وقتي دلتون ميگيره كسيو داريد براش دردو دل كنيد؟

parsa90

New member
آره شهرام من همیشه طبق چیزی که تجربه دارم حرف میزنم
هروقت به دوستت نیاز داری نیست
این برای من عین قانون سوم نیوتن اثبات شده ولی مثل این قانون واسم نمیشه اصلا کلا قانون نیوتن رو بردم زیر سوال:smiliess (11):

shahram25

New member
آره شهرام من همیشه طبق چیزی که تجربه دارم حرف میزنم
هروقت به دوستت نیاز داری نیست
این برای من عین قانون سوم نیوتن اثبات شده ولی مثل این قانون واسم نمیشه اصلا کلا قانون نیوتن رو بردم زیر سوال:smiliess (11):
پارسا جان تو خودن براي دوستات يه تكيه گاه هستي؟دوستات ميتونن ازت سوخت گيري عافي كنن؟

ne11833

New member
بستگی داره چی باشه
اگه کسی ناراحتم کرده باشه یا کاری کرده باشم که ناراحت باشم و فکر کنم اشتباه کردم با مامانم مشورت میکنم
ولی اگه مساله عشقی باشه تو خودم میریزم!

shahram25

New member
بستگی داره چی باشه
اگه کسی ناراحتم کرده باشه یا کاری کرده باشم که ناراحت باشم و فکر کنم اشتباه کردم با مامانم مشورت میکنم
ولی اگه مساله عشقی باشه تو خودم میریزم!
تو دختري نه؟/
مسله عشقي رودوستات درميان نميزاري؟عجيبه چون من فك ميكردم وقتي به ي دختر كه ي دوست همراشه پيشنهاد بدي كل مدرسه يادانشگاه متوجه ميشن چون دخترا بصورت ذاتي زنجيروار به هم متصلند

mikhak s

New member
تو دختري نه؟/
مسله عشقي رودوستات درميان نميزاري؟عجيبه چون من فك ميكردم وقتي به ي دختر كه ي دوست همراشه پيشنهاد بدي كل مدرسه يادانشگاه متوجه ميشن چون دخترا بصورت ذاتي زنجيروار به هم متصلند

اصلا درست نيست ، خيلي از دخترا هستن كه چنين مطلبايي رو تو خودشون ميريزن ولي حاظر نيستن كسي بفهمه.

shahram25

New member
اصلا درست نيست ، خيلي از دخترا هستن كه چنين مطلبايي رو تو خودشون ميريزن ولي حاظر نيستن كسي بفهمه.
ميخكمن دختر نيستم كه بگم راست ميگي و خودمم تجربه ايي درمورد دخترا نداشتم كه بهت بگم فقط درك عمومي و استعداد خداديم بود كه اون جملاتو بيان كردم

mikhak s

New member
ميخكمن دختر نيستم كه بگم راست ميگي و خودمم تجربه ايي درمورد دخترا نداشتم كه بهت بگم فقط درك عمومي و استعداد خداديم بود كه اون جملاتو بيان كردم

خوب شما ديگه از اين استعداد خداداديتون استفاده نكنيد،*خووووووووو؟ :65d6a5d6s:

shahram25

New member
خوب شما ديگه از اين استعداد خداداديتون استفاده نكنيد،*خووووووووو؟ :65d6a5d6s:
من استفاده ميكنم چون مطمنم درسته.مخك من يه دوست داشتم كه كلا با دخترا دوس ميشد ماباهم مي اومديم خونه منم اصن دوس نداشتم بادخترا بحرفم يا بگم يا دوس شم دوستم يه بار به يه دختره پيشنهاد دوستي داد باور كن دو روز بعدش كل همكلاسيامون متوجه شدن دوستم به يه دختر پيشنهاد داده چون دخته به همه همكلاسياشم گفته بود و

parnian24

New member
منم با نوشتن با خودم درد دل میکردم.ولی الان که همه ی دفترامو سوزوندم انداختم دور.چون میدیدم حرفایی که به هیچ کس نگفتم مامانم میاد مثلا غیر مستقیم بهم میگه.
منم که اصلا نمی فهمم که مامانم میره دفترمو میخونه دو سه بار که دیگه خیلی تابلو بود کارش انقد گریه کردم و داد زدم. بعدم هر چی سعی میکردم دفترامو مخفی کنم باز بعد یه مدت بهم ثابت میشد که بازم پیداش میکنن:p7977cujr38iyymsu8:.
تازه حتی برا خودم رمز الفبایی هم درست کردم ولی ......دیگه تصمیم گرفتم هیچ وقت حرف دلم رو مستند نکنم:tsimuzpzwoap1t9y3o7.گاهی احتیاجمو به نوشتن سرکوب کردم.دیگه فقط مثل پیرزنا یه گوشه میشینم و زل میزنم خیلی خیلی ساکت تو دلم با خودم حرف میزنم.گاهی هم که خیلی به مغز فشار میاد تو دفترچه یادداشت گوشیم مینویسم بعد پاکش میکنم.:ph34r-smiley:

آخرین ویرایش:

shahram25

New member
منم پنج سال با نوشتن با خودم درد دل میکردم.ولی چند ماهی میشه که همه ی دفترامو سوزوندم انداختم دور.چون میدیدم حرفایی که به هیچ کس نگفتم مامانم میاد مثلا غیر مستقیم بهم میگه.
منم که اصلا نمی فهمم که مامانم میره دفترمو میخونه دو سه بار که دیگه خیلی تابلو بود کارش انقد گریه کردم و داد زدم. بعدم هر چی سعی میکردم دفترامو مخفی کنم باز بعد یه مدت بهم ثابت میشد که بازم پیداش میکنن:p7977cujr38iyymsu8:.
تازه حتی برا خودم رمز الفبایی هم درست کردم ولی ......دیگه تصمیم گرفتم هیچ وقت حرف دلم رو مستند نکنم:tsimuzpzwoap1t9y3o7.گاهی احتیاجمو به نوشتن سرکوب کردم.دیگه فقط مثل پیرزنا یه گوشه میشینم و زل میزنم خیلی خیلی ساکت تو دلم با خودم حرف میزنم.گاهی هم که خیلی به مغز فشار میاد تو دفترچه یادداشت گوشیم مینویسم بعد پاکش میکنم.:ph34r-smiley:
پرنيان سعي كن وقتي عصبي هستي هرچي تو دلتو هر چي فحشو دلتو خالي ميكنه رو كاغذ بنويسي و بعد از اول دوباره بخونش و بعد پارش كن

mw.ashel

New member
من استفاده ميكنم چون مطمنم درسته.مخك من يه دوست داشتم كه كلا با دخترا دوس ميشد ماباهم مي اومديم خونه منم اصن دوس نداشتم بادخترا بحرفم يا بگم يا دوس شم دوستم يه بار به يه دختره پيشنهاد دوستي داد باور كن دو روز بعدش كل همكلاسيامون متوجه شدن دوستم به يه دختر پيشنهاد داده چون دخته به همه همكلاسياشم گفته بود و

آقا شهرام ،من اهل نصیت نیستم هر جی باشه شما از ما پیرتری،ولی آدم قبل تعریف از خودش ی جمله ای رو به کار میبره اونم اینه:حمل بر خودستایی نباشه !
ولی شما باز از خودت تعریف میکنی .عجب اعتماد به نفسی!!!!ماشاءا.....!!!!
خدا شما رو واسه مامانت حفظ کنه.

mw.ashel

New member
خدا شما رو واسه مامانت حفظ کنه.خدا دلتو شاد کنه ،که دل بچه های انجمنو با این همه مشکلات زندگی شاد میکنی و سرشونم گرم. دمت گرم

shahram25

New member
آقا شهرام ،من اهل نصیت نیستم هر جی باشه شما از ما پیرتری،ولی آدم قبل تعریف از خودش ی جمله ای رو به کار میبره اونم اینه:حمل بر خودستایی نباشه !
ولی شما باز از خودت تعریف میکنی .عجب اعتماد به نفسی!!!!ماشاءا.....!!!!
خدا شما رو واسه مامانت حفظ کنه.
خدا منو واسه مامان و همسر خوشبخت اينده ام نگه داره

shahram25

New member
الهی آمین.خدا همه رو واسه عزیزانش نگه داره .
ولی فراموش کردی 12تا بچتو بگیا؟
آشل جان براساس تدابير انديشده شده و نصايح برحق دوستان من درصد افزايش تعداد فرزندان از 12 به 22 عدد هستم كه تصويب شده است و فقط به استامپ نياز داريم كه در پي يافتنش هستيم.من 22 تا بچه ميخوام.

mw.ashel

New member
آشل جان براساس تدابير انديشده شده و نصايح برحق دوستان من درصد افزايش تعداد فرزندان از 12 به 22 عدد هستم كه تصويب شده است و فقط به استامپ نياز داريم كه در پي يافتنش هستيم.من 22 تا بچه ميخوام.

مگه میخوای چند تا زن بگیری که بهت 22تا بچه بده!!؟؟؟غیرممکنه!بیچاره زنت ،همون تو سومی سر زا نره خوبه؟

یه دانشجو

New member
من وقتی کوچیک بودم دلم میگرفت میرفتم توی کمد،در را می بستم با عروسکم حرف میزدم، گریه میکردم بعدش آروم میشدم

بالا