نظر شما چیه؟-عنوان:آقا

شهاب

New member
به نظرمن صد البته که فقط خدا میدونه اما جواب شما طوری بوده که یعنی اومدن امام زمان همچین زیاد هم اهمیتی نداشته و دغدغه شما نیس و باید واگذار کرد به خدا اما خواستن آدما و دعا برای ظهور ایشون یکی از شرط های فرج امام زمان هست . اینکه مردم بخوان که یه منجی بیاد...البته شایدم منظورتون این نبوده ولی اینطور برداشت میشه...
نه.مطمئن باشید منظورم این نبوده که اومدن امام زمان (عج) اهمیتی نداره.سو تفاهم شده.ممنون از پاسختون.

نگاه

New member
سلام.پاسخ شما کاملا درسته و من هم کاملا با پاسخ شما موافقم.اما و اما:اینکه گفتم میخوام با طرز فکر بقیه آشنا بشم راجع به اصل موضوعه نه اون دو نفر که یکیش منم.ظاهرا سو تفاهم شده.اشتباه نکنید قصد من راجع به اصل موضوعه در حالی که توجه به اون دو نفر و اینکه کدومشون درست میگن فرعه و من با فرع کاری ندارم.ممنون از پاسختون.
سلام. شرمنده من اصل موضوع رو اونطوری که شما تو ذهنتونه رو متوجه نشدم:smiliess (11):.. میشه کمی بیشتر توضیح بدین تا امثال من از گیجی در بیایم! مچکرم

شهاب

New member

سلام. شرمنده من اصل موضوع رو اونطوری که شما تو ذهنتونه رو متوجه نشدم:smiliess (11):.. میشه کمی بیشتر توضیح بدین تا امثال من از گیجی در بیایم! مچکرم
بسیار خوب مجبورم یه طور دیگه بگم:دارد آمدنت دیر میشود آقا.ریشه ی این حرف چیه؟از کجا سرچشمه میگیره؟به نظر من از اینجا که مردم تشنه اند برای ظهور و آماده و پذیرای منجی(ع)
خدا میداند چه؟خوب به نظر من اینطور نیست.صلاح نمیدونم بیشتر از این موضوع رو باز کنم.همینکه شما واقعیت رو ببینید و حقیقت رو تشخیص بدید راهنماییتون میکنه.موفق باشید.

sepidh gh

New member
حرفتون کاملا درست بوده و فقط خدا می دونه ......... اما در مورد دوستتون شاید منظورشون این بوده که با توجه به اوضاع اکنون جهان این چیز واضحی هستش و انتظار داشته که شما هم تایید کنید و من فکر می کنم دوستتون بد برداشت کرده و .....

نگاه

New member
کامنت بعدیم:
آمدنت دیر میشود آقا.. ایشون رو چه حسابی گفتن که اومدنش داره دیر میشه؟ در حالی که باید شرایطش فراهم بشه.. ما از طریق کتابها و احادیث یکسری از مشخصات جامعه در هنگام ظهورو میدونیم اما نمیتونیم پیش بینی دقیق کنیم. وفقط خداست که این قدرت تشخیص داره..
نظر شخصیم اینه که اصلا هم دیر نشده (با تمام وجودی که دوست دارم امام زودتر ظهور کنه) چون هنوز جامعه به اون حدی که گفتن نرسیده..

شهاب

New member
کامنت بعدیم:
آمدنت دیر میشود آقا.. ایشون رو چه حسابی گفتن که اومدنش داره دیر میشه؟ در حالی که باید شرایطش فراهم بشه.. ما از طریق کتابها و احادیث یکسری از مشخصات جامعه در هنگام ظهورو میدونیم اما نمیتونیم پیش بینی دقیق کنیم. وفقط خداست که این قدرت تشخیص داره..
نظر شخصیم اینه که اصلا هم دیر نشده (با تمام وجودی که دوست دارم امام زودتر ظهور کنه) چون هنوز جامعه به اون حدی که گفتن نرسیده..
البته ایشون هم وقت مشخص نکردند.از روی علاقه به امام گفتند.

RBC!

New member
خب این یه گفتگوی ساده بین دو تا دوست بوده ..
آیه قرآن یا احادیث ائمه که نیست شما انتظار داشته باشید بقیه تفسیرش کنن و بگن منظور کی چی بوده..
دوستتون یه حرفی زده
شما هم یه جوابی دادی..
تموم شد رفت.

شهاب

New member
آیه قرآن یا احادیث ائمه که نیست شما انتظار داشته باشید بقیه تفسیرش کنن و بگن منظور کی چی بوده..
دوستتون یه حرفی زده
شما هم یه جوابی دادی..
تموم شد رفت.
شاید حق با شما باشه.ضمن اینکه بنده به هیچ وجه چنین ادعایی نکردم و از بقیه هم انتظار تفسیرش رو ندارم.من یه مطلبی رو که به نظرم ارزش نوشتن داشته قرار دادم بقیه هم آزادن نظر بدن یا ندن.خوب شما هم نظرتونو بیان کردین.نظر شما هم قابل احترامه.ممنون.

mahsa.

New member
بچه ها من یکم ای کیو م ضعیفه الان باید چطوری مشارکت کنم من که موضوع رو نفهمیدم روشنم کنید لطفا.

mikhak s

New member
بچه ها من یکم ای کیو م ضعیفه الان باید چطوری مشارکت کنم من که موضوع رو نفهمیدم روشنم کنید لطفا.

مهسا جان صحبت بين آقا شهاب و دوستشون بوده ،*(درمورد ظهور امام زمان(عج) چيزي كه دوستشون گفتن و جوابي كه شهاب داده)ايشون اومدن نظر بچه ها رو درمورد موضوع اين گفتگو خواستن،( نظرتو ميتوني اينجا بزاري.

آخرین ویرایش:

شهاب

New member
به نظر شما در زمان ظهور چه کسانی علیه آقا و مقابل ایشون قرار میگیرن؟

شهاب

New member
دوستتون یه حرفی زده
شما هم یه جوابی دادی..
تموم شد رفت.
سلام.من دارم کم کم میرم اما قبلش خواستم یه چیزی بگم.
خواستم بگم اول اینکه من بدون غرور و تکبر با یه نیتی این مطلب رو نوشتم و میخواستم یه چیزایی بفهمم که فهمیدم.
اما خیلی خوشحالم که با غیرت وتعصب به جا جواب دادید اینو از صمیم قلب میگم.امیدوارم این نوع طرز تفکر گسترش پیدا کنه و پتکی بشه برای خرد کردنه این باور که بقیه باید بشینن و حرف منو که آدم بزرگیم(!) تفسیر کنن البته به اون شکلی که شما گفتید و البته من چنین قصد و باوری نداشتم.ممنون.موفق باشید.

بالا