نفرات برتر آزمون سراسری 1392

riazi922-1.jpg

k-b

New member
این عکسهارو موقع ثبت نامی فرستادن دیگه! خداییش رتبه 8 خیلی جالبه خنده اش:black_eyed:
والا منم اگه انقدر خونده بودم که مطمئن بودم جزء رتبه های برتر هستم یه عکس واسه سازمان سنجش میفرستادم که از خنده روی زمین درحال غلت زدن بودم!!!:25r30wi::25r30wi:

darya63

New member
والا منم اگه انقدر خونده بودم که مطمئن بودم جزء رتبه های برتر هستم یه عکس واسه سازمان سنجش میفرستادم که از خنده روی زمین درحال غلت زدن بودم!!!:25r30wi::25r30wi:

والله منم برا هم ارشد و هم کنکور سراسری خیلی خوندم ولی یا خنگم یا بدشانسم...یعنی زجری که دوساله برا این ارشد میکشم شدید ترشونه
ای بابا

bioelectric

Active member
این عکسهارو موقع ثبت نامی فرستادن دیگه! خداییش رتبه 8 خیلی جالبه خنده اش:black_eyed:

نه این عکسها را بلافاصله بعد از اعلام نتایج گرفتن:thanks: مگرنه لزومی نداره یه نفر بی جهت بخنده!!!!!!!!!!!!!!!

البته بعضی از این عکسها به نظر میرسه مال بچه های دهه 60 باشه!

eco.bio

New member
نه این عکسها را بلافاصله بعد از اعلام نتایج گرفتن:thanks: مگرنه لزومی نداره یه نفر بی جهت بخنده!!!!!!!!!!!!!!!

حالا شاید برای بچه های تهران رو بتونن بعده اعلام نتایج عکس بگیرن ولی برای شهرستان نه دیگه. همون عکس موقع ثبت نامی هس.:(50):

bacillus.bs

New member
١٠ سال ديگه توي دانشگاه هاروارد و كمبريج چه صفايي مي كنند اينا
بدون هيچ استرس و دلهره اي از اينده

eco.bio

New member
١٠ سال ديگه توي دانشگاه هاروارد و كمبريج چه صفايي مي كنند اينا
بدون هيچ استرس و دلهره اي از اينده

سخت نگیر باسیل جون. ماهم داریم صفا میکنیم میبینی چقد این روزا شیرین هستن:black_eyed::1dco2x0p1lilzhfpg1t:65d6a5d6s:

mikhak s

New member

ای وای امین یه حرفی میزنی ها.
:5: این همون عکساهایی هست که موقع ثبت نام دادن بیکار نیستن که از اول ازشون عکس بگیرن اونم با خنده!!!!!!!!:14: حالا یکی خوش خنده از آب در اومده میدونسته بخت باهاش یاره
:4d564ad6:

eco.bio

New member

:5: این همون عکساهایی هست که موقع ثبت نام دادن بیکار نیستن که از اول ازشون عکس بگیرن اونم با خنده!!!!!!!!:14: حالا یکی خوش خنده از آب در اومده میدونسته بخت باهاش یاره
:4d564ad6:

اره خب منم میگم همون عکسها هستن.:black_eyed:

pashmak

New member
خوبشحالشون کاش ما جونیامون درس میخوندیم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

_30min_

New member
ای بابا بی خیال مردم شید...بیاید یه فکری به حال خودمون کنیم

شفيع

Well-known member
10.JPG
يادش بخير نه؟ما كه نديديم عشقم اين بود اسمم تو روزنامه باشه وقتي قبول ميشم

darya63

New member
اره خوش به حالشون از حالا به بعد عشق دنیا رو میکنن و اینده شون تضمینه
خدایا از این خوشیا هم به ما بده...حالا رتبه تک رقمیش بخوره تو سرم لااقل قبول شم خوشحالیمو ببینم ...امین

bioelectric

Active member

حالا شاید برای بچه های تهران رو بتونن بعده اعلام نتایج عکس بگیرن ولی برای شهرستان نه دیگه. همون عکس موقع ثبت نامی هس.

:
دوستان یعنی مشخص نیست که شوخی کردم،این همه علامت تعجب گذاشته بودم؛آخه اگه قرار باشه بعد از اعلام نتایج عکس بگیرند بفرستند که کسی عکس پرسنلی نمیفرسته،هر کسی برا خودش یه فیگور خاصی میگیره...

حالا بماند که رتبه 8تجربی از قبل میدونسته رتبش تک رقمی میشه و با این لبخند شیک عکس گرفته:tonguesmiley:

eco.bio

New member
یه چیزو اعتراف کنم: اگه من بجای اون رتبه 8 بودما تمام این مدت که ثبت نام کرده بودم همه اش نگران این میشدم که ایا عکسمو قبول میکنن!!! :1dco2x0p1lilzhfpg1tبعدش چون افکارم بهم میریخت هیچی دیگه از اخر رتبه 8 میشدم! :riz277:همچین ادم مزخرفی هستما بعدا نگین چرا رتبه 8 نشدی!:65d6a5d6s:

بالا