amir azimi
New member
کاملا با شما موافقم بشینید درستون رو بخونید به نظر من اونایی که میخوان اعتراض کنن جاش اینجا نیست... برید دکتر خخخخخ للللل یییی لللل یییی و س ن ا اونجا واسه خودتون معترض پیدا کنید من که شهرستانم نمی تونم از وقتم بزنم هر روز بیام نت ببینم شما دارین چی می گید بیست نفر تو چهار صفحه صحبت کردن نتیجش چی بود؟ اینکه تهرانی ها بی معرفتن؟؟؟!!! *این واسه ما شد امتیاز*
داداش جدی جدی فکر کردی فقط تو کنکور داری و زمان برات مهمه ؟ من و دوستام خودمونو به آب و اتیش زدیم 4نفر گیر بیاریم جمع نشدن
تو خلیل.ی و سن.ا و جاهای دیگم کسایی هستن مثل بچه های اینجا و خودِ شما که حتی حاضر نیستی وقتتو برای نت اومدن از دست بدی چه برسه به اعتراض حضوری
ضمنا جای هماهنگ کردنه اکثریت بچه ها دقیقا همچین فضاهای مجازیه که همه دسترسی دارن نه کوچه خیابون .
خودمم تهران نیستم قزوینم اما حاضرم بخاطر اعتراض پاشم برم چون ارزش نداره . وقتی یه عده اینجور دارن تلاش میکنن نباید به خودت اجازه بدی خیلی راحت با این لحن حرف بزنی. این 4صفحه نتیجش نبود که تهرانیا بی معرفتن نتیجش این بود که اکثر کنکوریای امسال مثل شما و خانوم نازنین فقط و فقط به فکر خودشونن . تمام
من و بقیه دوستان وقت برا توجیه کردن شما نداریم. تشریف ببرین تو تاپیکایی که مرتبط با شما هستن