نظر شما چیه؟-عنوان:آقا

شهاب

New member
آقا؟
اصلا امدنی در کار هست؟
من دیگه واقعا توی این دنیای وانفسا به چشای خودمم شک دارم چه برسه به...
:smiliess (11):
خوب مسلما شما با پرسیدن این سوال منتظر شنیدن پاسخ آری یا خیر نیستید.درسته؟فکر میکنم برای پاسخ به این سوال باید بدونیم که شما به چه چیزایی اعتقاد دارید؟

mikhak s

New member
به نظر منم خدا ميدونه ، ما چه چيزي از حكمتاي خدارو درك كرديم كه اين يكيو درك كنيم؟اينكه دوستتون بعد از گفتن : خدا ميدونه گفته متاسفم واسه اين بوده كه حس كرده با ، يه جور بيخيالي جوابشو دادي اينكه خيلي برات مهم نبوده.

jeghele68

New member
خوب اینکه گفتید :خدا میدونه.......خصوصا که میگید با قصدو نیت و هدف بوده,اگر دوستتون ادمی باشه که قلبا اعتقاد به امام زمان داشته باشه,شما درست ج دادید.واقعا خدا میدونه کی وقتشه و کی انسان زمینو فدای امیالی میکنه که خدا بهش داده و زمینی که از خاک اون افریده شده.ولی اگر دوست شما ظاهر ساز قهاری باشه بازم جوابتون درسته.با قصدو نیت گفتید خدا میدونه که حرف دلت چیه::p:sad:

و ج دوستتون که گفته :برات متاسفم.....بازم الان به برداشت اون بستگی دارهکه حرف شمارو به مسخره گرفته

من فکر میکنم ظاهر دوستتون,تصور اشتباه ایجاد میکنه تو افکار دیگران,و یا اون فکر کرده شما اون رو دست انداختی.باید هردو طرف رو شناخت بعد قضاوت کرد:

نظر شما چیه؟:21::dadad4:

reza.n

New member
آ. . . آ . . .منظورم . . . میخوام ببینم با این متنی که نوشتم ذهنتون به کجاها پرواز میکنه.به چی فکر میکنید؟چه جوری فکر میکنید؟برداشتتون چیه؟ . . .
با جوابی که من دادم فک میکنی برداشتم چی بوده؟!:65d6a5d6s:

شهاب

New member
خوب اینکه گفتید :خدا میدونه.......خصوصا که میگید با قصدو نیت و هدف بوده,اگر دوستتون ادمی باشه که قلبا اعتقاد به امام زمان داشته باشه,شما درست ج دادید.واقعا خدا میدونه کی وقتشه و کی انسان زمینو فدای امیالی میکنه که خدا بهش داده و زمینی که از خاک اون افریده شده.ولی اگر دوست شما ظاهر ساز قهاری باشه بازم جوابتون درسته.با قصدو نیت گفتید خدا میدونه که حرف دلت چیه::p:sad:

و ج دوستتون که گفته :برات متاسفم.....بازم الان به برداشت اون بستگی دارهکه حرف شمارو به مسخره گرفته

من فکر میکنم ظاهر دوستتون,تصور اشتباه ایجاد میکنه تو افکار دیگران,و یا اون فکر کرده شما اون رو دست انداختی.باید هردو طرف رو شناخت بعد قضاوت کرد:

نظر شما چیه؟:21::dadad4:
نظر من؟
با نظر شما در مورد اینکه باید هر دو طرف رو شناخت بعد قضاوت کرد کاملا کاملا کاملا موافقم.آفرین به این پاسخ پخته.دیگه اینکه دوست من ظاهر ساز نیست و قلبا اعتقاد به امام زمان (عج) داره و حرف من رو هم به مسخره نگرفت.اون هم فکر نکرد که من دستش انداختم.
میدونید من دنبال چیم؟دنبال اینم ببینم چقدر از دور و بریام مثل من فکر میکنن؟اصلا فکر دور و بریام چه جوریه؟

شهاب

New member
با جوابی که من دادم فک میکنی برداشتم چی بوده؟!:65d6a5d6s:
سلام آقا رضا.منظورتون 100 رحمت به . . . هست؟اگه منظورتون اونه عرض کنم که:
فکر میکنم برداشت شما یه همچین چیزی بوده:نیگا کن تو رو خدا عجب آدمای بیکاری پیدا میشن یه موضوع پیش پا افتادرو که ارزش خوندن نداره گذاشتن به عنوان موضوع.اه اه حوصلم رو سر برد.این هم شد موضوع آخه؟

reza.n

New member
سلام.بله بله منظورم همونه.نه من جسارت نمیکنم بگم ارزش خوندن نداره.:rose:فقط میخاستم نظرتو بدونم :thanks::dadad4:

soso26

New member
من جای شما بودم بهش میگفتم اره دیر شده باید بیاد که دنیا ازافکارآدمایی مثل شماها پاک شه.همین ادمای افراطی همرو بهم ریختن

آخرین ویرایش:

نگاه

New member
خوب مخمون رو کار گرفتی آقا شهاب!
23emu.gif

چیزی که من گفتم برداشتی بود که از یک مکالمه بین دو نفر که هیچ شناختی ازشون نداریم میشه داشت نمیدونم چقدر با جواب مورد نظرتون فاصله داشت. اینکه شما میگید میخواید ببینید بقیه چقدر مثل من فکر میکنند باید بگم کسی نمیتونه مثل شما فکر کنه چون شما تو اون شرایط بودین ولی ما نه. و مطمئنا ذهنیت قبلی که شما از دوستتون داشتین و دوستتون از شما، رو این پاسخ ها تاثیر میذاره.. دیگه اینکه این یه دیالوگ نوشته شده هست، خیلی اوقات با توجه به لحن و حالات افراد میشه منظورش پی برد..

TUMS

Well-known member
عجب
منم فکر میکنم خیلی دیر شده!!!البته خدا بهتر میدونه
من با توجه به شرایط زمانه میگم
میری بیرون به خدا یه جور آدمایی را میبینی شک میکنی اصلآ خدایی هست یا نه!!!
چون خدا در زندگی ما گم شده
اگر حتی یه ذره بهش اعتقاد داشتیم با این وضعیت بیرون نمی آمدیم

reihan

New member
آ. . . آ . . .منظورم . . . میخوام ببینم با این متنی که نوشتم ذهنتون به کجاها پرواز میکنه.به چی فکر میکنید؟چه جوری فکر میکنید؟برداشتتون چیه؟ . . .
به نظرمن صد البته که فقط خدا میدونه اما جواب شما طوری بوده که یعنی اومدن امام زمان همچین زیاد هم اهمیتی نداشته و دغدغه شما نیس و باید واگذار کرد به خدا اما خواستن آدما و دعا برای ظهور ایشون یکی از شرط های فرج امام زمان هست . اینکه مردم بخوان که یه منجی بیاد...البته شایدم منظورتون این نبوده ولی اینطور برداشت میشه...

RBC!

New member
میشه یکی به من بگه هدف از این تاپیک دقیقا چیه؟

شهاب

New member
من جای شما بودم بهش میگفتم اره دیر شده باید بیاد که دنیا ازافکارآدمایی مثل شماها پاک شه.همین ادمای افراطی همرو بهم ریختن
البته دوست عزیز ایشون از روی عشق و علاقه این حرف رو زدند.

شهاب

New member
خوب مخمون رو کار گرفتی آقا شهاب!
23emu.gif

چیزی که من گفتم برداشتی بود که از یک مکالمه بین دو نفر که هیچ شناختی ازشون نداریم میشه داشت نمیدونم چقدر با جواب مورد نظرتون فاصله داشت. اینکه شما میگید میخواید ببینید بقیه چقدر مثل من فکر میکنند باید بگم کسی نمیتونه مثل شما فکر کنه چون شما تو اون شرایط بودین ولی ما نه. و مطمئنا ذهنیت قبلی که شما از دوستتون داشتین و دوستتون از شما، رو این پاسخ ها تاثیر میذاره.. دیگه اینکه این یه دیالوگ نوشته شده هست، خیلی اوقات با توجه به لحن و حالات افراد میشه منظورش پی برد..
سلام.پاسخ شما کاملا درسته و من هم کاملا با پاسخ شما موافقم.اما و اما:اینکه گفتم میخوام با طرز فکر بقیه آشنا بشم راجع به اصل موضوعه نه اون دو نفر که یکیش منم.ظاهرا سو تفاهم شده.اشتباه نکنید قصد من راجع به اصل موضوعه در حالی که توجه به اون دو نفر و اینکه کدومشون درست میگن فرعه و من با فرع کاری ندارم.ممنون از پاسختون.

شهاب

New member
عجب
منم فکر میکنم خیلی دیر شده!!!البته خدا بهتر میدونه
من با توجه به شرایط زمانه میگم
میری بیرون به خدا یه جور آدمایی را میبینی شک میکنی اصلآ خدایی هست یا نه!!!
چون خدا در زندگی ما گم شده
اگر حتی یه ذره بهش اعتقاد داشتیم با این وضعیت بیرون نمی آمدیم
ممنون از پاسختون.

بالا