وقتي دلت از كسي ميشكنه چكار ميكني؟!

jeghele68

New member
سلام دوستان.خوبين؟اگه دلتون بشكنه چكار ميكنين؟اون شخص ميتونه يكي از اعضاي خانواده يا يك عزيز.يك دوست يا عشقتون باشه!!!!!!!!!!

s861276

New member
برای من خیلی پیش اومده که کسی دلم رو شکسته باشه ولی در اغلب موارد میگذرم .... البته منظورم از گذشتن این هست که تلافی نمیکنم و همه چی رو میسپارم به خدا ...... ولی جوری هم رفتار نمیکنم که طرف منو احمق فرض کنه و هر جور دوست داره باهام رفتار کنه ........

ولی اگه کار طرف مقابل خیلی بد باشه یا رابطم رو باهاش محدود میکنم یا کلا قطع رابطه میکنم .... ولی تا حالا کار بد کسی رو تلافی نکردم ....

farzad.lab

مدیر بخش
مهمولا منم تلافی نمیکنم ... همون قطع رابطه گزینه بهتریه

sahar-a

New member
من اگه اعضای خانوادم باشه، باهاش حرف نمی‌زنم( مدتش بستگی به رفتار طرف مقابل داره) اما در دلم می‌بخشمش.
اگه دوست یا کس دیگه باشه، بستگی به این داره که چیکار کرده که دلم بشکنه.!!!! اگه عمدا باشه، روابطم رو باهاش قطع می‌کنم و نمی‌بخشمش( مگر به ندرت) اما اگه سهوا باشه، فقط یه مدت باهاش حرف نمی‌زنم تا وقتی که ازم معذرت خواهی کنه!!!
من کلا آدم کینه ای نیستم و بعد از یه مدت همه چیزو فراموش می‌کنم!!!

Artmis.a

New member
بجز پدر و مادرم(باهاشون حرف نمیزنم مدت زیادی) دیگه منو نمیبینه همین
کنار گذاشته میشه...چرا باید لحظات زندگیمو صرف چنین فردی کنم؟!
تجربه نشون داده کسی که یه بار بتونه دلتو بشکنه باز هم اینکارو میکنه.

mohana

Well-known member
بله شده......شاید ببخشمش.....ولی دیگه برام شخص خاصی نیس...میشه ی آدم عادی..البته این برای دوست یا آشناست...نه خانواده م

Delaram92

New member
اگه یه دوست ازعمد دلمو بشکونه هیچ وقت یادم نمیره تو دلم همیشه ازش متنفرم اما اگه از قصد نباشه میبخشمش اما دیگه اون رابطه ی قبلیو باهاش ندارم.من خیلی دل نازکم واسه هر چیزی دلم می شکنه اما بعضی وقتا ترجیح میدم هم اون فرد رو و هم کارشو فراموش کنم.

rahele.t

New member
منم مثل بعضی دوستان با اعضای خونوادم که نمیتونم کاملا قطع رابطه کنم فقط یه مدت باهاش نه حرف میزنم نه بهش اهمیت میدم. ولی دوستام اگه غیر عمد اینکارو کنن و من بتونم دلیلشونو درک کنم (یعنی بدونم منطقیه) میبخشمشون و سعی میکنم مثل قبل باشم. در غیر اینصورت چه عمد چه غیر عمد رابطمو قطع میکنم. البته میبخشمشون ولی نمیتونم فراموش کنم.

بانو

New member
من میبخشم . ولی دیگه از دلم و زندگیم پاکش میکنم :dadad4:
البته به غیر اعضای خانوادم

آخرین ویرایش:

SAMIN66

New member
اگر كسي دلمو بشكن ميبخشمش ولي اين كارشو فراموش نميكنم چون نميتونم چيزيرو فراموش كنم

zohreh22

New member
میبخشم...

سه تا نقطه فقط بابت این بود که موقع ارسال نظر انجمن پیغام داد: نوشته شما بسیار کوتاه است .طول نوشته باید حداقل 10حرف باشد

آره دیگه!!!!!!!!!!!!.

zErOOn3

Well-known member
سلام دوستان.خوبين؟اگه دلتون بشكنه چكار ميكنين؟اون شخص ميتونه يكي از اعضاي خانواده يا يك عزيز.يك دوست يا عشقتون باشه!!!!!!!!!!

سلام /...

باهــاش کنــار مییاییــم همیــن /... (البتــه کار سختیــه _ یه جوری تا می کنیــم دیگه)

به ترفــ مقابل هم یه فرصت دیگه می دیــم /... حتمــا /... ( یادتونه که مــا همه انسانیـــم)

دیشبــ فیلم کتاب قانون رو دیدیــم /... با حال بود /...

می گفتـــ : اگه با یه مسلمونی قهــر کنیــم ; بیشتر از سه روز تول بکشه ; از دیــن خارج می شیــم /...

فیلم خوبی بود باملام /... (فرهنگ ــشون آلــی بود)

دلمون به حال خودمون سوختــ /... هم فرهنگ غنی خانم تازه مسلمون شده , هم دس پختشون و... (اشعــار خوبی ام می گفتــن)

را30 تا یادمون نرفتــه یه جمله 8 کـــ میگه :

دنیـــا دو روزــه /...

GoOoD GoOoD

mbamari

Member
مرد عقربی را دید که درون آب دست و پا میزند. او خواست عقرب را نجات دهد.
اما عقرب انگشتش را نیش زد،مرد باز سعی کرد عقرب را نجات دهد،اما باز دستش
را نیش زد.رهگذری او را دید پرسید: چرا عقربی را که نیشت میزند نجات میدهی؟
مرد گفت:
این طبیعت عقرب است که نیش بزند ولی طبیعت من این است که محبت کنم، طبیعت من پیروز است بر طبیعت عقرب

mahsa.

New member
دوهفته میرم تو لاک خودم باهاش حرف نمیزنم البته نه اینکه قهر کنم نه........ اگه انجمنی باشه لایکش نمیکنم ...........بعد دو هفته برمیگردم رو روال عادی.

mahnam

New member
دوهفته میرم تو لاک خودم باهاش حرف نمیزنم البته نه اینکه قهر کنم نه........ اگه انجمنی باشه لایکش نمیکنم ...........بعد دو هفته برمیگردم رو روال عادی.

واااای مهساااایی ! خیلی وقته پستای منو لایک نمی کنی
نکنه؟؟!!! :14:

ketabsabz

Well-known member
بستگی داره کی باشه ، اگه از اعضای خونواده باشه (مامان و بابا ) ناراحت میشم اما قطعا میبخشم ، اگه خواهرم باشه ی مدت باهاش نمیحرفم اما بعدش زودی یادم میره ک چیکار کرده و میبخشمش ،
اگه کسی باشه ک خیلی دوسش دارم( غیر از اعضای خونواده ) خب خیلی خیلی از دستش ناراحت میشم گریم میگیره و با خودم فکر میکنم ک چرا با من این کارو کرد؟؟؟؟ اگه جوابی نیافتم و کارش بی دلیل باشه سعی میکنم مهرشو از دلم بیرون کنم ، بعد میسپرم ب زمان بخشیدنش رو ، اصولا آدمی ام ک دوس ندارم قلبم با نامهربونی و کینه از آدما سخت و سنگی بشه .

leyla-h

New member
خیلی دلخور میشم ولی سعی میکنم فراموش کنم ولی این به معنی بخشش نیست راستش من مسائل زود یادم نمیره.... تا یه مدتی نسبت به طرف بی تفاوت میشم انگار که وجود خارجی نداره.

بالا