shahram25
New member
امتحان كردي تابحال پارسا جان؟آدما معمولا موقع ناراحتی تنهامیشن کسی نیست که به حرف دلشون گوش کنه
امتحان كردي تابحال پارسا جان؟آدما معمولا موقع ناراحتی تنهامیشن کسی نیست که به حرف دلشون گوش کنه
پارسا جان تو خودن براي دوستات يه تكيه گاه هستي؟دوستات ميتونن ازت سوخت گيري عافي كنن؟آره شهرام من همیشه طبق چیزی که تجربه دارم حرف میزنم
هروقت به دوستت نیاز داری نیست
این برای من عین قانون سوم نیوتن اثبات شده ولی مثل این قانون واسم نمیشه اصلا کلا قانون نیوتن رو بردم زیر سوال:smiliess (11):
تو دختري نه؟/بستگی داره چی باشه
اگه کسی ناراحتم کرده باشه یا کاری کرده باشم که ناراحت باشم و فکر کنم اشتباه کردم با مامانم مشورت میکنم
ولی اگه مساله عشقی باشه تو خودم میریزم!
تو دختري نه؟/
مسله عشقي رودوستات درميان نميزاري؟عجيبه چون من فك ميكردم وقتي به ي دختر كه ي دوست همراشه پيشنهاد بدي كل مدرسه يادانشگاه متوجه ميشن چون دخترا بصورت ذاتي زنجيروار به هم متصلند
ميخكمن دختر نيستم كه بگم راست ميگي و خودمم تجربه ايي درمورد دخترا نداشتم كه بهت بگم فقط درك عمومي و استعداد خداديم بود كه اون جملاتو بيان كردماصلا درست نيست ، خيلي از دخترا هستن كه چنين مطلبايي رو تو خودشون ميريزن ولي حاظر نيستن كسي بفهمه.
ميخكمن دختر نيستم كه بگم راست ميگي و خودمم تجربه ايي درمورد دخترا نداشتم كه بهت بگم فقط درك عمومي و استعداد خداديم بود كه اون جملاتو بيان كردم
من استفاده ميكنم چون مطمنم درسته.مخك من يه دوست داشتم كه كلا با دخترا دوس ميشد ماباهم مي اومديم خونه منم اصن دوس نداشتم بادخترا بحرفم يا بگم يا دوس شم دوستم يه بار به يه دختره پيشنهاد دوستي داد باور كن دو روز بعدش كل همكلاسيامون متوجه شدن دوستم به يه دختر پيشنهاد داده چون دخته به همه همكلاسياشم گفته بود وخوب شما ديگه از اين استعداد خداداديتون استفاده نكنيد،*خووووووووو؟ :65d6a5d6s:
پرنيان سعي كن وقتي عصبي هستي هرچي تو دلتو هر چي فحشو دلتو خالي ميكنه رو كاغذ بنويسي و بعد از اول دوباره بخونش و بعد پارش كنمنم پنج سال با نوشتن با خودم درد دل میکردم.ولی چند ماهی میشه که همه ی دفترامو سوزوندم انداختم دور.چون میدیدم حرفایی که به هیچ کس نگفتم مامانم میاد مثلا غیر مستقیم بهم میگه.
منم که اصلا نمی فهمم که مامانم میره دفترمو میخونه دو سه بار که دیگه خیلی تابلو بود کارش انقد گریه کردم و داد زدم. بعدم هر چی سعی میکردم دفترامو مخفی کنم باز بعد یه مدت بهم ثابت میشد که بازم پیداش میکنن7977cujr38iyymsu8:.
تازه حتی برا خودم رمز الفبایی هم درست کردم ولی ......دیگه تصمیم گرفتم هیچ وقت حرف دلم رو مستند نکنم:tsimuzpzwoap1t9y3o7.گاهی احتیاجمو به نوشتن سرکوب کردم.دیگه فقط مثل پیرزنا یه گوشه میشینم و زل میزنم خیلی خیلی ساکت تو دلم با خودم حرف میزنم.گاهی هم که خیلی به مغز فشار میاد تو دفترچه یادداشت گوشیم مینویسم بعد پاکش میکنم.h34r-smiley:
من استفاده ميكنم چون مطمنم درسته.مخك من يه دوست داشتم كه كلا با دخترا دوس ميشد ماباهم مي اومديم خونه منم اصن دوس نداشتم بادخترا بحرفم يا بگم يا دوس شم دوستم يه بار به يه دختره پيشنهاد دوستي داد باور كن دو روز بعدش كل همكلاسيامون متوجه شدن دوستم به يه دختر پيشنهاد داده چون دخته به همه همكلاسياشم گفته بود و
خدا منو واسه مامان و همسر خوشبخت اينده ام نگه دارهآقا شهرام ،من اهل نصیت نیستم هر جی باشه شما از ما پیرتری،ولی آدم قبل تعریف از خودش ی جمله ای رو به کار میبره اونم اینه:حمل بر خودستایی نباشه !
ولی شما باز از خودت تعریف میکنی .عجب اعتماد به نفسی!!!!ماشاءا.....!!!!
خدا شما رو واسه مامانت حفظ کنه.
خدا منو واسه مامان و همسر خوشبخت اينده ام نگه داره
آشل جان براساس تدابير انديشده شده و نصايح برحق دوستان من درصد افزايش تعداد فرزندان از 12 به 22 عدد هستم كه تصويب شده است و فقط به استامپ نياز داريم كه در پي يافتنش هستيم.من 22 تا بچه ميخوام.الهی آمین.خدا همه رو واسه عزیزانش نگه داره .
ولی فراموش کردی 12تا بچتو بگیا؟
آشل جان براساس تدابير انديشده شده و نصايح برحق دوستان من درصد افزايش تعداد فرزندان از 12 به 22 عدد هستم كه تصويب شده است و فقط به استامپ نياز داريم كه در پي يافتنش هستيم.من 22 تا بچه ميخوام.