نظر شما چیه؟-عنوان:آقا

شهاب

New member
ه روز تو خوابگاه بودم توی اتاقم نشسته بودم.یکی از بچه ها از یه اتاق دیگه اومد پیشم.نشست.بعدش با خودش داشت میگفت:دارد آمدنت دیر میشود آقا.

بعد به من گفت:مگه نه؟

منظورشو فهمیدم و درک کردم.

یه کم فکر کردم.

بعد با یه نیتی و قصد و هدفی بهش گفتم:خدا میدونه.

اونم بهم گفت:برات متاسفم.

نظر شما چیه؟

parnian24

New member
منظورت چیه؟می خوای بگی اتفاق عجیبی برات افتاده که خودت هم دکش نکردی؟:smilies:

dilak

New member
اون آدم مگه علم دهره که همه چی رو می دونه می گه یر می شه مگه خداست که داره تصمیم می گیره
حرفش خیلی چرت بوده
منم با تو موافقم

jupiter_sps

New member
دارد دیر میشود ---> منظورش این بوده دلتنگتم پس چرا هنوز نیومدی؟---نه اینکه پیش بینی کنه که از زمان اومدنت گذشته!
اقا شهاب اینی هم که از شما پرسید مگه نه؟ ---> منظورش این بوده که ایا شما هم دلتنگ هستی به اندازه ای که نیومدن ایشان ناراجتت کرده باشه---- شاید برداشتی که از حرفتون داشته این بوده که خیلی براتون فرقی نداره!

نگاه

New member
تست هوشه؟؟؟

اگه دوستتون آدم مذهبی بوده برداشت من اینه:

- دارد آمدنت دیر میشود آقا:
من فکر میکنم منظورش از آقا، امام زمان بوده..

- مگه نه:
منظورش این بوده که آیا تو به این موضوع فکر کردی؟ آیا آرزوی اومدنش رو داری؟

- متاسفم:
متاسف بوده که برات مهم نبوده امام زمان کی ظهور کنه (قصد توهین ندارم برداشتم رو گفتم!)

Marc0p0lo

New member
ه روز تو خوابگاه بودم توی اتاقم نشسته بودم.یکی از بچه ها از یه اتاق دیگه اومد پیشم.نشست.بعدش با خودش داشت میگفت:دارد آمدنت دیر میشود آقا.

بعد به من گفت:مگه نه؟

منظورشو فهمیدم و درک کردم.

یه کم فکر کردم.

بعد با یه نیتی و قصد و هدفی بهش گفتم:خدا میدونه.

اونم بهم گفت:برات متاسفم.

نظر شما چیه؟

شما از خودشون منظورشونو سوال نکردین؟

tishk

New member
تست هوشه؟؟؟

اگه دوستتون آدم مذهبی بوده برداشت من اینه:

- دارد آمدنت دیر میشود آقا:
من فکر میکنم منظورش از آقا، امام زمان بوده..

- مگه نه:
منظورش این بوده که آیا تو به این موضوع فکر کردی؟ آیا آرزوی اومدنش رو داری؟

- متاسفم:
متاسف بوده که برات مهم نبوده امام زمان کی ظهور کنه (قصد توهین ندارم برداشتم رو گفتم!)

افرین خیلی باهوشی

jeghele68

New member
خیلی نظر سنجی واضحی نیست دوست عزیز.من خودم برداشتم اینه که دوستتون مذهبی بوده و منظورش امام زمانه.ولی یکم توضیح بیشتر بدین

jupiter_sps

New member
اره به نظر من که دیگه معنی دیگه ای (بجز صاحب زمان) نداره! فکر کنم شهاب می خوان ببینن برخورد دوستشون صحیح بوده یا نه!؟ یا اینکه مثلا اگه ما جای خودشون بودیم چی می گفتیم! درسته شهاب؟

شهاب

New member
خیلی نظر سنجی واضحی نیست دوست عزیز.من خودم برداشتم اینه که دوستتون مذهبی بوده و منظورش امام زمانه.ولی یکم توضیح بیشتر بدین
البته و صد البته که منظورش امام زمان بوده.دوست عزیز به نظر شما تشخیص آقا سخته؟دیگه اینکه بقیه اش تو متن هست.همین.دوست دارم بقیه خودشون فکر کنن و نظرشونو بگن.تا ببینم چه برداشت و نظری دارن.موفق باشید.

شهاب

New member
اره به نظر من که دیگه معنی دیگه ای (بجز صاحب زمان) نداره! فکر کنم شهاب می خوان ببینن برخورد دوستشون صحیح بوده یا نه!؟ یا اینکه مثلا اگه ما جای خودشون بودیم چی می گفتیم! درسته شهاب؟
نه دوست عزیز من دنبال این نیستم که ببینم برخورد دوستم صحیح بوده یا نه.و نه دنبال اینکه اگه جای من بودید چی میگفتید.فقط میخوام ببینم انسانهای دوره ی ما چطور فکر میکنن.همین.

jupiter_sps

New member
اهان!
1657.gif
خوب اخه میدونید چیه؟ به نطر من اونقدر واضحه که بعید می دونم کسی بغیر از چیزی که همه گفتن برداشت کنه!:smiliess (11):

حسان

Well-known member
همه نشستیم نه تلاشی نه کاری فقط میگیم خدا کند که بیایی؟

estel

Member
نظر من هم همینه فقط خدا داند
البته قضاوت زمینیه من اینه که داره دیر میشه
این وسط هیچ مشکلی نیس
به نظر من فقط نوع نگاه باعث شده یه ذره حرف همو نفهمید

reza.n

New member
100 رحمت به تاپیکای قدیم که اون همه هم بهش اعتراض می شد.:65d6a5d6s:والا.چه بحث هایی پیش میادا.به خدا.:whistle:

ne11833

New member
آقا؟
اصلا امدنی در کار هست؟
من دیگه واقعا توی این دنیای وانفسا به چشای خودمم شک دارم چه برسه به...
:smiliess (11):

بالا