نمى‏دانید؛ واقعاً نمی ‏دانید چه لذتى دارد وقتى...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sahar2

New member
متاسفانه این متن ها در فضای امروز جامعه ما تبلیغاتی می شه برای مسموم کردن بیشتر ذهن ها تا زنان چادری را خوب و پرهیزکار و زنانی که چادر سر نمی گذارند و آراسته اند رو بد که چه عرض کنم بلکه شیطان معرفی کنند در صورتی که اصلآ این طور نیست.کاش یاد بگیریم به حقوق دیگران احترام بگذاریم .

mel

New member
توروخدا بیخیال شین کل دنیا داره پیشرفت میکنه ما هنوز بفکره حجابو بدحجابی هستیم هرکی مختاره هرطورکه دلش میخواد حجاب داشته باشه.پرستار اینو یادت پاشه که چادر نشانه ی پاکدامنی نیست
موافقم. مختصر و مفید.

متاسفانه این متن ها در فضای امروز جامعه ما تبلیغاتی می شه برای مسموم کردن بیشتر ذهن ها تا زنان چادری را خوب و پرهیزکار و زنانی که چادر سر نمی گذارند و آراسته اند رو بد که چه عرض کنم بلکه شیطان معرفی کنند در صورتی که اصلآ این طور نیست.کاش یاد بگیریم به حقوق دیگران احترام بگذاریم .

عزیزم کجای این متن به غیر چادری ها بی احترامی کرده؟ شخصی از لذتش و همراهیش با چادر حرف دل نوشته من گفتم که چادری نیستم ولی از خوندن این متن چنین احساسی به من دست نداد

شهاب

New member
من چادری نیستم ولی با آزادی حجاب مخالفم.دوستای گلم که میگین آزادی حجاب شما فقط به خودتون نگاه نکنین که مثل گلین. بخدا اگه آزادی حجاب باشه خودتون پشیمون میشین.خانمهای بد متاسفانه زیاد شدن.وقتی که ببینین جلوی شوهرتون توی خیابون با دامن کوتاه و کلی قر و قمش رد بشن و اونم نگاه کنه. مرد هرچیم خوب باشه نگاه میکنه.
اینم قبول دارم که به چادر نیست. چادری بی حیا هم دیدم و حتی میشناسم آدم چادری که با وجود همسر و بچه خیانت کرد!! مانتویی خوب و بد هم داریم. بی حجاب با حیا و بی حیا هم داریم. حجاب و حیا مکمل همدیگه ان.
من نمیگم چادر یا مانتو خوبه یا بد.ولی پارسال توی ماه رمضان با خانواده جایی دعوت بودیم.من چادر سرم کردم. واقعا اون روز خیلی بهم حیزی شد.اصلا اعصابم ریخت به هم. جلوی پدر و مادرم حیزی میکردن،اونم توی جردن!!!. در حالیکه وقتی با مانتو بیرون میرم اونقدر مشکل ندارم. انتخاب پوشش بستگی به این داره که جلب توجه میکنه یا نه.من با چیزی که جلب توجه کنه مخالفم. بعضیا با چادر زیباتر میشن و بیشتر جلب توجه میکنن ولی بعضیا نه.آقایون هم توجه کنن بعضی دخترا چون قشنگ تر میشن چادر انتخاب میکنن و اعتقاد قلبی بهش ندارن.بخدا من میخواستم چادر سرم کنم ولی وقتی چند بار امتحان کردم و با مشکل روبرو شدم ولش کردم.
من با حجاب تر از مادرم ندیدم تا حالا!مادر من چادریه ولی باز هم مورد متلک و اذیت پسرا قرار میگیره. مردای ما هم ایراد دارن.هم زن و هم مرد باید رعایت کنن اینطور نیست که فقط زن باید خودشو بپوشونه و مرد آزادانه نگاه نا پاک داشته باشه. قرآن بعد توصیه به زنان، به مردان هم گفته که چشم و نگاهشونو حفظ کنن.
گفتید مرد هر چیم خوب باشه نگاه میکنه.
واقعا براتون متاسفم.متاسفم که اینقدر دیدتون کم وسعته.شما چطور به خودتون اجازه میدید راجع به کل جنسیت مردها نظر بدید؟آیا شما تک تک مردا رو آزمایش کردید یا نسبت به تمامشون آگاهی دارید؟لطف کنید اول حرفی رو که میزنید راجع بهش فکر کنید بعد بزنید.

matin

New member
به نظر بنده

انسانها در حد خودشون آزاد باشن ولی قانونی محکم باشه که آزادی باعث لطمه به دیگران نشه ، به نظر من کسی با مقدار بدن یه دختری یا مردی دین و دلشو از دست میده حیوانه !!! از جمله خود من اگه هر بار اینطوری شم !!!

حالا همه آزاد باشن ببینید یه بچه ای که تو این شرایط بزرگ شه خیلی از موارد براش طبیعیه !!!

هستن مردائی که به زنانی که حتی پوشیه زدن نگاه ...... میکنن و هستن مردهائی که به زنانی که راحت هستن و هرجور دلشون میخواد بیرون میان نگاه عادی میکنند

به نظر بنده حجاب خانم های ما باید پلک مردان ما باشه !!!

من و مائی که دم از غیرت واسه خواهر مادرمون میزنیم باید واسه بقیه هم قائل شیم و پلکمون رو تنظیم کنیم نه طرف مقابلمون مجبور شه خودش رو طبق میل یه عده کنه که چرا اونا گمراه میشن .....

البته ناگفته نماند در هر حالتی هستن عده ای که سوء استفاده میکنن که باید با اونا با قانون محمک برخورد کرد

reza.n

New member
گفتید مرد هر چیم خوب باشه نگاه میکنه.
واقعا براتون متاسفم.متاسفم که اینقدر دیدتون کم وسعته.شما چطور به خودتون اجازه میدید راجع به کل جنسیت مردها نظر بدید؟آیا شما تک تک مردا رو آزمایش کردید یا نسبت به تمامشون آگاهی دارید؟لطف کنید اول حرفی رو که میزنید راجع بهش فکر کنید بعد بزنید.
من فکر نمیکنم منظور بدی داشته باشه.به هر حال خاسته یا ناخاسته نگاه آدم میوفته.درسته؟من حس کردم منظورش این بوده.همونطور که خودتم گفتی بیاین اول فکر کنیم.بیایم زود قضاوت نکنیم.سریع جبهه گیری نکنیم.زود محکوم نکنیم.:auizz3ffy9vla57584x

شهاب

New member
من فکر نمیکنم منظور بدی داشته باشه.به هر حال خاسته یا ناخاسته نگاه آدم میوفته.درسته؟من حس کردم منظورش این بوده.همونطور که خودتم گفتی بیاین اول فکر کنیم.بیایم زود قضاوت نکنیم.سریع جبهه گیری نکنیم.زود محکوم نکنیم.:auizz3ffy9vla57584x
من اولش فکر کردم و الان اینو به شما ثابت میکنم.دوست عزیز اگه میخواست بگه نگاه آدم میفته میگفت نگاهش میفته و نمیگفت نگاه میکنه.بین ایندو خیلی فرقه.حالا من سریع جبهه گیری کردم به نظر شما؟

saharandishe

New member
شخصیتی که ازخودمون نشون میدیم باعث میشه کسی به خودش اجازه تعرض به ماروبده یانه،بایدعفت وحیاداشت توهرلباسی که هستی ازخداحیاکنی که هرکاری روانجام ندی وواقعاقصدجلب توجه نداشته باشی حتی توفضای مجازی هم بایدحیاداشت هرحرفی رونزدوهرجوری رفتارنکردکه متاسفانه رعایت نمیشه که خودتون هم مستحضرید خودتونوآزمایش کنیداگه تونستیدتومحیطی که هیچ کس شمارونمیشناسه اخلاق ورعایت کنیدوحتی اونجاهم به خودتون اجازه ندیدکه بااحساس واعتماددیگران به راحتی بازی کنیدپس شماانسان باحیایی هستید،اجباری به چادرنیست،شماحتی اگه مانتوهم بپوشی وقتی فاکتورحیاهم برای مانتوهم خودتون رعایت بشه هیچ کس حتی ازخاطرش هم نمیگذره که راجع به شمافکربدی کنه چه برسه به تعرض حقیقی!ولی لذتی که چادروفرقش بامانتوبرای یک خانم باحجب وحیای واقعی داره روکسی میچشه که چادروبه خواست خودش وازصمیم قلب انتخاب میکنه واحترام مضاعفی که درمقایسه بازمان مانتویی بودنش پیداکرده وحالاازانتخابش بینهایت خوشحاله.همین.......

soso26

New member
وقتی من چادر به سر دارم بیشتر باعث می شم طرف مقابلم تعالی معنوی پیدا کنه یا وقتی زیبا هستم؟ زیبایی باعث احساس شادی می شه
ما قراره برای هم زمینه تعالی و بالندگی روحی و معنوی رو هم فراهم کنیم!
اینجارو میگم:wacsmiley:

منظورم همه دختر ها هستن منه نوعی
چه آواتار با مزه ای دارییییییییییییییییییییییییییی!
حالا اشتباهاته منو گرفتن چه لذتی داره راستشو بگو :bunnyearsmiley::motat:

soso26

New member
هیچ لذتی نداشت واسم چون من قصدم مچگیری نبود:tsimuzpzwoap1t9y3o7

آخرین ویرایش:

epi_info

New member
منم نظرمو بگم پس. البته قول دادم ادبیاتم رو عوض کنم ولی تو این یه قلم منو ببخشید:
جمع کنید این مسخره بازی هارو بابا. مخه مارو خوردن با این چادر چادر. همش شعاره تو خالی. انگار مثلا جنس مخالف چی چی داره. خجالت بکشید بابا. من به عنوان یه مرد میگم، یه زن میتونه بدون چادر و حتی مانتو چنان مثل ادم لباس بپوشه که هیچ ننه مرده ای نگاه چپ نکنه بهش. به شدته هر چه تمام تر با چادر مخالفم و به نظره من چادر سر کردن یه رفتار ضد اجتماعیه. اینارو واسه خودم هم قبول دارما. امریکا کاریوسیتی فرستاده مریخ ما هنوز درگیره این چرندیاتیم. ولم کنید بابا
دوستان من شدیدا اگه ناراحت شدید معذرت میخام و اینم بگم جبهه نگرفتم و فقط نظرم بودا. خواهشا جبهه نگیرید و دری پری نگید. :rose:

reza.n

New member
من اولش فکر کردم و الان اینو به شما ثابت میکنم.دوست عزیز اگه میخواست بگه نگاه آدم میفته میگفت نگاهش میفته و نمیگفت نگاه میکنه.بین ایندو خیلی فرقه.حالا من سریع جبهه گیری کردم به نظر شما؟
نمیدونم شایدم حق با شما باشه.من اصراری به درست بودن حرفم ندارم.هرکسی از زاویه دید خودش به مسایل نگاه میکنه.من سعی میکنم یه مقدار مثبت نگاه کنم.شاید زیادی خوشبینم.:black_eyed:

dilak

New member
منم نظرمو بگم پس. البته قول دادم ادبیاتم رو عوض کنم ولی تو این یه قلم منو ببخشید:
جمع کنید این مسخره بازی هارو بابا. مخه مارو خوردن با این چادر چادر. همش شعاره تو خالی. انگار مثلا جنس مخالف چی چی داره. خجالت بکشید بابا. من به عنوان یه مرد میگم، یه زن میتونه بدون چادر و حتی مانتو چنان مثل ادم لباس بپوشه که هیچ ننه مرده ای نگاه چپ نکنه بهش. به شدته هر چه تمام تر با چادر مخالفم و به نظره من چادر سر کردن یه رفتار ضد اجتماعیه. اینارو واسه خودم هم قبول دارما. امریکا کاریوسیتی فرستاده مریخ ما هنوز درگیره این چرندیاتیم. ولم کنید بابا
دوستان من شدیدا اگه ناراحت شدید معذرت میخام و اینم بگم جبهه نگرفتم و فقط نظرم بودا. خواهشا جبهه نگیرید و دری پری نگید. :rose:
منم باهات موافقم این نوشته ها شخصیت مردای مارو زیر سوال می بره یعنی چی چادر چادر می کنید مردای ما اینقد وحشی هستن که طاقت دیدن چن تار موی رنگ شده ندارن
وخداوند در ذات آدمی زیباپسندی رو گذاشته بشر باید آزاد باشه آزاد زنگی کنه نه اینکه دوتا فاطی کاماندو تو خیابون بیفتن دنبالت خانم موهاتو بزار تو مانتوت جلفه الی بلی ...
من دوستای داشتم که تا دانشگاه چادر به سر می کردن و تو دانشگاه ورمیداشتن و....
ملت رو با این حرفا گیج نکنید خواهشا پدرمونو در آوردن بابا خسته شدیم دیگه هر جا می ریم باید یه حراستی باشه که بهمون گیر بده
آسایش رو گرفتن با این دورنگی ول کنید بابا این حرفای چرت و پرتو یکی بخواد با چادرم می تونه مخ بزنه اینا همه خرافاته حجاب حجاب

آخرین ویرایش:

نگاه

New member

اینکه گفتید« یه زن میتونه بدون چادر و حتی مانتو.....» با هاتون موافقم
«امریکا کاریوسیتی فرستاده مریخ ما هنوز ...» این هم باهاتون موافقم ولی این مربوط به چادر نمیشه، (یه چیزی سر بسته میگم تا تهش برین..) انرژی و تمرکز ما جای دیگه صرف میشه..ما روی مسائل بی اهمیت خیلی مانور میدیم و همینطور بعضی از افتخارتمون که کشورهای دیگه 100 سال پیش بهش رسیدن اونوقت ما بشکن میزنیم که ما در دنیا اولین کشوری هستیم که... و...

تو جامعه ما 2 جور افراد از پوشش اسلامی دفاع میکنند: 1.مردم عادی که بخاطر اعتقادی که دارند به هر حال هرکسی یه دینی داره باید بهش عمل کنه نه اینکه هر جا خوشش نیومد بگه چرنده!! این افراد به دنبال بد کردن کسی نیستن و هیچ منفعت مادی و دنیوی براشون نداره.. 2.افرادی که از اسلام و حجاب و چادر برای هدفشون استفاده میکنن، که این افراد با خشکه مقدس بازی در آوردن همه رو از اسلام حقیقی دور کردن و ... (اینجاست که این همه جنجال سر حجاب بوجود اومده)

شما رو چه حسابی گفتین«به نظره من چادر سر کردن یه رفتار ضد اجتماعیه» ؟؟؟؟؟:33:

آخرین ویرایش:

epi_info

New member

منم باهات موافقم این نوشته ها شخصیت مردای مارو زیر سوال می بره یعنی چی چادر چادر می کنید مردای ما اینقد وحشی هستن که طاقت دیدن چن تار موی رنگ شده ندارن
وخداوند در ذات آدمی زیباپسندی رو گذاشته بشر باید آزاد باشه آزاد زنگی کنه نه اینکه دوتا فاطی کاماندو تو خیابون بیفتن دنبالت خانم موهاتو بزار تو مانتوت جلفه الی بلی ...
من دوستای داشتم که تا دانشگاه چادر به سر می کردن و تو دانشگاه ورمیداشتن و....
ملت رو با این حرفا گیج نکنید خواهشا پدرمونو در آوردن بابا خسته شدیم دیگه هر جا می ریم باید یه حراستی باشه که بهمون گیر بده
آسایش رو گرفتن با این دورنگی ول کنید بابا این حرفای چرت و پرتو یکی بخواد با چادرم می تونه مخ بزنه اینا همه خرافاته حجاب حجاب
یدونه لایک کمه. من 5 تا لایک میدم. چون فعلا چندتا لایک از طرف یک نفر تو شبکه های اجتماعی ، اختراع نشده :riz277:
فاطی کماندو هم خوب اومدی و کاملا به جا بود

آخرین ویرایش:

شهاب

New member
نمیدونم شایدم حق با شما باشه.من اصراری به درست بودن حرفم ندارم.هرکسی از زاویه دید خودش به مسایل نگاه میکنه.من سعی میکنم یه مقدار مثبت نگاه کنم.شاید زیادی خوشبینم.:black_eyed:
خواهش میکنم.شما هم نظر خودتونو گفتید و نظرتون قابل احترامه.من از این ناراحت شدم که گفتید من زود قضاوت کردم و . . .
من هم نمیخوام بگم حرف حرف منه.من دلیل میارم.ایشون گفته مرد هر چیم خوب باشه نگاه میکنه.اگه منظورش افتادن نگاه باشه دیگه عبارت مرد هر چیم خوب باشه چه معنایی داره دوست عزیز؟افتادن نگاه که مرد خوب و بد نداره.
وقتی این عبارت رو میگه یعنی منظورش همینه که نگاه میکنه.البته این نظر منه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا