والا منم اگه انقدر خونده بودم که مطمئن بودم جزء رتبه های برتر هستم یه عکس واسه سازمان سنجش میفرستادم که از خنده روی زمین درحال غلت زدن بودم!!!:25r30wi::25r30wi:این عکسهارو موقع ثبت نامی فرستادن دیگه! خداییش رتبه 8 خیلی جالبه خنده اش:black_eyed:
والا منم اگه انقدر خونده بودم که مطمئن بودم جزء رتبه های برتر هستم یه عکس واسه سازمان سنجش میفرستادم که از خنده روی زمین درحال غلت زدن بودم!!!:25r30wi::25r30wi:
این عکسهارو موقع ثبت نامی فرستادن دیگه! خداییش رتبه 8 خیلی جالبه خنده اش:black_eyed:
حالا شاید برای بچه های تهران رو بتونن بعده اعلام نتایج عکس بگیرن ولی برای شهرستان نه دیگه. همون عکس موقع ثبت نامی هس.نه این عکسها را بلافاصله بعد از اعلام نتایج گرفتن:thanks: مگرنه لزومی نداره یه نفر بی جهت بخنده!!!!!!!!!!!!!!!
البته بعضی از این عکسها به نظر میرسه مال بچه های دهه 60 باشه!
١٠ سال ديگه توي دانشگاه هاروارد و كمبريج چه صفايي مي كنند اينا
بدون هيچ استرس و دلهره اي از اينده
نه این عکسها را بلافاصله بعد از اعلام نتایج گرفتن:thanks: مگرنه لزومی نداره یه نفر بی جهت بخنده!!!!!!!!!!!!!!!
ای وای امین یه حرفی میزنی ها.:5: این همون عکساهایی هست که موقع ثبت نام دادن بیکار نیستن که از اول ازشون عکس بگیرن اونم با خنده!!!!!!!!:14: حالا یکی خوش خنده از آب در اومده میدونسته بخت باهاش یاره
:4d564ad6:
نه این عکسها را بلافاصله بعد از اعلام نتایج گرفتن:thanks: مگرنه لزومی نداره یه نفر بی جهت بخنده!!!!!!!!!!!!!!!
حالا شاید برای بچه های تهران رو بتونن بعده اعلام نتایج عکس بگیرن ولی برای شهرستان نه دیگه. همون عکس موقع ثبت نامی هس.
دوستان یعنی مشخص نیست که شوخی کردم،این همه علامت تعجب گذاشته بودم؛آخه اگه قرار باشه بعد از اعلام نتایج عکس بگیرند بفرستند که کسی عکس پرسنلی نمیفرسته،هر کسی برا خودش یه فیگور خاصی میگیره...
ای وای امین یه حرفی میزنی ها.:5: این همون عکساهایی هست که موقع ثبت نام دادن بیکار نیستن که از اول ازشون عکس بگیرن اونم با خنده!!!!!!!!:14: حالا یکی خوش خنده از آب در اومده میدونسته بخت باهاش یاره
: