وقتي زنان گريه مي كنند مردان چه حسي دارند؟

fzare

New member
من وقتي واقعا ناراحت يا احساساتي بشم حتي بدون پلك زدن اشك ميريزم...
گريه كردن پيش كسايي كه دوستشون دارم برام آرامش بخشه!

شفيع

Well-known member
من وقتي واقعا ناراحت يا احساساتي بشم حتي بدون پلك زدن اشك ميريزم...
گريه كردن پيش كسايي كه دوستشون دارم برام آرامش بخشه!

بنظرت اشك ريختن بخاطر ضعفته يا ضعف استدلالته؟

fzare

New member
بنظرت اشك ريختن بخاطر ضعفته يا ضعف استدلالته؟

نه,اصلا بخاطر ضعف نیست,,,
معمولا خانما قویترین احساساتشون رو به صورت گریه نشون میدن
,,,البته من اینجوریم,,,,
این اشتباه بزرگیه که شما فکر میکنید ما خانما بخاطر ضعف گریه میکنیم....

..RANA..

New member

گریه زن از بی منطق برخورد کردنش با مسائله! :bunnyearsmiley::tsimuzpzwoap1t9y3o7
یه جورایی همون ضعف استدلاله که شما شفیع خان میگین!

خخخخخخخخخخ... اتتتتتفاقا اصلنم اینطوری نیس ... توی روانشناسی هست آدمایی که خودشونو قویتر و محکم تر می خوان نشون بدن اتفاقا از همه ضعیفتر هستن.... دخترا قدرت بروز احساسات رو دارن ، چیزی که پسر ها از ابتدای تاریخ نداشتن .....

ps2020

New member

خخخخخخخخخخ... اتتتتتفاقا اصلنم اینطوری نیس ... توی روانشناسی هست آدمایی که خودشونو قویتر و محکم تر می خوان نشون بدن اتفاقا از همه ضعیفتر هستن.... دخترا قدرت بروز احساسات رو دارن ، چیزی که پسر ها از ابتدای تاریخ نداشتن .....

من و شفیع خان نگفتیم قوی و ضعیف و احساسات و .... / ما گفتیم ضعف استدلال و بی منطق بودن در برخورد با مسائل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بله !
اگه یک زن در برخورد با مسائل با منطق برخورد کنه =>
1:اگه حق با خودش باشه که دلیلی واسه گریه نداره
2:اگه حق با طرف باشه بازم چون با استدلال و منطق فکر کرده پس باز هم جایی واسه گریه نیست!!!!

ps2020

New member
سایر گریه کردن ها هم مث دوری و فوت و این چیزا ، هم در زن هست هم در مرد ولی به خاطر مسائل پزشکی و روان شناسی همه میدونیم در زنان بیشتره............

parnian24

New member
بعضي گريه ها حكم اشك تمساح رو داره...بعضيا گريه ميكنن كه بگن نگا!تو منو چقد ناراحت كردي؟ولي من هيچ وقت كاري نكردم يا حرفي نزدم كه اشك تو در بياد...
در حالي كه آدمايي هم هستن كه وقتي خيلي ناراحت ميشن نميتونن اشك بريزن...نميتونن درست احساساتشون رو نشون بدن!احساس دارن قلب دارن ولي مهارت نشون دادن احساسشونو ندارن طفلكي ها
در اين مورد گريه براي اينه كه يكي حق رو به جانب خودش بده و با استفاده از اين نقطه ضعف طرف كه نميتونه گريه كنه بهش بخواد كه ثابت كنه كه تو احساس نداري .تو نميفهمي.تو باعث آزار من ميشي در حالي كه من تو رو اذيت نميكنم.من خوبم ولي تو بي رحم و بي ملاحظه اي

شفيع

Well-known member
بعضي گريه ها حكم اشك تمساح رو داره...بعضيا گريه ميكنن كه بگن نگا!تو منو چقد ناراحت كردي؟ولي من هيچ وقت كاري نكردم يا حرفي نزدم كه اشك تو در بياد...
در حالي كه آدمايي هم هستن كه وقتي خيلي ناراحت ميشن نميتونن اشك بريزن...نميتونن درست احساساتشون رو نشون بدن!احساس دارن قلب دارن ولي مهارت نشون دادن احساسشونو ندارن طفلكي ها
در اين مورد گريه براي اينه كه يكي حق رو به جانب خودش بده و با استفاده از اين نقطه ضعف طرف كه نميتونه گريه كنه بهش بخواد كه ثابت كنه كه تو احساس نداري .تو نميفهمي.تو باعث آزار من ميشي در حالي كه من تو رو اذيت نميكنم.من خوبم ولي تو بي رحم و بي ملاحظه اي

فرشته منظورت اينه با گريه ميخوان امتياز بگيرن؟

شفيع

Well-known member
نه,اصلا بخاطر ضعف نیست,,,
معمولا خانما قویترین احساساتشون رو به صورت گریه نشون میدن
,,,البته من اینجوریم,,,,
این اشتباه بزرگیه که شما فکر میکنید ما خانما بخاطر ضعف گریه میکنیم....

جملم رو خوب خونده باشي متوجه ميشي كه سوالي بوده عزيزم.

شفيع

Well-known member

رعنا جان پسرها هم قدرت ابراز احساسات رو دارن اما اين رو بدون كه عرف جامعه ما متاسفانه جوريه كه مرد نبايد گريه كنه و حتي در مراسم سوگواري عزيزان هم ميبيني مردا فقط به عنوان حامي و كسي كه اروم ميكنه ديگرونو ظاهر ميشه.مردها بيشتر گريه هاشون درونيه

شفيع

Well-known member
من و شفیع خان نگفتیم قوی و ضعیف و احساسات و .... / ما گفتیم ضعف استدلال و بی منطق بودن در برخورد با مسائل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بله !
اگه یک زن در برخورد با مسائل با منطق برخورد کنه =>
1:اگه حق با خودش باشه که دلیلی واسه گریه نداره
2:اگه حق با طرف باشه بازم چون با استدلال و منطق فکر کرده پس باز هم جایی واسه گریه نیست!!!!

دقيقا منظورمم همين آفرين كامل و بي نقص

- - - Updated - - -

بعله!معادلش از زبون شما روانشناسا پس اينه!

معدلش از زبون ما اينه!!!!!!!!!!!!!!!!نه عزيزم اين معادل اينترنشناليشه

parnian24

New member
قدرت بروز احساسات مرد و زن نداره.همين طور كه بعضي مردها قدرت بروز احساساتشون رو دارن بعضي ها ندارن .زنها هم ميتونن اين قدرت رو داشته باشن يا نداشته باشن

شفيع

Well-known member
قدرت بروز احساسات مرد و زن نداره.همين طور كه بعضي مردها قدرت بروز احساساتشون رو دارن بعضي ها ندارن .زنها هم ميتونن اين قدرت رو داشته باشن يا نداشته باشن

من ميگم زنها در بيشتر مواقع حق هم باهاشونه اما قدرت بيانشونو ندارن نميتونن بگن زودي ميبيني اشكشون در اومد و مرد هم ك فك ميكنه حق با اونه ميبيني دور ور ميداره

mehrshad.namdar

New member
خوب خانوما براي بيان احساسات كريه ميكنن مردا هم همينطور. البته عاغايون جون احساساتشون كمتره و غرورصون بيشتره كمتر هم ديده ميشه كريه كنن! بايد ديد اون احساسي كه منجر به كريه شده جيه و واكنش صحيح در موردش نشون داد. كاهي كريه نشون دهنده يك اتفاق ناجوره كه بايد دلداري داد كاهي بخاطر سختي كاره كه بايد قوت قلب داد كاهي اشك الكيه كه بايد زياد توجه نكرد تا طرف بفهمه اين راحش نيست كاهي بخاطر كار بدي هست كه عاغايون انجام دادند كه بايد خودمون رو اصلاح كنيم تا باعث رنجش كسي نشيم

شفيع

Well-known member
خوب خانوما براي بيان احساسات كريه ميكنن مردا هم همينطور. البته عاغايون جون احساساتشون كمتره و غرورصون بيشتره كمتر هم ديده ميشه كريه كنن! بايد ديد اون احساسي كه منجر به كريه شده جيه و واكنش صحيح در موردش نشون داد. كاهي كريه نشون دهنده يك اتفاق ناجوره كه بايد دلداري داد كاهي بخاطر سختي كاره كه بايد قوت قلب داد كاهي اشك الكيه كه بايد زياد توجه نكرد تا طرف بفهمه اين راحش نيست كاهي بخاطر كار بدي هست كه عاغايون انجام دادند كه بايد خودمون رو اصلاح كنيم تا باعث رنجش كسي نشيم

مطمئني اقايون احساساتشون كمتره وغرورشون بيشتر؟

بالا