وقتي دلتون ميگيره كسيو داريد براش دردو دل كنيد؟

زهرا-آ

New member
اين يك روش روانشناسي براي تخليه هيجاني هست ما استفاده ميكنيم.سعي كن بيرون كه ميري يا وقتي هيچ كس خونه نباشه تا قدرت در توانتونه فرياد بزنيد مورد صحبت با خودتون يادت نره
چشم امتحانش میکنم ممنون بخاطر راهنمایی های خوبت

masoud13

New member
با راننده تاکسی ها درد دل میکنم - خاطرات و یاد یکی سر اخر اگه خیلی دلم گرفته بود با یک سنگ قبر :rose:

shahram25

New member
من كسي رو ندارم اما چون روانشناسم وششو بلدم چطور تخليه كنم

nsj

New member
من تو زندگی کسی رو ندارم تا منو درک کنه و فکر میکنم تمام ادم ها اینگونه باشند انسان ها تا وقتی با هم هستند همدیگر رو آزار میدند من تازگی ها تو کامپیوترم یه فایلی باز کردم و دردو دل هامو اونجا مینویسم و خیلی با خدا دردو دل میکنم.تنهایی همچین بد هم نیست انسان رو از دنیای اطراف به سمت معبود دوست داشتنی میبرد.

saharandishe

New member
اول یکسری عرایض خارج ازگود:

علم روانشناسی یه جورایی تووجودهممون هست ولازم نیست حتماآموزش ببینیم مثلاوقتی عصبانی میشیم ناخودآگاه فریادمیزنیم،یاورقی روخط خطی میکنیم و....فقط بایدبتونیم خودمون روکنترل کنیم ،ناگفته نمونه من کتابهای زیادی توا زمینه روانشناسی خوندم،ولی احساس کردم داره اندیشه های امانیستی رودرمن پرورش میده،به خاطرهمین ازاون به بعدکتابهاروکنترل شده تروبادیدانتقادی مطالعه میکنم،،درضمن بعدازمطالعه حداقل20تاکتاب روانشناسی به این نتیجه رسیدم که درنهایت محتوای همشون چقدربهم شبیه هستند،ولی اگه نخوام دراین موردبی انصافی کرده باشم ،بادیدانتقادی که بخونیم میشه یه چیزهایی روهم یادگرفت،تواین بین ازکتابهای 4اثرفلورانس وموفقیت نامحدودآنتونی رابینزبیشتراستفاده کردم، توصیه ایمنی:تواینکه جه کتابی وازچه نویسنده ای روبرای مطالعه انتخاب میکنیدبسیاردقت کنید،چون اندیشه های ما شخصیت مارو،شخصیت ما،رفتارمارو،ورفتارما،آینده مارومیسازند،
وامادرمورددردودل،خانواده بهترین مرهم من وشنواترین گوشهاهستند.

shahram25

New member
اول یکسری عرایض خارج ازگود:

علم روانشناسی یه جورایی تووجودهممون هست ولازم نیست حتماآموزش ببینیم مثلاوقتی عصبانی میشیم ناخودآگاه فریادمیزنیم،یاورقی روخط خطی میکنیم و....فقط بایدبتونیم خودمون روکنترل کنیم ،ناگفته نمونه من کتابهای زیادی توا زمینه روانشناسی خوندم،ولی احساس کردم داره اندیشه های امانیستی رودرمن پرورش میده،به خاطرهمین ازاون به بعدکتابهاروکنترل شده تروبادیدانتقادی مطالعه میکنم،،درضمن بعدازمطالعه حداقل20تاکتاب روانشناسی به این نتیجه رسیدم که درنهایت محتوای همشون چقدربهم شبیه هستند،ولی اگه نخوام دراین موردبی انصافی کرده باشم ،بادیدانتقادی که بخونیم میشه یه چیزهایی روهم یادگرفت،تواین بین ازکتابهای 4اثرفلورانس وموفقیت نامحدودآنتونی رابینزبیشتراستفاده کردم، توصیه ایمنی:تواینکه جه کتابی وازچه نویسنده ای روبرای مطالعه انتخاب میکنیدبسیاردقت کنید،چون اندیشه های ما شخصیت مارو،شخصیت ما،رفتارمارو،ورفتارما،آینده مارومیسازند،
وامادرمورددردودل،خانواده بهترین مرهم من وشنواترین گوشهاهستند.
دوست خوبم ما در روانشناسي بيش از صد ها مكتب رواشناسي و بيش از 400 روش رواندرماني داريم شما نميتونيد با خوندن يكيشون بگيد همشون نميدونم چي رو ترويج ميكنن.
در ضمن شما گفتين مطالب بيست كتاب شبيه همه اينو به شما بگم در اختلالات روانشناسي كه در اسيب رواني وجود داره ما اختلالتي داريم كه اينقدر به هم نزديكن اما كاملا متفاوتن و درمانشونم متفاوت نزديكه و شبهات به عني يكي بودن نيست.
در مورد انتوني رابينز و ديگر دوستان امثال ايشون ما انيا رو روانشناسان كاذب ميدونيم چون اينها كاري بد انجام ميدن هركس كتاب اينارو بخونه بعد از اتمام كتاب احساس افسردگي ميكنه چون ميگه من چقدر ناتوان بدبختم

saharandishe

New member
شما نميتونيد با خوندن يكيشون بگيد همشون نميدونم چي رو ترويج ميكن

اندیشه های امانیستی(عقل گرایی افراطی،وخودشیفتگی زیادو...)منظورم بود،
که این مشکل گروه روانشناسان روبیشترتهدیدمیکنه ،نمیگم همه روانشناسااینطوری میشن،ولی نمیشه انکارکردکه این معضل بین روانشناساوجودنداره،همین طورکه فوایداین علم روهم نمیشه انکارکرد،درست نمیگم؟،امیدوارم تونسته باشم منظورم رودرست برسونم.

درمورداین قسمت کاملاباهاتون موافقم.
هركس كتاب اينارو بخونه بعد از اتمام كتاب احساس افسردگي ميكنه چون ميگه من چقدر ناتوان بدبختم[/quote]

sara77

New member
manam faghattttttttt khoda ro daram yani tanha kasi ke asheghesham va besh etemad daram be kasi nemishe rahat dardo del kard chon harfeto nemifahman

arezoo_68

New member
من مینویسم گاهی وقتی دلم میگیره ازکسی یا چیزی اما غرورم نمیذاره جلو کسی گریه کنم مینویسم همه ی احساسم .احساس دلتنگی عصبانیت حتی شادی وچون میدونم دست کسی به دفترم نمیرسه احساس واقعیم رو مینویسم اما میدونین جالبیش چیه اینکه بعد میفهمم مامانم دفترم رو خونده :65d6a5d6s: انگار مامانا هیچ وقت جزو هیچ کس ها قرار نمیگیرن:heart:

خزر

New member
من با خدا درد دل میکنم .گریه میکنم .تو این دوره کسی ادمو درک نمیکنه .

fateme67

New member
من 1 دفتر دارم که هرموقع دلم میگیره حرفای خودمو با خدا توش مینویسم و گریه میکنم..البته 1دوست خوبم دارم که بیشتر وقتا باش میحرفم..ولی وقتی خیییییلی دل تنگ باشم تو همون دفترم مینویسم و گریه میکنم و بعد خیلی آروم میشم...وقتی بعد چند روز نوشته هامو میخونم با خودم میگم چه حس خوبی داشتم اونموقع و خوشحال میشم که حرفامو نوشتم حتی گاهی وقتا مث 1 تلنگر میشه برام..وقتایی که شاید 1کوشولو با خدا قهرکنم!!!
bl9.gif

parsa90

New member
آدما معمولا موقع ناراحتی تنهامیشن کسی نیست که به حرف دلشون گوش کنه

بالا