هر چه می خواهد دل تنگت بگو (تاپیکی برای بچه های آمار زیستی)

rahele.t

New member
هنگامی که کسی آگاهانه تو را نمی فهمد، خودت را برای توجیه خسته نکن...

rahele.t

New member
در نظر کسانی که پرواز را نمی‌فهمند، هر چه بیشتر اوج بگیری کوچک‌تر خواهی شد...

rahele.t

New member
پروانه‌ها در پیله دنیا را نمی‌فهمند،/ تقویم‌ها روز مبادا را نمی‌فهمند،/ دریا برای مردم صحرانشین دریاست،/ ساحل نشینان قدر دریا را نمی‌فهمند...

کرهانی

New member
خاطره ای از یکی از اساتيد قديمي دانشگاه شريف ـ دانشکده متالورژي:يک بار داشتم برگه‌هاي امتحاني را تصحيح مي‌کردم. به برگه‌اي رسيدم که نام و نام خانوادگي نداشت. با خودم گفتم ايرادي ندارد. بعيد است که بيش از يک برگه نام نداشته باشد. از تطابق برگه‌ها با ليست دانشجويان صاحبش را پيدا مي‌کنم.
تصحيح کردم و 17/5 گرفت. احساس کردم زياد است. کمتر پيش مي‌آيد کسي از من اين نمره را بگيرد. دوباره تصحيح کردم. 15 گرفت.
برگه‌ها تمام شد. با ليست دانشجويان تطبيق دادم. اما هيچ دانشجويي نمانده بود ... تازه فهميدم که "کليد" آزمون را که خودم نوشته بودم تصحيح کرده‌ام ...

:smiliess (15):

دقیقا یکی از اساتید ما هم اینجوری بود مینا جان:riz277:
طرح یک با دوتا از بچه ها رفتیم اعتراض بزنیم من زده بودم الف اشتباه گرفته بود
دوستم زده بود الف درست گرفته بود
اون یکی زده بود ب بازم درست گرفته بود
و گزینه صحیح تو کلید گزینه ج بود:shocked:
آخرشم گفت نمره زیاد دادم و ازمون کم کرد:21:
(البته استاد خانم بود)

simin30

New member
سلام به همگي
من امروز رفتم بخش آمارزيستي دانشگاه شيراز... كمي عجيب بودن:ph34r-smiley:
اولين سوالم اين بود كه آمارزيستي چيه و كارش چيه؟
يكيشون جواب داد اين چيزا خيلي مهم نيست!!!
من:0
انجمن آمارزيستي:0
اميد كياني:0
گفتم خوب باشه سوال مهمي نپرسيدم!!!
براي طرح مشكل دارم نمي دونم بايد چطوري بخونم؟
يكي از خانوما جواب داد من نه طرح خوندم نه ناپارامتري!!! مهم نيست!!
انجمن آمارزيستي:|
اميد كياني:|
گفتم مرسي از راهنماييهاتون:)
يكيشون گفت برو فقط 10 سال كنكور گذشته رو بخون!!

biosta

Well-known member
سلام به همگي
من امروز رفتم بخش آمارزيستي دانشگاه شيراز... كمي عجيب بودن:ph34r-smiley:
اولين سوالم اين بود كه آمارزيستي چيه و كارش چيه؟
يكيشون جواب داد اين چيزا خيلي مهم نيست!!!
انجمن آمارزيستي:0
اميد كياني:0
گفتم خوب باشه سوال مهمي نپرسيدم!!!
براي طرح مشكل دارم نمي دونم بايد چطوري بخونم؟
يكي از خانوما جواب داد من نه طرح خوندم نه ناپارامتري!!! مهم نيست!!
انجمن آمارزيستي:|
اميد كياني:|
گفتم مرسي از راهنماييهاتون:)
يكيشون گفت برو فقط 10 سال كنكور گذشته رو بخون!!

برای چی کمکت کنند ؟
رو چه حسابی ؟
می خواستی بگی من بهتان پول می دهم تا راهنمایی ام کنید بعد می دیدی بلبل می شدند
تا وقتی که بگوییم " فقط من " تو زندگی نمی توانیم خوشبخت باشیم به نظرم .

Sama7

New member
خاطره ای از یکی از اساتيد قديمي دانشگاه شريف ـ دانشکده متالورژي:يک بار داشتم برگه‌هاي امتحاني را تصحيح مي‌کردم. به برگه‌اي رسيدم که نام و نام خانوادگي نداشت. با خودم گفتم ايرادي ندارد. بعيد است که بيش از يک برگه نام نداشته باشد. از تطابق برگه‌ها با ليست دانشجويان صاحبش را پيدا مي‌کنم.
تصحيح کردم و 17/5 گرفت. احساس کردم زياد است. کمتر پيش مي‌آيد کسي از من اين نمره را بگيرد. دوباره تصحيح کردم. 15 گرفت.
برگه‌ها تمام شد. با ليست دانشجويان تطبيق دادم. اما هيچ دانشجويي نمانده بود ... تازه فهميدم که "کليد" آزمون را که خودم نوشته بودم تصحيح کرده‌ام ...

:smiliess (15):

خیلییییییییی خوب بود مینا :thumbsupsmileyanim:

biosta

Well-known member
من خدا نیستم ، خدا می بخشد معامله نمی کند ، خدا خداست و من بنده او با هزاران نقص ...

آیا باید همه از من راضی باشند ؟ یا آیا باید همه را از خودم راضی نگه دارم ؟
آیا باید به همه کمک کنم ؟ بدون این که در نظر بگیرم او کیست
آیا باید به قیمت اذیت شدن خودم به دیگران کمک کنم ؟
آیا باید خواست دیگران بر خواست خودم مقدم باشد؟

اگر حق انتخابی هست ترجیح می دهم چشم هایم را نبندم و به همه کمک نکنم ، معلومه که من خدا نیستم !!!!
حتی اگر ده نفر از کمک های من در این انجمن سود برده باشد من را کافی ست
کسی از من طلب نداره ، خودم می خواهم برایتان وقت بگذارم و ترجیح می دهم وقتم را برای عده ای نگذارم
حرفیه ؟
دوست ندارم به کسانی که در جهان بینی شان می گویند " فقط خودم دیگران مهم نیستند " کمک کنم
پس به خودم حق می دهم که در باکس آدرس ایمیل هایم دوستان مجازی ام را حذف یا اضافه کنم .

Minaa.Gh

New member
آیا باید همه از من راضی باشند ؟ یا آیا باید همه را از خودم راضی نگه دارم ؟
آیا باید به همه کمک کنم ؟ بدون این که در نظر بگیرم او کیست
آیا باید به قیمت اذیت شدن خودم به دیگران کمک کنم ؟
آیا باید خواست دیگران بر خواست خودم مقدم باشد؟

اگر حق انتخابی هست ترجیح می دهم چشم هایم را نبندم و به همه کمک نکنم ، معلومه که من خدا نیستم !!!!
حتی اگر ده نفر از کمک های من در این انجمن سود برده باشد من را کافی ست
کسی از من طلب نداره ، خودم می خواهم برایتان وقت بگذارم و ترجیح می دهم وقتم را برای عده ای نگذارم
حرفیه ؟
دوست ندارم به کسانی که در جهان بینی شان می گویند " فقط خودم دیگران مهم نیستند " کمک کنم
پس به خودم حق می دهم که در باکس آدرس ایمیل هایم دوستان مجازی ام را حذف یا اضافه کنم .

چیزی که هیچوقت نمیشه به دست آورد اینه که همه رو راضی نگه داشت ... بهرحال هرکسی طرز فکری داره ! بهتره خودتون رو عذاب ندید آقای کیانی !!!!
راضی باشن یا نباشن چه فرقی داره ؟ شما هدفتون کمکه و خیلی ها اینو باور دارن ! کمک باید بی منت باشه و ناراحتی و رنجش نباید پیش بیاد !

biosta

Well-known member
چیزی که هیچوقت نمیشه به دست آورد اینه که همه رو راضی نگه داشت ... بهرحال هرکسی طرز فکری داره ! بهتره خودتون رو عذاب ندید آقای کیانی !!!!
راضی باشن یا نباشن چه فرقی داره ؟ شما هدفتون کمکه و خیلی ها اینو باور دارن ! کمک باید بی منت باشه و ناراحتی و رنجش نباید پیش بیاد !

یادم میاد دکتر هلاکویی چنین می گفتند
ما که نیامدیم تو این دنیا که همه را از خودمان راضی نگه داریم
...
حال چه فرقی می کند راضی که باشند توقعشان ازتان بیشتر هم می شود
ما آمده ایم تو دنیا که زندگی کنیم نه این که خودمان راه نرویم و دست و پای دیگری باشیم .

البته منظور این نوشته ها این هست که اگر خوبی می خواهید بکنید اول در حق خودتان بکنید
چرا که انسان تا خودش را دوست نداشته باشد نمی تواند دیگران را دوست داشته باشد .

amirreza

New member
داداشم اصن همچین حرفاییرو جدی نگیر شما خیلی تو این انجمن خوبی و مهربونی کردی....همونم میتونستی انجام ندی
کسی که زورش میاد یه سرچ کنه بره مطالب سال پیشو از تایپیکا پیدا کنه بخونه و میاد از شما سوال میکنه خوب اگه ج ندی حق داری
چون یبار این کارو انجام دادی:bunnyearsmiley:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

Minaa.Gh

New member
داداشم اصن همچین حرفاییرو جدی نگیر شما خیلی تو این انجمن خوبی و مهربونی کردی....همونم میتونستی انجام ندی
کسی که زورش میاد یه سرچ کنه بره مطالب سال پیشو از تایپیکا پیدا کنه بخونه و میاد از شما سوال میکنه خوب اگه ج ندی حق داری
چون یبار این کارو انجام دادی:bunnyearsmiley:

شاید کسی تازه عضو انجمن شده باشه و با تاپیکهای گذشته آشنایی نداشته باشه ! میتونستی انجام بدی و نمیتونستی و میخواستی و نمیخوااستی و مدیر میشدی و نمیشدی مطرح نیست !!!!
دیگه بدهکار و طلبکار نیست اینحا ! کسی هم مجبور به انجام کاری نیست ... دعوایی هم نیست ! یه دلخوری شاید بوجود اومده !!! هرکسی طرز فکری داره دیگه ! :21:

• Like

golabatun

New member
بدترین اتفاق توی خوش خیالیت می افته
و
بهترین اتفاق توی بی خیالیت...

کرهانی

New member
هی خدا:sad:

- - - Updated - - -

چه سخته پذیرفتن شکستی بزرگ بخاطر اشتباهاتی کوچک

rahele.t

New member
آدمی، وقتی به دنیا می‌آید هزار آرزو دارد، ولی وقتی از دنیا می‌رود فقط یک آرزو دارد. آن هم این است که یک فرصت دوباره داشته باشد!!! مواظب باشیم فرصت‌هایمان را از دست ندهیم...

rahele.t

New member
هرگاه در زندگی به یک در بزرگ رسیدی که یه قفل بزرگ روی آن بود ناامید نشو. چون اگر قرار بود در باز نشود جای آن دیوار می‌کشیدند... امید درمانی است که شفا نمی‌دهد اما کمک می‌کند که درد را تحمل کنیم.

Minaa.Gh

New member
asbzan.jpg
اسب ترکمن یکی از اسبهای اصیل و معروف ترکمن هاست ! آشنا شید ! :applause:

• Like

rahele.t

New member
اگر مسیر دنیا را دوست نداری، تغییرش بده... تو مسئول تغییر آن هستی.

• Like

biostat

New member
دلم براي اين محيط مجازي و دوستاي خوبي چون شما تنگ شده بود حسابي
گويا در شروع كار بايد با يه طوفان درست حسابي مواجه مي شدم تا بفهمم اومدم مقطع ارشد!!!!!!!!!!!!!!!
بگذريم؛براي همتون ارزوي موفقيت دارم.
يكي دو هفته ديگه برنامه ام سبك ميشه،تا يه حدي هم اشنا شدم و ميتونم مديريت زمان داشته باشم تا به انجمن بيام شايد منم بتونم كمك كوچولويي به دوستاي خوبم بكنم.

بالا