هنوز یک تکه ات جایی جا مانده است!

mexin

Well-known member
گاهی ممکن است از جایی، از موقعی، از کسی، رد شوی و تکه ای از تو به گوشه اش گیر کند و کنده شود. وقتی کمی از تو جایی جا ماند، کم می شوی! بدون آنکه خودت بخواهی قسمتی از تو دیگر همراهت نیست و یک جایی بیدار ایستاده و از خاطراتت مراقبت می کند.

گاهی تکه ای از تو جا می ماند لا به لای نگاهش، پشت میز گوشه کافه ی همیشگی، زیر یک درخت در انتهای باغ، توی یک کوچه، یک آسانسور ، تو جدا می شوی و تکه ای از تو جا می ماند، بدون آنکه خودت جا بمانی.

آنوقت یک روزی می رسد که خودت را جمع می کنی، تکه تکه ات را سرهم می کنی و می روی و جای دیگری پهن می شوی. اما یک شب که حواست نیست، صدایی می شنوی، چیزی می بینی، از جایی رد می شوی، که یادت می افتد هنوز یک تکه ات، همان تکه ات، جایی ایستاده و از خاطراتت مراقبت می کند… هنوز یک تکهء لعنتی ات جایی جا مانده است.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: akhbar

scarlet

New member
aali bod. geryam gereft. chon tekeye man jaii monde ke tamame mano ba khodesh borde....

Iris

New member
خیلی قشنگ بوووووووووووووووووووووووود ولی دلم گرفت:sad:

b.nafas

New member
خیلی سخته ...خیلی سخته ...هم اینکه بدونی تیکه ای از تو جایی جا مونده هم اینکه تیکه ای از کسی رو همیشه همراهت داشته باشی هی بشینی نگاهش کنی و هیچ آخرش هم هیچ

somaye0f

New member
تکه ای از من در عبور از کسی جا مانده، تکه ای آنقدر بزرگ که دیگر چیزی از من باقی نمانده، تمام شدم وقتی تکه ی جامانده ام را با خودش برد!کاش هنگام رفتن چیزی هم برای خودم باقی می گذاشتی!

ROJO

New member
خوشحالم که
آدمیم که
هیچوقت به گذشته فکر نمی کنم

MRT

New member
شما میتوانید جهت جدا نشدن تکیه هایتان انان را با چسب دوقلوی راضی بهم بجسبانید.:a2d3::a2d3::a2d3:

b.nafas

New member
شما میتوانید جهت جدا نشدن تکیه هایتان انان را با چسب دوقلوی راضی بهم بجسبانید.:a2d3::a2d3::a2d3:

چرا همیشه همه چیو به شوخی میگیری آخه ..ایشالله همیشه اینجوری خوش باشی و به همه چیز با شوخی نگاه کنی ..اما چیزای تلخی هم هست که هیچوقت از یاد آدم نمیره ....

MRT

New member
چرا همیشه همه چیو به شوخی میگیری آخه ..ایشالله همیشه اینجوری خوش باشی و به همه چیز با شوخی نگاه کنی ..اما چیزای تلخی هم هست که هیچوقت از یاد آدم نمیره ....

اخه عزیز من تدو چند سالته که میگی من غم دارم و من دلم گرفته؟؟؟؟؟!!!!
بابا ول کنید این چزای غم انگیز رو.فقط بجز اینکه عمر خودتون ح هدر دادید.
من هم بخاطر این شوخی میکنم که دوست دارم دوستانن اینارو ول کنن.
خدا وکیلی قبول دارم بعضی اطلاعات چیزا خیلی تلخندهای.
ولی سعی کنید فراموششون کنید به جای اینکه هر روز به یادشون بیارید.
درست خیلی چیزا خیلی خیلی خیلی تلخه و فراموش نمیشناسد.
ولی سعی کنید فراموششون کنید.

somaye0f

New member
آنها که می گویند خواستن توانستن است کجایند تا ببینند خواستنت تمام توانم را گرفته است!!!!!!

بالا