان بعد درخواست دوستی رتبه نظر و لایک درکل دوست دارم اون بالا یه عدد ببینم حس خوبیه دیگه.....
پ.خ بعدش پیغام بازدیدکنندگان بعد درخواست دوستی رتبه نظر و لایک درکل دوست دارم اون بالا یه عدد ببینم حس خوبیه دیگه.....
nanaz New member 2014-01-08 #36 یکی هستن واسه همشون کنجکاوم زود ببینم ، ولی اگه همه همزمان باشن به ترتیب زیر بازشون میکنم. درخواست دوستی، پ خ ، پیغام بازدید کنندگان ، رتبه نظر، لایک.
یکی هستن واسه همشون کنجکاوم زود ببینم ، ولی اگه همه همزمان باشن به ترتیب زیر بازشون میکنم. درخواست دوستی، پ خ ، پیغام بازدید کنندگان ، رتبه نظر، لایک.