## هماهنگی جهت اعتراض حضوری به تاریخ آزمون ارشد

amir azimi

New member
کاملا با شما موافقم بشینید درستون رو بخونید به نظر من اونایی که میخوان اعتراض کنن جاش اینجا نیست... برید دکتر خخخخخ للللل یییی لللل یییی و س ن ا اونجا واسه خودتون معترض پیدا کنید من که شهرستانم نمی تونم از وقتم بزنم هر روز بیام نت ببینم شما دارین چی می گید بیست نفر تو چهار صفحه صحبت کردن نتیجش چی بود؟ اینکه تهرانی ها بی معرفتن؟؟؟!!! *این واسه ما شد امتیاز*

داداش جدی جدی فکر کردی فقط تو کنکور داری و زمان برات مهمه ؟ من و دوستام خودمونو به آب و اتیش زدیم 4نفر گیر بیاریم جمع نشدن
تو خلیل.ی و سن.ا و جاهای دیگم کسایی هستن مثل بچه های اینجا و خودِ شما که حتی حاضر نیستی وقتتو برای نت اومدن از دست بدی چه برسه به اعتراض حضوری
ضمنا جای هماهنگ کردنه اکثریت بچه ها دقیقا همچین فضاهای مجازیه که همه دسترسی دارن نه کوچه خیابون .
خودمم تهران نیستم قزوینم اما حاضرم بخاطر اعتراض پاشم برم چون ارزش نداره . وقتی یه عده اینجور دارن تلاش میکنن نباید به خودت اجازه بدی خیلی راحت با این لحن حرف بزنی. این 4صفحه نتیجش نبود که تهرانیا بی معرفتن نتیجش این بود که اکثر کنکوریای امسال مثل شما و خانوم نازنین فقط و فقط به فکر خودشونن . تمام

من و بقیه دوستان وقت برا توجیه کردن شما نداریم. تشریف ببرین تو تاپیکایی که مرتبط با شما هستن

sisakhtpour

New member
الان دوست عزیز شما قصد داری تاریخ آزمون رو بندازی عقب به فکر کی هستی؟
شما که مهدکودکی نیستید...همه یه ماه کم آورن...

amir azimi

New member
الان دوست عزیز شما قصد داری تاریخ آزمون رو بندازی عقب به فکر کی هستی؟
شما که مهدکودکی نیستید...همه یه ماه کم آورن...

جناب دانشگاهی! بنده و بقیه داریم با هم همکاری میکنیم که شاید کاری از پیش ببریم که به نفع هممون باشه
شما هدفت ازین سنگ اندازیا چیه؟ که صرفا منت میذاری که وقت نداری اینجا بیای حرفا رو بخونی؟ خب نیااا .کی اهمیت میده

ادمایی با طرز فکر شما هرچی نیان اینجا بیشتر به نفع ماست.حداقل موج منفی نمیگیریم و انرژی مونو واسه کارای دیگه میذاریم نه کل کلای بی مورد

atefe omrani

New member
داداش جدی جدی فکر کردی فقط تو کنکور داری و زمان برات مهمه ؟ من و دوستام خودمونو به آب و اتیش زدیم 4نفر گیر بیاریم جمع نشدن
تو خلیل.ی و سن.ا و جاهای دیگم کسایی هستن مثل بچه های اینجا و خودِ شما که حتی حاضر نیستی وقتتو برای نت اومدن از دست بدی چه برسه به اعتراض حضوری
ضمنا جای هماهنگ کردنه اکثریت بچه ها دقیقا همچین فضاهای مجازیه که همه دسترسی دارن نه کوچه خیابون .
خودمم تهران نیستم قزوینم اما حاضرم بخاطر اعتراض پاشم برم چون ارزش نداره . وقتی یه عده اینجور دارن تلاش میکنن نباید به خودت اجازه بدی خیلی راحت با این لحن حرف بزنی. این 4صفحه نتیجش نبود که تهرانیا بی معرفتن نتیجش این بود که اکثر کنکوریای امسال مثل شما و خانوم نازنین فقط و فقط به فکر خودشونن . تمام

من و بقیه دوستان وقت برا توجیه کردن شما نداریم. تشریف ببرین تو تاپیکایی که مرتبط با شما هستن

ممنون از درک بالاتون
اگه ما ایرانیا نمیتونیم به جایی برسیم بخاطر تنبلی و خودخواهیمونه
هیشکی حاضر نمیشه زحمت بکشه واسه آینده خودش تلاش کنه چه برسه به فکر بقیه باشه!
متاسفم واسه خودمون که تا همینجا عقلمون کار میکنه که از این تاپیک فقط همچین برداشتی کردن!!!:33:

zizi.6

New member
ب فکر هرکی هستیم داریم تلاش میکنیم، واسه ی ذره امید انرژی دادن ب کسایی ک نمیدونن حق دارن و داید اعتراض کنن
مام وقت اعصابمون از سر راه نیاوردیم

خیلی راحت میان میگن اعتراض ب تاریخ ول کنید ( اونم تو تاپیکی ک برای همین موضوعه)عوضش ...فرصت طلبیم حدی داره

:':':

New member
هرکی فکر خویشه
ایشالا نه تاریخ جا ب جا شه نه اجازه ماشین حساب بدن، تا همه یاد بگیرن فرصت از دس ندن!

حالا مطمینید که اونایی که دارن اعتراض میکنن از وقتشون استفاده نکردن؟
شاید خیلیاشون از شما بیشتر خوندن
من خودم وقت کم نیاوردم اتفاقا مشکلیم با اینکه زودتر تموم شه ندارم
کاش هممون یاد بگیریم در عین اینکه از وقتمون استفاده میکنیم اجازه ندیم انقد باهامون بازی کنن,من دوستم چند سال پیش کنکور داد اونموقع من دانشجو بودم یادمه یک هفته دیرتر جواب کنکور رو دادن و دوستم چه عذابی کشید تو اون یک هفته نتنها اون همه بچه و اتفاقا اونایی بودن که جاهای خیلی خوبی قبول شدن,پارسال ظرفیتا کاهش پیدا کرد اتفاقا هموناییم که رتبه های خیلی خوبی کسب کرده بودن اعتراض کردن,قضیه تنبلی و منفعت طلبی نیست قضیه بی برنامگی و بازی با خیلیاس,متاسفانه ما عادت داریم از کنار همه چی رد شیم و همه دارن از بیتفاوتی ماها استفاده میکنن

shima2020

New member
دوستان خودتونو ناراحت نکنید لازم نیس چیزیو به کسیاثبات کنید او دوستمونم تو اون تاپیکه دیگه یه چیز دیگه گفته بودن که!!!

zamane

New member
دوستان خودتونو ناراحت نکنید لازم نیس چیزیو به کسیاثبات کنید او دوستمونم تو اون تاپیکه دیگه یه چیز دیگه گفته بودن که!!!

دقیقاااا
اما این خیلی جالبه که هم دوره ای هامون که شرایطمون تقریبا مشابه و از استرس و فشار و خیلی چیزای دیگه ی همدیگه خبر داریم وقتی اینا حرفای مارو نمیفهمن واااای به حال مسئولین !!دیگه جای تعجب نداره اگه میبینیم مسئولین هم برامون ارزش قائل نیستن

shima2020

New member
من با اینکه‌ پارسالم کنکور دادم ولی امسال باز وقت کم اوردم واسه مرورم ...واقعا اون دنیا میخوان چه جوری جواب بدن با این همه بلایی که سرمون اوردن آین دو سال ...دیگه یه تایم عوض کردن این همه ادا داره

sisakhtpour

New member
اونایی که خیلی می فهم عقل کلن دلسوز ملتن تحمل یه نظر رو ندارن... بخون ببین چی نوشتم بعد بیا حرف بزن...من کی گفتم وقت شما بی ارزشه گفتم به نظر من جاس اینجا نیست برید خخخ للل یی و .... سما تشخیص نمی دی کی با شما موافقه کی مخالف،خیلی آدم فهمیده ای هستی؟؟؟

آخرین ویرایش:

amir azimi

New member

خودمونو ناراحت نکردیم :)
داریم ناراحتارو راهنمایی میکنیم به درب خروجی ;)

sarina88

New member
بچه هاااا چه خبره انجا! هدف اینجا معلومه. اونم تغییر تاریخه. کسی خبر نداره چرا اصلاحیه نمیدن؟

love virology

New member
دوستان بعنوان قدیمی این سایت لطفا بحث دعوا بزارید کنار / تغییرات بسپارید به خدا تلاش کنید شد چه بهتر نشد فشرده فشرده میخونیم / توکل بر خدا هنوزم اطلاعیه نیمده

sisakhtpour لطفا یکم اروم تر باشید از الفاظ غیر متعارف سایت هم استفاده نکنید

sisakhtpour

New member
از برخی از دوستان و love virology واقعا عذر میخوام...ببخشید
عرض کردم مقابله به مثل بود...

sarina88

New member
دوستان بعنوان قدیمی این سایت لطفا بحث دعوا بزارید کنار / تغییرات بسپارید به خدا تلاش کنید شد چه بهتر نشد فشرده فشرده میخونیم / توکل بر خدا هنوزم اطلاعیه نیمده

sisakhtpour لطفا یکم اروم تر باشید از الفاظ غیر متعارف سایت هم استفاده نکنید

amir azimi;6163 74 گفت:
دوستان گفتن امکان داره اصلاحیه ندن. اما کسی مطمئن نیست مثل اینکه .
ﻭاﻗﻌﺎ??? ﺁﺧﻪ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﺣﺴﺎﺏ ﻧﻴﺎﺯﻩ ﺣﺘﻲ اﻭﻧﻢ ﻧﮕﻔﺘﻦ. ﭘﺎﺭﺳﺎﻝ ﭼﻴﺰﻱ ﺑﻪ ﻋﻨﻮاﻥ اﺻﻼﺣﻴﻪ ﻧﺒﻮﺩ ﻭﻟﻲ اﻣﺴﺎﻝ,ﺣﺘﻤﺎ ﻓﻬﻤﻴﺪﻥ ﭼﻪ ﻛﺎﺭﻱ ﻛﺮﺩﻥ ﻛﻪ ﮔﻔﺘﻦ اﺻﻼﺣﻴﻪ

بالا