زهرا-آ
New member
چشم امتحانش میکنم ممنون بخاطر راهنمایی های خوبتاين يك روش روانشناسي براي تخليه هيجاني هست ما استفاده ميكنيم.سعي كن بيرون كه ميري يا وقتي هيچ كس خونه نباشه تا قدرت در توانتونه فرياد بزنيد مورد صحبت با خودتون يادت نره
چشم امتحانش میکنم ممنون بخاطر راهنمایی های خوبتاين يك روش روانشناسي براي تخليه هيجاني هست ما استفاده ميكنيم.سعي كن بيرون كه ميري يا وقتي هيچ كس خونه نباشه تا قدرت در توانتونه فرياد بزنيد مورد صحبت با خودتون يادت نره
خواهش ميكنم موفق باشيدچشم امتحانش میکنم ممنون بخاطر راهنمایی های خوبت
جدی میگین؟!با راننده تاکسی ها درد دل میکنم
دوست خوبم ما در روانشناسي بيش از صد ها مكتب رواشناسي و بيش از 400 روش رواندرماني داريم شما نميتونيد با خوندن يكيشون بگيد همشون نميدونم چي رو ترويج ميكنن.اول یکسری عرایض خارج ازگود:
علم روانشناسی یه جورایی تووجودهممون هست ولازم نیست حتماآموزش ببینیم مثلاوقتی عصبانی میشیم ناخودآگاه فریادمیزنیم،یاورقی روخط خطی میکنیم و....فقط بایدبتونیم خودمون روکنترل کنیم ،ناگفته نمونه من کتابهای زیادی توا زمینه روانشناسی خوندم،ولی احساس کردم داره اندیشه های امانیستی رودرمن پرورش میده،به خاطرهمین ازاون به بعدکتابهاروکنترل شده تروبادیدانتقادی مطالعه میکنم،،درضمن بعدازمطالعه حداقل20تاکتاب روانشناسی به این نتیجه رسیدم که درنهایت محتوای همشون چقدربهم شبیه هستند،ولی اگه نخوام دراین موردبی انصافی کرده باشم ،بادیدانتقادی که بخونیم میشه یه چیزهایی روهم یادگرفت،تواین بین ازکتابهای 4اثرفلورانس وموفقیت نامحدودآنتونی رابینزبیشتراستفاده کردم، توصیه ایمنی:تواینکه جه کتابی وازچه نویسنده ای روبرای مطالعه انتخاب میکنیدبسیاردقت کنید،چون اندیشه های ما شخصیت مارو،شخصیت ما،رفتارمارو،ورفتارما،آینده مارومیسازند،
وامادرمورددردودل،خانواده بهترین مرهم من وشنواترین گوشهاهستند.
من كسي رو ندارم اما چون روانشناسم وششو بلدم چطور تخليه كنم
بگردي پيدا ميكني البته به سختي هامن با خدا درد دل میکنم .گریه میکنم .تو این دوره کسی ادمو درک نمیکنه .
بگردي پيدا ميكني البته به سختي ها
من ميخوام بگردم شايد پيدا كردماااااا
گشتم نبود نگرد نیست!!:65d6a5d6s:
من ميخوام بگردم شايد پيدا كردماااااا