amir azimi
New member
ﻭاﻗﻌﺎ??? ﺁﺧﻪ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﺣﺴﺎﺏ ﻧﻴﺎﺯﻩ ﺣﺘﻲ اﻭﻧﻢ ﻧﮕﻔﺘﻦ. ﭘﺎﺭﺳﺎﻝ ﭼﻴﺰﻱ ﺑﻪ ﻋﻨﻮاﻥ اﺻﻼﺣﻴﻪ ﻧﺒﻮﺩ ﻭﻟﻲ اﻣﺴﺎﻝ,ﺣﺘﻤﺎ ﻓﻬﻤﻴﺪﻥ ﭼﻪ ﻛﺎﺭﻱ ﻛﺮﺩﻥ ﻛﻪ ﮔﻔﺘﻦ اﺻﻼﺣﻴﻪ
همه امیدواریم که اصلاحیه بدن و توش خبرای خوبی برامون باشه. اما واقعا کسی خبر دقیقی نداره
ﻭاﻗﻌﺎ??? ﺁﺧﻪ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﺣﺴﺎﺏ ﻧﻴﺎﺯﻩ ﺣﺘﻲ اﻭﻧﻢ ﻧﮕﻔﺘﻦ. ﭘﺎﺭﺳﺎﻝ ﭼﻴﺰﻱ ﺑﻪ ﻋﻨﻮاﻥ اﺻﻼﺣﻴﻪ ﻧﺒﻮﺩ ﻭﻟﻲ اﻣﺴﺎﻝ,ﺣﺘﻤﺎ ﻓﻬﻤﻴﺪﻥ ﭼﻪ ﻛﺎﺭﻱ ﻛﺮﺩﻥ ﻛﻪ ﮔﻔﺘﻦ اﺻﻼﺣﻴﻪ
همه امیدواریم که اصلاحیه بدن و توش خبرای خوبی برامون باشه. اما واقعا کسی خبر دقیقی نداره
ﻣﻦ ﺗﻬﺮاﻥ ﻧﻴﺴﺘﻢ ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ و اﺻﻼ اﺯ اﻳﻨﺠﺎ اﻃﻼﻋﻲ ﻧﺪاﺷﺘﻢ. ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺭﻓﺖ ﻭﺯاﺭﺕ? اﺯ ﻛﻲ اﻋﺘﺮاﺿﻮ ﺷﺮﻭﻉ ﻛﺮﺩﻳﻦ? ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﻴﺪ ﻛﺎﺭ ﺑﺰﺭﮔﻲ اﻧﺠﺎﻡ ﺩاﺩﻥ ﻫﻤﻪ
سلام دوستان. خیلی دوست دارم تاریخ امتحان عوض شه و مثل پارسال بیافته 21 22 ... اگر واقعا میخواید اعتراض کنید یه روزو یه ساعت رو هر چه زودتر مشخص کنید که بریم اعتراضمونو اعلام کنیم. چون هر چی که زنگ میزنیم هیچ کسی جواب نمیده... انشاالله که بتونیم به خواست اکثریت کنکوریا برسیم...
شمارتونو بدین به آقای amir azimiسلام دوستان. خیلی دوست دارم تاریخ امتحان عوض شه و مثل پارسال بیافته 21 22 ... اگر واقعا میخواید اعتراض کنید یه روزو یه ساعت رو هر چه زودتر مشخص کنید که بریم اعتراضمونو اعلام کنیم. چون هر چی که زنگ میزنیم هیچ کسی جواب نمیده... انشاالله که بتونیم به خواست اکثریت کنکوریا برسیم...
همین که اشغاله یعنی همه داریم زنگ میزنیم این خیلی خوبه مهم نیس جواب ندن مهم اینه که بدونن ماها معترضیمدوستان عزیز من چند روزه دارم تماس میگیرم دیگه کسی جواب نمیده یا اشغاله یا یکی برمیداره و گوشی رو میزاره :shocked:
آخه با این کار دقیقا میخوان چی رو ثابت کنن؟؟؟؟
من فقط یه بار با خانم اسدبرقی تونستم صحبت کنم که اونم گفته بود کسی معترض نیست.
یه عالمه هم ایمیل فرستادم .
کلا اینا عادتشونه که حواس همه رو به یه طرف دیگه پرت کنن ( مثل الان که نه اصلاحیه میدن و نه جواب میدن ) بعد کار خودشون رو بکنن.
بچه ها کسی آشنایی یا کسی رو توی وزارت بهداشت نداره ازشون بپرسه دقیقا دارن چکار میکنن اونجا؟
سلام من امروز برای اینکه کمکی بهتون کرده باشم وچون یکی از دوستانم هم مثل شما به زمان احتیاج داره واوضاش مثل شماست تماس گرفتم باسنجش برای تغییر زمان ازمون گفتن گفتم اگر میشه زمان ازمون رو تغییر بدین گفتن درحال بررسیه بعد گفتم دیروز قرار بود اطلاعیه بدید گفت اطلاعیه هم مربوط به همین زمان ازمونه فعلا دارن بررسی میکنن وقتی بررسی شد اطلاعیه رو میزنن به گمونم اعتراضاتون داره کم کم جواب میده امیدوارم به نتیجه دلخواهتون برسید.این شماره بود
02181453117
دوستان اگر ساعت و روز اعتراض حضوری مشخصه، بگین ،که هرکس آشنایی داره تهران اطلاع بده که بیان،یا پست بذاریم تو فیسبوک و لاین و اینستا و ... یکم بیشتر عمومی شه فقط خودمون مطلع نباشیم
مهساخانوم من به تمام دوستای دوران کارشناسی فامیلا حتی دوستان مجازی که تو تهران ساکنن گفتم و ازشون خواهش کردم همراهیمون کنن. یعنی راحت بگم به همه رو انداختم تا یه تعدادی جمع بشیم برا حضوری .
فکر کنم اگه بقیه هم همینکارو بکنن شاید یکم تعداد زیاد بشه. تو این تاپیک فقط دونفر تاحالا لطف کردن شمارشونو برام مسیج کردن و اعلام امادگی کردن
دوسستان چه خبر شده اینجا ..هدف ما این نبود که به هم توهین کنیم .. هر کس میاد اعلام امادگی کنه ..هر کس هم به هر دلیلی نمیاد موفق باشه ما همه می خوایم ارشد شرکت کنیم این حرفا درست نیست به خدا ..تا الان تلاش کردیم از این به بعد هم تلاش می کنیم هر چی خدا بخواد:rose:![]()
یعنی تایمش مشخص نیست ،باید تعداد مشخص شه اول؟