خاطره ای از یکی از اساتيد قديمي دانشگاه شريف ـ دانشکده متالورژي:يک بار داشتم برگههاي امتحاني را تصحيح ميکردم. به برگهاي رسيدم که نام و نام خانوادگي نداشت. با خودم گفتم ايرادي ندارد. بعيد است که بيش از يک برگه نام نداشته باشد. از تطابق برگهها با ليست دانشجويان صاحبش را پيدا ميکنم.
تصحيح کردم و 17/5 گرفت. احساس کردم زياد است. کمتر پيش ميآيد کسي از من اين نمره را بگيرد. دوباره تصحيح کردم. 15 گرفت.
برگهها تمام شد. با ليست دانشجويان تطبيق دادم. اما هيچ دانشجويي نمانده بود ... تازه فهميدم که "کليد" آزمون را که خودم نوشته بودم تصحيح کردهام ...
:smiliess (15):
سلام به همگي
من امروز رفتم بخش آمارزيستي دانشگاه شيراز... كمي عجيب بودنh34r-smiley:
اولين سوالم اين بود كه آمارزيستي چيه و كارش چيه؟
يكيشون جواب داد اين چيزا خيلي مهم نيست!!!
من:0
انجمن آمارزيستي:0
اميد كياني:0
گفتم خوب باشه سوال مهمي نپرسيدم!!!
براي طرح مشكل دارم نمي دونم بايد چطوري بخونم؟
يكي از خانوما جواب داد من نه طرح خوندم نه ناپارامتري!!! مهم نيست!!
من:0
انجمن آمارزيستي:|
اميد كياني:|
گفتم مرسي از راهنماييهاتون
يكيشون گفت برو فقط 10 سال كنكور گذشته رو بخون!!
خاطره ای از یکی از اساتيد قديمي دانشگاه شريف ـ دانشکده متالورژي:يک بار داشتم برگههاي امتحاني را تصحيح ميکردم. به برگهاي رسيدم که نام و نام خانوادگي نداشت. با خودم گفتم ايرادي ندارد. بعيد است که بيش از يک برگه نام نداشته باشد. از تطابق برگهها با ليست دانشجويان صاحبش را پيدا ميکنم.
تصحيح کردم و 17/5 گرفت. احساس کردم زياد است. کمتر پيش ميآيد کسي از من اين نمره را بگيرد. دوباره تصحيح کردم. 15 گرفت.
برگهها تمام شد. با ليست دانشجويان تطبيق دادم. اما هيچ دانشجويي نمانده بود ... تازه فهميدم که "کليد" آزمون را که خودم نوشته بودم تصحيح کردهام ...
:smiliess (15):
آیا باید همه از من راضی باشند ؟ یا آیا باید همه را از خودم راضی نگه دارم ؟
آیا باید به همه کمک کنم ؟ بدون این که در نظر بگیرم او کیست
آیا باید به قیمت اذیت شدن خودم به دیگران کمک کنم ؟
آیا باید خواست دیگران بر خواست خودم مقدم باشد؟
اگر حق انتخابی هست ترجیح می دهم چشم هایم را نبندم و به همه کمک نکنم ، معلومه که من خدا نیستم !!!!
حتی اگر ده نفر از کمک های من در این انجمن سود برده باشد من را کافی ست
کسی از من طلب نداره ، خودم می خواهم برایتان وقت بگذارم و ترجیح می دهم وقتم را برای عده ای نگذارم
حرفیه ؟
دوست ندارم به کسانی که در جهان بینی شان می گویند " فقط خودم دیگران مهم نیستند " کمک کنم
پس به خودم حق می دهم که در باکس آدرس ایمیل هایم دوستان مجازی ام را حذف یا اضافه کنم .
چیزی که هیچوقت نمیشه به دست آورد اینه که همه رو راضی نگه داشت ... بهرحال هرکسی طرز فکری داره ! بهتره خودتون رو عذاب ندید آقای کیانی !!!!
راضی باشن یا نباشن چه فرقی داره ؟ شما هدفتون کمکه و خیلی ها اینو باور دارن ! کمک باید بی منت باشه و ناراحتی و رنجش نباید پیش بیاد !
داداشم اصن همچین حرفاییرو جدی نگیر شما خیلی تو این انجمن خوبی و مهربونی کردی....همونم میتونستی انجام ندی
کسی که زورش میاد یه سرچ کنه بره مطالب سال پیشو از تایپیکا پیدا کنه بخونه و میاد از شما سوال میکنه خوب اگه ج ندی حق داری
چون یبار این کارو انجام دادی:bunnyearsmiley: