سرباز امام(عج)
New member
کاش میدانستی که نزدیک و حتمی دانستن مرگ، چه بهایی به هر لحظه می بخشد!
با اندکی تغییر از آندره ژید
منبع : وبلاگ فیزیک نوی
با اندکی تغییر از آندره ژید
منبع : وبلاگ فیزیک نوی
دلم تو را می خواهد
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]دلم تو را می خواهد[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]بابای عزیزم،[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] میگویند: [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]" در زندگی خوابیم امّا با مرگ چشم باز میکنیم و بیدار میشویم " ،[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]من هم دوست دارم چشم باز کنم و تو را ببینم.[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] می خواهم بیدار شوم. [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]چون دلم تو را می خواهد.[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]بی تو جراحت روزهایی را که همچنان زنده خواهم بود [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]و رنج هنوز بودن را چگونه تحمّل کنم؟[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]ببین، [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]پسرت دارد حسودی میکند،[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] حسودی به سنگ قبری که همیشه در کنار توست، [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]به قطره بارانی که از سقف خانه کوچکت چکه میکند[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] و بر پیشانی مهربان تو[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] بوسه میزند.[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]راستی، فدای تو، [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]در این هوای یخ زده، سردت نیست؟![]()
یادداشتهای یک دیوانه
[/FONT]