من که الان شوکه ام و داغون و تو حکمت خدا موندم آواتاری که این روزا گذاشتم ،براتون میذارم
mw.ashel New member 2012-09-04 #81 من که الان شوکه ام و داغون و تو حکمت خدا موندم آواتاری که این روزا گذاشتم ،براتون میذارم
parnian24 New member 2012-09-09 #87 دلم درد می کرد،یه کم دلخوشی می خواستم اما هیچ کس نفهمید و حالا دلم سخت درد می کند ... فقط یه کم دلخوشی...
دلم درد می کرد،یه کم دلخوشی می خواستم اما هیچ کس نفهمید و حالا دلم سخت درد می کند ... فقط یه کم دلخوشی...
patris New member 2012-09-09 #89 mikhak s گفت: اينجا يعني سكوت مطلق به هيچي فكر نكنم فقط نگاه كنم کلیک کنید تا باز شود... اَاَاااااااااااااااا اینجا خوراک منه میشه منم بیام یه خورده اونورتر بشینم قول میدم اصلا حرف نزنم:smilies-azardl (113 آخرین ویرایش: 2012-09-09
mikhak s گفت: اينجا يعني سكوت مطلق به هيچي فكر نكنم فقط نگاه كنم کلیک کنید تا باز شود... اَاَاااااااااااااااا اینجا خوراک منه میشه منم بیام یه خورده اونورتر بشینم قول میدم اصلا حرف نزنم:smilies-azardl (113
گلاب New member 2012-09-16 #99 به امید روزی که یه عکس دسته جمعی از ما دانشمندای ایران تو نت پخش شه :a2d3: